הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ אבקת חלבון.

BaReisfeld

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
-15
18
0
היי כולם,
אני מתאמן כ-4 חודשים עם מכשירים וכ-3 שבועות עם משקולות ומוטות והכל.
אני רואה אחלה התקדמות ואני מרוצה אבל.. לפני כמה ימים קניתי שייק עם אבקת חלבון ו.. נתן הרגשה טובה.
עכשיו.. אשמח לדעת מה בדיוק אבקת חלבון תורמת (חלבון מן הסתם אבל יש יותר הרחבה על זה חח) ו.. בעיקרון פתחתי את הנושא בשביל אמא שדי מתנגדת לזה.. היא מפחדת שזה יפגע בי או משהו.
אז..
גובה: 1.90
משקל: 87 ככה
זה יכול או אמור לפגוע בי בצורה כלשהי?

אה ועוד שאלה.. אבקת חלבון, עם מה בדיוק מומלץ לאכול אותה?

תודה רבה לעוזרים 😃

אבקת חלבון זה כמו אוכל רק בצורת אבקה, אין שום נזק בריאותי בלקחת את זה.
זה לא אבקת קסם, אתה צריך לשמור על תזונה נכונה ולהתאמן כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אבקת חלבון זה כמו אוכל רק בצורת אבקה, אין שום נזק בריאותי בלקחת את זה.
זה לא אבקת קסם, אתה צריך לשמור על תזונה נכונה ולהתאמן כמו שצריך.
משמח שזו לא אבקת קסם, כי כיף להתאמן 😃
אז.. אין לזה נזק בריאותי בשום צורה? לא מפסיק גדילה והתפתחות פוגע במשהו כלום?
ו.. ממליצים על זה או שממש עדיף לקבל חלבון מקוטג', ביצים, בשר וכל זה..
כאילו אם אני קונה אז זה יהיה גם וגם.

אבל נגיד אחרי אימון, הייתי רגיל לאכול 2-3 קוטג'ים.. אז עדיף אחרי אימון את האבקת חלבון בנוסף, במקום?

מה שמשנה זה סך הקלורי היומי ולהקפיד על כמות מספקת של חלבון
אבקת חלבון זו רק עוד דרך טעימה להשלים חלבון
התעסקות עם חלון ההזדמנויות אחרי אימון זה התעסקות עם קקי

• פותח/ת השרשור
אוקיי, תודה רבה 😃
עכשיו לדבר האחרון.. אמא שלי ממש נגד זה, לא יודע על בסיס מה אבל נראלי על איזו דיאטנית שהייתה בחדשות פעם..
אז בשביל לשכנע אותה, אמרתי לה שאני אברר מכל מיני מקורות, יש איזה מאמר או מחקר או משהו ממקור אמין ביותר של אדם מקצועי שיכול לשכנע?

שוב תודה חברים :]

• פותח/ת השרשור
למה אתה קונה דברים שאין לך מושג מה הם?
אני לא קונה עדיין כלום, ואני לא אקנה משהו אם אין לי מושג מהו.
העניין הוא שאני רוצה יותר להבין.. הבנתי בכללי זה לעזור להגיע לכמות חלבון מסויימת שאני צריך לצרוך נגיד.
אני די מתחיל בנושא, לא בא לפה בשום צורה חוץ מבשביל ללמוד בדרך ידידותית ומהנה כי אחרי הכל, עם כל המטרות, עושים את זה בשביל הכיף 😃

אני לא קונה עדיין כלום, ואני לא אקנה משהו אם אין לי מושג מהו.

לפני כמה ימים קניתי שייק עם אבקת חלבון...אשמח לדעת מה בדיוק אבקת חלבון תורמת...זה יכול או אמור לפגוע בי בצורה כלשהי?...אבקת חלבון, עם מה בדיוק מומלץ לאכול אותה?

;maeq

• פותח/ת השרשור
חחחחח
התכוונתי שקניתי שייק עם חלבון פעם/פעמיים ואני חושב על לקנות את קופסא שלמה של זה [:

אז המלצות שלכם אם כדאי או לא, ואם כן אז.. אם יש משהו שמוכיח שזה לא פוגע באדם בכל דרך שהיא אשמח לקבלם 😃

אוקיי, תודה רבה 😃
עכשיו לדבר האחרון.. אמא שלי ממש נגד זה, לא יודע על בסיס מה אבל נראלי על איזו דיאטנית שהייתה בחדשות פעם..
אז בשביל לשכנע אותה, אמרתי לה שאני אברר מכל מיני מקורות, יש איזה מאמר או מחקר או משהו ממקור אמין ביותר של אדם מקצועי שיכול לשכנע?

שוב תודה חברים :]
http://www.kilogram.co.il/2118/אבקות-חלבון-בריא-או-מזיק-תגובה/

• פותח/ת השרשור
טוב תודה לכולם, אני בשלבי שכנוע ו.. באמת אני רק רוצה תשובה אחת ברורה ובטוחה.
אם נגיד אני אשתמש עכשיו באבקת חלבון, שזה בעיקרון להשלים לי את צריכת החלבון, והכל יהיה טוב ויפה, אבל נגיד עוד חודשיים ככה או מתי שיגמר לי, אני אפסיק, יהיה בי שינוי כלשהו? כאילו.. לא בהתפתחות אלא אולי השריר יהיה מתדלדל, או יבוא שומן או משהו, אני לא יודע קראתי הרבה וכל אחד אומר משהו אחר.
אני מתמיד באימונים, ואני אמשיך להתמיד, אבל אם אני אצרוך את האבקה ואז אפסיק, משהו יקרה?

תודה.

כל עוד תשמור על תזונה נכונה הכל יהיה בסדר אבקת חלבון זה רק מקור חלבון. כל עוד תקפיד על כמות חלבון מספקת גם בלי אבקת חלבון הכל יהיה בסדר

איפה בדיוק קראת שבסוף השימוש השריר יהיה מדלדל או יביא שומן?
תחשוב שאתה לוקח טונה. עכשיו תחשוב שאתה מחליף את הטונה באבקה. אותו הדבר.
אתה תגיע לאותם תוצאות בדיוק גם אם תיקח טונה/קוטג'/יוגורט (כל מאכל עם ערך חלבון גבוהה) לאחר האימון בצורה מספקת (15-25 גרם חלבון)

שלום לך.
בקנייתך הבאה אתה מוזמן לנסות ולהנות ממוצרי אינטראקטיב.
לרשותך עומד ליין נרחב של אינטראקטיב בארץ שעל כל ליין המוצרים בארץ אתה זכאי להנחה של 10% כחבר פורום LBS.
בין מוצרי אינטראקטיב בארץ ניתן למצוא את אבקת החלבון מי הגבינה אינטראקטיב PRO WHEY,
אבקה לעלייה במסה אינטראקטיב ממותה 2500,אינטראקטיב קריאטין MICROPURE ומוצרים רבים אחרים.

לשובר ההנחה ולמידע נוסף לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית