הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אורז שחור בריא!

• פותח/ת השרשור adioS
  • פורסם בתאריך

adioS

משתמש מתחיל
104
0
נק' מוניטין:
-232
104
0

קבצים מצורפים

• 801024-41.jpg
    801024-41.jpg
    KB 13.4 · צפיות: 175
נוגדי חמצון לא עוזרים ללב ולא בטיח. זה הוכח מספיק פעמים.
בזבוז כסף.

נוגדי חמצון לא עוזרים ללב ולא בטיח. זה הוכח מספיק פעמים.
בזבוז כסף.

יכול להיות אבל (בלי קשר למה שכתוב בכתבה), שכן יש יתרון לאורז עם אנטיאוקסידנטים כדי שיפעלו נגד האפקט של הפחמימות, כמו שקורה בפירות שמכילים הרבה אנטי-אוקסידנטים?

ואם כבר, אז לפי מה שהבנתי מהמאמר ההוא על מחלות לב, נכתב שם שהפחמימות עוברות תהליך של חמצון בהפיכה שלהם לאנרגיה. אז אני מניח שהכוונה היא שהאנטי אוקסידנטים נוגדים את החמצון של הפחמימות שהוא מאוד דלקתי. אז בעצם האנטי אוקסידנטים מונעים את ההפיכה של הפחמימות לאנרגיה?

נערך לאחרונה:
בפירות מה שיותר חשוב הוא הסיבים.
איזה אפקט יוצרים האנטי' על הפחמימה?

בפירות מה שיותר חשוב הוא הסיבים.
איזה אפקט יוצרים האנטי' על הפחמימה?

זה מה שלא לגמריי הבנתי, הוא כותב שם:

Fruits tend to be a bit on the more neutral side of things. While they do contain a large amount of simple sugars/carbohydrates, many contain a large amount of anti-oxidants which help buffer against the deleterious effects of simple sugars.

Fruits, as mentioned before, are mostly composed of simple sugars, but they do have a lot of anti-oxidants to counter the effects of the sugar.

http://www.eatmoveimprove.com/2010/05/cardiovascular-disease-and-eating-right-the-facts/

הוא כותב גם שהחמצון של הסוכרים הוא מאוד דלקתי ומוביל למוות של תאים אנדותליים, אז אולי נוגדי חמצון נוגדים את החמצון שהסוכרים עוברים?

בתיאוריה, זה נכון שחמצון הוא דלקתי מאוד. וזה נכון שאנטי' יבטלו את זה.
הבעיה, שמעשית, נעשו המון מחקרים, ולא היה כל שיפור בCHD בין אנשים עם אנטי' ובלי. כלומר, יש להם אפקט ביולוגי אין ויטרו אבל כנראה שהוא זניח לעומת פקטורים אחרים.
אני אישית כן מאמין בהם אבל פשוט לא עושה מהם מה שכולם עושים.
בכל מקרה,
דרך הרבה יותר זולה היא לאכול אורז רגיל ולהוסיף את האנטי' מכדורים אם זה כל כך חשוב לך.

והם לא משפיעים על הפחמימות כמו שאתה אמרת אלא משפיעים על ההשלכות של הפחמימות (דלקת).

אין לי בשלוף ואני בתקופת מבחנים אז אין לי כל כך הרבה זמן לחפש. אתה יכול למצוא המון בפאבמד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית