הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לגיינר לעלייה במשקל..מתאמן כחצי שנה

חןחרתי

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני 1.80 מטר , משקל 65...אני מתאמן חצי שנה וב4 חודשים הראשונים עליתי במשקל בקצב מהיר..בחודשיים האחרונים נתקעתי על 65 קילו..
אני אוכל יותר ממה שאני יכול ואני עדיין לא עולה במשקל ויש לי מבנה גוף רזה..אני רוצה גיינר שיעזור לי לעלות במשקל .. הומלץ לי כבר מפי תזונאית על הגיינר הזה שהוא הכי מתאים לי ולגוף שלי http://www.bteva.org/Product.asp?ID=1140
מה אתם חושבים עליו .. האם יש תופעות לוואי..אני דיי חדש בנושא..האם יש מצב שאני אתמכר לזה וכשאני אפסיק להשתמש בו הנפח של השרירים ירד ?
תודה לעוזרים... 😃

זה אחלה גיינר אבל לא הייתי ממליץ לך לקנות גיינר בישראל כי זה יקר מאוד אז עדיף שתקנה חלבון אם כבר אתה קונה ופשוט תוסיף לזה כל מיני פחמימות(דבש,ריבה,שיבועלת שועל)
לגביי התופעות לוואי לא יקרה לך כלום כי זה סך הכל בא להשלים לך את התזונה.
וזה שעניתי לך לא מבטל את הקריאה שאתה צריך לקרוא כאן בפורום בשביל לדעת איך העניינים זזים

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה על העזרה , אני באמת חדש בתחום , והמאמר מאוד עזר לי
אני אקח גם אחרי כל אימון..אז לשים סקופ בשייקר ואחרי האימון למלאות את זה עם מים לערבב וזהו ? 😣

גיינר זה בזבוז כסף לטעמי, עדיף לערבב אבקת חלבון בבלנדר עם פחמימות (ש"ש, חמאת בוטנים, קורנפלקס, גלידה.. הרשימה אינסופית).

אם אתה מתעקש, יש לך את הגיינר של אינטראקטיב עם הנחה של 10% בגלל שאתה גולש כאן.
בהצלחה.

אם אתה קונה חלבון תקנה כבר את החלבון של דיימטיז
הסופר מאס גיינר מצוין, שיעזור לך לעלייה במסה ועם באלך להשקיע תקנה אותו
בסופר מאס גם יש 22 סוגי ויטמנים ומינראלים לגלוטמין ובעצם כל מה שאתה צריך בזמן שאתה מתאמן...
אחלה של גיינר
אם אתה לא רוצה את הסופר מאס ובאלך יחס חלבון יותר גבוה תקנה את העלית

הייתי הולך על הממוטה או סיריוס מס של אופטימום
ניסיתי את שניהם והייתי מרוצה מאוד
גם טעם גם מהעירבוב

קודם כל תודה על העזרה , אני באמת חדש בתחום , והמאמר מאוד עזר לי
אני אקח גם אחרי כל אימון..אז לשים סקופ בשייקר ואחרי האימון למלאות את זה עם מים לערבב וזהו ? 😣

אתה לא צריך לשתות ישר אחרי האימון אתה יכול לצרוך את האבקה מתי שנוח לך ומתי שבא לך זה לא חשוב ולא מוסיף או גורע כלום ממה שהאבקה אמורה לתת לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית