לוג|בפעם האחרונה עד הסוף!!!!!! SS

כל הכבוד! בהצלחה לך! 😃 גמאני מתאמן בבוקר בזמן האחרון.. אני אישית לוקח מקלחת כדי להרגיש לא עייף באימון. תמשיך לעדכן

• פותח/ת השרשור
כנראה זה באמת הייתה השיינה כי היום ישנתי איזה 15 שעות ברצף.

• פותח/ת השרשור
עוד אימון די מפגר:suicide:

הסקוואט ראק היה תפוס עם איזה 3 אנשים שעשו במקביל אז לא יכולתי להכנס באמצע.

עשיתי קודם פרס 25X3X5

אז בסקוואט עשיתי 2 סטים של 5 עם 62.5, בסט השני הטכניקה הייתה נוראית והברכיים כל הזמן נפלו פנימה (דחפתי אותם החוצה בכוח). הרגשתי שהטכניקה תיהיה נוראית בסט השלישי אז הורדתי ל60.

אז הBOR 30X3X5 לא היה קשה (סעמק צריך להיות גמיש אחושרמוטה בשביל התרגיל הזה)

אני ינסה להעלות בסקוואט ב2 אימונים הבאים. אחרי זה אני גם ככה נוסע לחו"ל לשבוע אז אולי המנוחה הזו תעזור.

אם זה עדיין רלוונטי:
חתירות תעשה מהרצפה, ובאחיזה רגילה (פרונציה).
פרס מחזיקים בערך ברוחב הכתפיים, אבל הכי פשוט זה לנסות ולראות מה הכי נוח.
זה לא משנה איזה חלבון תאכל, רק תגיע לכמויות שאתה צריך.

• פותח/ת השרשור
החתירה אני עושה כמו שאמרת. הפרס אני עושה קצת יותר רחב מרוחב כתפיים-אבל הכתפיים שלי פיציות אז זה הגיוני.

אימון A
17.7.11

סקוואט: 62.5X3X5 סוף סוף הצלחתי
בנצ': 45X3X4/5/3 עוד הפעם צריך לחזור. ממש מעצבן
דדליפט: 77.5X1X5 הצלחתי אבל אמרו לי שהגב שלי מכופף ולא ישר

עכשיו התחלתי להתאמן עם מישהו שסיים SS אז זה יותר כיף (למרות שקצת יותר קשה להתרכז).

הרכבתי תפריט חדש של 3K קלוריות נקווה שזה יעזור

• פותח/ת השרשור
^תודה^

חזרתי משבוע בגרמניה (לא התאמנתי שבוע וחצי-פספסתי אימון בגלל סידורים לנסיעה).
חייתי רוב הזמן על סנדוויצ'ים (חוץ מארוחות בוקר וארוחה אחת במסעדה) ולמרות הכל השמנתי 2-3 קילו 😛 זה מה שנקנקיות ובייקון עושים לאנשים.

מחר יש לי אימון ואני מקווה שלא נחלשתי הרבה (למרות שאני מרגיש שכן ואין לי מושג איזה משקל לעשות).
התחלתי לשים לב שהתחילו לגדול לי הידיים והרגליים. הידיים סתם קיבלו יותר בשר והרגליים סיפור אחר לגמרי. כבר שהתחלתי לעשות לג פרסים עם תוכנית ליצנים הרגליים שלי תוך חודש קיבלו צורה שרירית (השרירים התחילו לבלוט כשעשיתי שריר ברגל) אבל לא גדלו הרבה. עכשיו לקחתי ג'ינסים מהחורף לטיול והם היו ממש צמודים על הרגל. כשעמדתי עוד סביר על כשישבתי נראה לי הרגל הייתה יותר גדולה מהג'ינס. בקיצור מזל שהפסקתי עם כל הג'ינסי חצי סקיני וקניתי ג'ינס ישר וטוב (ומידה מעלי).

• פותח/ת השרשור
אימון היום

סקוואט 55X3X5 הייתי מצליח יותר אבל היה לי ממש כואב בהאמסטרינג ובברכיים, היה לי אותו דבר באימונים הראשונים שעשיתי סקוואט. כנראה יעבור אימון הבא

בנצ' 40X3X5 היה די קל

BOR 32.5X3X5 אפילו הצלחתי להעלות משקל;susss

יש לי גם אימון מחר כי הייתי די עייף אתמול. נקווה שלא יהיה קשה מידי

• פותח/ת השרשור
שחכתי לעדכן.

אימון B
31/7/11

סקוואט 57.5X3X5
פרס 25X3X5
דדליפט 72.5X1X3 (חימום קשה מידי 😵)

אחרי האימון גילתי שהתבלבלתי לגמרי בסדר של התרגלים והדדליפט היה אמור להיות עם בנצ'. קיצר היום עושים עוד פעם דדליפט

---------- התגובה התווספה ב 17:58 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:55 ----------

אימון A
2/8/11

סקוואט: 62.5X3X5 סוף סוף הידיים במצב נורמאלי (אבל איזה כאבים מהמתיחה).

יש איפשהו הסבר למה הראש צריך להיות למטה או ישר? הבנתי שהוא צריך להיות למטה בשביל היפ דרייב אבל אצלי אם הוא למטה זה יותר גוד מורנינג.

בנצ' פרס: 42.5X3X5 PR סוף סוף 🚬🤪🚬
הכתפיים שלי כל הזמן יוצאות מהEXTENCTION אחרי חזרה או 2 מה לעשות אם זה?
ומה צריך להיות רוחב האחיזה?

דדליפט: 72.5X3X5

הגב שלי מתעגל ישר כשאני מתחיל את העלייה והאחיזה שלי מתעייפת אחרי מספר חזרות (אני מצליח איזה 3 חזרות ומשם אני חייב אחיזה משולבת) מה לעשות?

אוקיי אני רואה שאתה מתקדם בצורה איטית יחסית וחבל.. אני בטוח שאתה עושה משהו לא נכון סביר להניח שזאת התזונה... לגבי השאלות:רוחב האחיזה בבנץ זה בעיקרון איך שנוח לך 5 סנטימטר פנימה או החוצה לא יהרגו אותך. הגב שלך מתעקל ישר בתחילת העלייה כי סביר להניח שאתה לא מושך מספיק חזק ולא מחזיק את החזה , אתה צריך לנעול את הגב למתוח חזה להצמיד שכמות ולהסתכל למעלה כשאתה מושך . לגבי אחיזה ראיתי ש tuxilight ואחים שלו בסוף סט דדליפט כבד בחזרה האחרונה מחזיקים את המוט למעלה כשהברכיים נעולות כמה שיותר זמן שהם יכולים כדי לשפר את האחיזה.

בקיצור מקווה שתקח לתשומת לב מה שכתבתי ותתקדם ותצליח. וד"א למה אתה עושה 3 סטים דדליפט ב SS?!?! אתה צריך לעשות רק אחד כבד

• פותח/ת השרשור
כנראה התזונה. התזונה הייתה על 2500 עד שנסעתי לחו"ל ואז כשחזרתי לא יודע למה לא אכלתי-עכשיו אני על 3000 הנה התפריט

ובדדליפט התבלבלתי בכתיבה התכוונתי ל1X5

שיבולת שועל? לחם שיפון ? אתה במסה גבר.. אלא אם כן אתה מתכנן להעלות נקי. אם לא אז זה ממש מיותר ! ואם אתה מתכנן להעלות נקי תפסיק לעשות SS

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה עם זה? לחם שיפון אני אוכל כי זה הלחם שיש לי בבית ושיבולת שועל כי זה טעים (אני מבשל אותה)

• פותח/ת השרשור
בשר יש, אני כל יום מחליף טונה בדבר אחר לפי מה שיש בבית. אני גם מחליף אורז עם ספגטי או דברים בסגנון

• פותח/ת השרשור
אימון B
5/8/11

סקוואט: 65X3X5 PR
סאמק כבר ירדתי לקפיצות של 2.5 איזה בעסה :🙁

פרס: 27.5X3X5 היה די קשה אבל זה הגיוני בגלל שכואבת לי הכתף (מהאיגרוף)-בסקוואט בקושי הצלחתי לצאת ממתחת למוט בגלל כאב נורא בכתפיים.

בנט אובר רוס: נשאר לי פחות מעשר דקות אז עשיתי משהו מוזר

30X1X5
37.5X1X5
32.5X1X5

ה30 היה עוד חלק מהחימום אבל עשיתי יותר חזרות בגלל בלבול. בהתחלה חשבתי שאימון קודם עשיתי 37.5 אז זה מה שסמתי אבל זה היה כבד רצח (טכניקה התחרבשה לגמרי) ואז אמרו לי שיאללה סט אחרון והם סוגרים אז עשיתי 32.5.

אני ממש מתבאס. אני אוכל 3K קלוריות אבל עדיין בקושי מעלה משקלים, בקושי מעלה מסת שריר ומשמין!!! רוב האנשים שראיתי שעשו SS לא השמינו כלכך בחודשים הראשונים ואני משמין 😣 (זה לא היה נורא להשמין אם המשקלים היו עולים בהתאם והמסת שריר הייתה גודלת אבל שניהם בקושי זזים)
. גם די נמאס לעשות סקוואטים כל אימון.

מישהו יש רעיונות מה לעשות כדי לחזור למסלול נורמאלי ולהעלות משקלים מהר יותר (וכמובן לגדול יותר)?

אולי אתה לא שומר מספיק חלבון .. כנראה שאתה גם לא באמת מכניס 3000 קלוריות.. תצא מהתפריט המחורבן הזה ותאכל כמה שאתה מסוגל . כמובן עם הקפדה על חלבון ולא להתפזר ולהגיע ל 7000 .

• פותח/ת השרשור
בלי התפריט הזה הייתי מגיע ל2000 קלוריות בקושי. גם ככה קורה שאני אוכל כשאני לא רעב בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית