הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג|בפעם האחרונה עד הסוף!!!!!! SS

אחלה לוג אחי .. איזה ימים מתאמן?
+אתה עושה חימום לסקוואט ולדדליפט?

• פותח/ת השרשור
אני עושה להכל חימום פשוט לא רושם אותו כי אני עצלן 😛

האימונים שלי ככה:

ראשון: SS
שני:שעה וחצי איגרוף
שלישי:SS
רביעי: שעה וחצי איגרוף
חמישי: מנוחה
שישי:SS
שבת:מנוחה

• פותח/ת השרשור
אימון A
7.8.11

סקוואט: 67.5X3X5 PR
הבנתי שגם אם אני ימשיך לעלות 2.5 כל אימון עד סוך החופש הסקוואט יהיה 90 קילו אז אני מרוצה!!

בנצ': 45X3X5 PR קל רצח, מה אחיזה קצת צרה יותר יכולה לעשות! כמעט נגע לי הספוטר במוט אבל דפקתי צרחה עליו שלא יגיע XD

דדליפט:
65X1X5 לא מצליח להחזיק גב במשקלים גבוהים יותר אז הורדתי קצת ואני יעלה בלי קפיצות של 10 ויקפיד להחזיק את הגב. חזרה אחרונה אני מתיישר ומחזיק כמה שאני יכול כדי לחזק את האחיזה (היום רק 3 שניות).

• פותח/ת השרשור
אימון A
13.8.11

סקוואט: 60X1X5 65X1X5 67.5X2X5 עבדתי על טכניקה והייתי די גמור כי לא ישנתי טוב
בנצ': 47.5X3X5 עזרו לי בחזרה אחת בסט הראשון (ספוטר מפגר) אבל בכל השאר היה קל
דדליפט: 70X1X5 הגב עדיין ישר וגם האחיזה קצת מתחזקת

• פותח/ת השרשור
^תודה^

ירד לי קצת החשק לעדכן בבלוג אבל הוא חזר פתאום אז הנה

פספסתי 2 אימונים שבוע שעבר כי נסעתי לחברים מחוץ לעיר לכמה לילות אבל חזרתי ועכשיו הכל בסדר.

הנה ה2 אימונים האחרונים.

19.8.11

מזל שאבא שלי בכוח הכריח אותי ללכת להתאמן 😛

סקוואט 70X3X5 היה יחסית קל ושיפרתי טכניקה
פרס 30X3X 5,4,5 PR היה פאקינג קשה בחזור האחרונות אבל הצלחתי!!
בנט אובר רוס 37.5X3X5 PR נתפס לי התחת אחרי התרגיל הזה 😳 ולמדתי למשוך עם הגב-עכשיו הרבה יותר קל

21.9.11

סקוואט: 72.5X3X5 PR היה קשה בחזרות האחרונות אבל הסדרתי. עכשיו גם הברכיים לא ברוחות כמעט (חוץ מהחזרות האחרונות)
בנצ': היה די נורא
47.5X1X5 היה לא ממש קשה אז העליתי ל50
50X1X3 ש2 מתוך החזרות האלה ספוטר עזר לי :( חוזר ל47.5
47.5X1X3 נתקעתי מתחת למוט 😵
למזלי אף מדריך לא ראה את זה אז יצאתי בלי חפירות.

דדלפיט: 75X1X5 יופי למדתי איך להחזיק גב-צריך להוריד קצת את התחת ולהזיז אותו אחורה.
עם 75 בחזרה האחרונה החזקתי את המוט באוויר איזה 3 שניות בקושי (וגם כשנשענתי אחורה) ואז עם 50 קילו לאיזה 10 שניות (לחיזוק הגריפ)

בקיצור לדעתי ההפסקה הזאת של 2 אימונים עשתה לי טוב כי חזרתי עם רצון להתאמן (לפני זה פשוט רציתי להקיא מכל הסקוואטים).

ומי ששאל אני מתאמן באיגרוף בMMA חיפה.

• פותח/ת השרשור
23.8.11
אימון B

סקוואט: PR 75X3X5
פרס: 32.5X3X4,3,2 אוף ההתקדמות שלי בפרס ממש מפגרת, יש רעיונות מה לעשות?
חתירה: 40X3X5 PR
בייספס קארלס: 20X2X8

החלטתי להוסיף 2 סטים לבייספס ו2 סטים לטריספס בסוף האימון (טריספ עם דדליפט ובנצ' ובייספ עם פרס וחתירה) אם יקשה עלי אז אני יוריד את זה.

אתה מתקשה עם פרס 32 ואתה מוסיף תרגילי עזר ליד קידמית ואחורית איך אתה מצפה להתאושש ולהתקדם... אין בזה היגיון תעלה טכניקה תאכל יותר ותישן יותר אני מאמין שאלו הבעיות שלך

• פותח/ת השרשור
הקטע שבשאר התרגילים אני כן מתקדם. כנראה אני יוסיף רק את הטריספס בנתיים

נתקעים הרבה בפרס אין מה לעשות - להקפיד על אוכל ולהלחם על כל חזרה.

למה רק עד סוף החופש ?

• פותח/ת השרשור
מה רק עד סוף החופש?

---------- התגובה התווספה 25-08-2011 ב 23:00 ---------- התגובה הקודמת הייתה 24-08-2011 ב 23:01 ----------

25.8.11
אימון A

סקוואט: 77.5X3X5 PR היה פאקינג כבד רצח! הברכיים ברחו פנימה וזה
בנצ' פרס: 47.5X3X5 אתמול התחילו לכאוב לי המפרקים בידיים והיה לי קשה לנעול ולהזיז את היד אבל עדיין סיימתי.
דדליפט: 80X1X3 PR לא מצליח עם אחיזה רגילה-אני מחליף למשולבת אחרי 2 חזרות. והגב איכשה מתגעל בזמן העליה למרות שאני מנסה ממש להחזיק אותו וב70 עוד החזקתי אותו בלי בעיה (ב75 לא צלמתי).

• פותח/ת השרשור
אתמול בלילה חזרתי מטיול של בצפר (כן כבר התחילו הטיולים...) ובקושי אכלתי אתמול והיום (אתמול שקית צ'יפס והיום קערת מרק) אבל סופסוף חוזר התיאבון ומחר אימון!

• פותח/ת השרשור
הגעתי למצב שקשה להתאושש ומבחינה נפשית ניהיה פשוט קשה ומבאס. אז אחרי עזרה של החבר'ה בפורום הנה הSS החדשה והמעווטת (איך לעזאזל כותבים את המילה הזאת)

Week A
Day 1
Squat 3x5
Bench press 3x5
Chin-ups: 3 sets, weight added so failure occurs at 5 to 7 reps
Day 2
Front squats 3x3
Press 3x5
Deadlift 1x5
Day 3
Squat 3x5
Bench press 3x5
Pull-ups: 3 sets to failure, unweighted
Week B
Day 1
Squat 3x5
Press 3x5
Chin-ups: 3 sets to failure, unweighted
Day 2
Front squats 3x3
Bench press 3x5
Deadlift 5x3
Day 3
Squat 3x5
Press 3x5
Pull-ups: 3 sets, weight added so failure occurs at 5 to 7 reps

נקווה שילך טוב, עכשיו צריך ללמוד טכניקה של פרונט סקוואט ולקוות יהיה שיפור רציני במתח!

• פותח/ת השרשור
אימון בשלישי היה מפגר אז לא העלתי והנה האימון של היום.

סקוואט: 80X2X5 PR הטכניקה ממש ממש נהרסה בסט השני ולא עשיתי איפלו לא חזרה אחת עם טכניקה טובה אז הורדתי קצת משקל
75X1X2 בחזרה השנייה כמעט נתקעתי למטה 😳
70X1X5

בנצ': 47.5X2X5 היה קל רצח אז העלתי
50X1X4 חזרה אחרונה לא הצלחתי :(

דדליפט: 80X1X5 פאק למה לא יוצא לי לשמור על טכניקה נכונה (הגב מתעגל בקושי אבל מתעגל!!!)

למה לעזאזל תמיד כשאני מעלה קצת משקלי עבודה הטכניקה שלי נהרסת לגמרי????????
ותגידו הנה החימום שלי, הוא לא מעייף מידי?

חימום של סקוואט

0X1X10
30X1X5
40X1X5
50X1X5
60X1X4
70X1X3
75X1X2
סטים של עבודה

בדדליפט ובבנצ' זה כבר פחות סטים של חימום

עכשיו התחילה השנה אז אין לי יותר נסיעות בזמן הקרוב אז לא יותר לפספס אימונים. גם משבוע הבא נתחיל את הגרסא של האחרת אז נקווה שזה יקל על ההתאוששות.

• פותח/ת השרשור
5.9.11
סקוואט 80X3X5 מסתבר שעמידה קצת צרה יותר פוטרת את כל הבעיה של הגלישת ברכיים (אבל קצת קשה יותר)
פרס 27.5X3X5 התחלתי לעשות פרס עם מוט קצת יותר עבה ויותר כבד (21 במקום ה19.5 של הקודם) אז הורדתי קצת
מתח 1 1 1

• פותח/ת השרשור
7.9.11
סקוואט 60X3X5 נסיתי לעשות פרונט סקוואט אבל אחרי שהגעתי ל40 זה ממש כאב בידיים והרגשתי שאני מחזיק את המשקל עם היידים, אז עשיתי פשוט סקוואט קל ונחפש עוד מדריכים לפרונט סקוואט
בנצ' 50X3X5 PR
דדליפט85X1X5 PR

היה אחד הימים המצחיקים. הבית ספר שלי צמוד למתנס והם עובדים ביחד אז יש לנו מנוי חינם עד 4. באתי והכל שם חצי מפורק חחח. המוטות אמרו לי 20 קילו אבל נראו כמו המוט 15 בחדר כושר שלי. בבנצ' החלקתי ממקום למקום עם ובלי מגבת. בסקוואט המוט בטחון היה גבוה מידי אז נתקעת.
הכי מצחיק היה בדדליפט. התחלתי להתחמם וב60 קילו בא אלי מישהו איזה שנה יותר גדול ממני ושואל מה זה התרגיל הזה, אני אומר דדליפט והוא אומר שזה לא עובד על כלום ומראה לי איך עושים דדליפט (והראה לי חתירה בכללO.O) אמרתי לו שהוא טועה אז הוא קרה למאמן שם. הראתי לו איך אני עושה והמאמן כזה בטח זה דדליפט,שאל אם אני עושה גם סקוואטים ואמר שזה אחלה תרגילים רק להזהר על הגב ולשים חגורה. הילד ההוא נעלב והלך למקום אחר לפמפם בייספס. בסוף שמתי את החגורה אבל ככה שהיא בכלל לא לחצה על הבטן ואפילו ירדה כל הזמן (רק שהמאמן לא יחפור). גם הכל היה קל רצח והדדליפט הרגיש כמו 75 בקושי...

בקיצור אני ממשיך במכון הישן הרבה יותר טוב 😛

• פותח/ת השרשור
10.9.11
סקוואט:87.5X3X5 PR
הברכיים קצת גלשו בסט האחרון והיה קשה להכנס לסט אבל בסוף הסתדרתי.
פרס:30X3X5 PR
היה קשה בחזרות האחרונות ולא ממש מסתדר לי לנשום למעלה אבל הסתדר. (עכשיו אני משתמש במוט עבה וכבד יותר אז היה קצת קשה יותר).
מתח: חצי חצי חצי
עוד הפעם זה קורה. אימון קודם עשיתי 3 סטים של אחד (CHINUPS) והיום עשיתי רגיל עשיתי בראשון בקושי חצי חזרה אז עשיתי סט של CHINUP בגלל שחשבתי שלא הצלחתי בגלל האחיזה וגם הצלחתי חצי ואז עוד סו של רגיל. מה לעזאזל קורה ואני לא מצליח להוסיף מתח (אלא הוא רק יורד ;maeq)

אה ועוד משהו יש למישהו סרטון שמסביר איך לשפר את הגמישות כדי שיהיה קל יותר לשים את המוט הפוזיציה של הפרונט סקוואט (עשיתי עם 40 קילו זה היה ממש כואב כואב בידיים והרגיש שאני מחזיק את כל המשקל על הידיים-עד 40 זה היה נסבל וב40 זה פשוט התחיל לכאוב)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית