הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט בדיקת טכניקה

לא עושים סקוואט עם מוטות מתברגים.

לא מוציאים גם את המוט מסטנד מעפן שיכול להתמוטט כל רגע, אבל זה מה שיש לך בכפר אז זה מה שאתה עושה.

כבר אמרת את זה באשכול הקודם שפרסמתי.
זה מה יש
בונה מרגיש כמו בפורום של ילדים בני 10 ;maeq

סה"כ נראה בסדר רק שאתה נזרק לפעמים קדימה בגלל הבאונס. אל תמהר, תוציא ברכיים ושב אחורה, יכול להיות שתצטרך לשנות טיפה את הזווית בגב.

עושה רושם די בסדר, אם הירידה שלך תהיה יותר מבוקרת כל חזרה שלך תראה הרבה יותר טוב.
עצה קטנה, תוריד את המוט שלב בראק, אתה עולה על קצות האצבעות בשביל להוציא ובשביל להחזיר. מהנסיון של להחזיר מוט על קצות האצבעות, יכול לגרור דברים לא נעימים. שווה להוציא מנמוך יותר.

• פותח/ת השרשור
עושה רושם די בסדר, אם הירידה שלך תהיה יותר מבוקרת כל חזרה שלך תראה הרבה יותר טוב.
עצה קטנה, תוריד את המוט שלב בראק, אתה עולה על קצות האצבעות בשביל להוציא ובשביל להחזיר. מהנסיון של להחזיר מוט על קצות האצבעות, יכול לגרור דברים לא נעימים. שווה להוציא מנמוך יותר.

כמו שאתה רואה יש שם כיסא מורם של הבנץ, אז יש מצב שאם זה יהיה בשלב נמוך יותר אני לא אוכל להכנס מתחת לזה, אבל ננסה.

טוב תודה על התגובות, אני שמח שזה די בסדר, ואני אשפר את מה שנאמר.\
(ואני לא בכפר XD, זה המכון שיש בבסיס)

צודק, לא שמתי לב לזה בכלל..
אין מצב שתצליח למשוך את הכיסא קדימה ולהוריד את המשענת? אין לזה פונקציונליות כזאת?

• פותח/ת השרשור
צודק, לא שמתי לב לזה בכלל..
אין מצב שתצליח למשוך את הכיסא קדימה ולהוריד את המשענת? אין לזה פונקציונליות כזאת?
אפשר, במקור הכיסא הוא בשכיבה (זה הרי בנץ) אבל אז איך אני אעמוד מעליו... צריך פיסוק גדול, ועם משקל גבוה אני עוד יתשב לשפגט P:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית