הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כבר משתגע UD2

• פותח/ת השרשור ziong3
  • פורסם בתאריך

ziong3

משתמש פעיל
343
0
נק' מוניטין:
-19
343
0
לפני שבוע ביום של העמסה נשקלתי ושקלתי 69.2 היום שבוע אחרי סייקל שני והעמסה היום בערב נשקלתי הבוקר ועליתי 2.4 ק'ג איך זה קרה שלא כל הנוזלים ירדו ממני ?

אם אני לא טועה הנוזלים צריכים לרדת תוך 4 יום אני לא מבין איך יכול להיות סטייה כזאת משמעותית.
יש השפעה של הרבה פרמטרים כאן של שקילה אחרי שבוע.
אולי נישקלתה בבוקר ועכשיו בערב(אכלתה ושתיתה ולכן עליתה 2.5 קילו).
אם עשיתה הכל כמו שצריך אז אל תידאג

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה עכשיו בערב ? פתחתי את האשכול עכשיו (חמישי) ב-7 בבוקר ונשקלתי ב-6וחצי
עשיתי הכל כמו שצריך לא חרגתי מהתפריט נראה שיש ירידה בשומן ההיקף נשאר אותו הדבר והנוזלים גם מעצבןןן
היום עוד פעם העמסה ואני עוד הפעם יעלה איזה 2 ק"ג של נוזלים לפחות .

מה עכשיו בערב ? פתחתי את האשכול עכשיו (חמישי) ב-7 בבוקר ונשקלתי ב-6וחצי
עשיתי הכל כמו שצריך לא חרגתי מהתפריט נראה שיש ירידה בשומן ההיקף נשאר אותו הדבר והנוזלים גם מעצבןןן
היום עוד פעם העמסה ואני עוד הפעם יעלה איזה 2 ק"ג של נוזלים לפחות .

אם לא חרגתה מהתפריט אז הכל בסדר כמובן שאם הכל מחושב לפי קלוריות אז זה בסדר.
איך אתה יכול לראות ירידה של שומן תוך שבוע?
כל אתה עולה בנוזלים אז זה בסדר זה תופעת לוואי של פחמימה ואין מה לעשות אם זה.
אם הכל אצלך מחושב לפי קלוריות ואתה שורף יותר משאתה לוקח אז זה בסדר גמור ואל תידאג, משקל זה לא אינדקציה לכלום, כל עוד תוך חודש אתה תיראה התקדמות אז זה בסדר גמור.

אחי תשחרר מהמשקל אולי פעם בשבועיים...
המדד הכי טוב זה המראה וגם קילפר והיקפים
בהצלחה אחי כבר כמה קילו ירדת?

אין דבר יותר מעצבן מהעליה הזאת שאחרי העמסה, זה גורם לך להרגיש שכל הדיאטה הלכה לעזאזל. אבל אין מה לעשות, צריך לעשות סוויץ' בראש.

• פותח/ת השרשור
לא דווקא לא העמסתי הרבה בכלל אני מאמין שהגעתי ל-600 גרם פחמימה.
שזה לא כ'כ הרבה ל-UD2 כמו שאני רואה העמסות של אחרים בלוגים .
DINGO ירדתי בסייקל הראשון 2 קילו .
אני באמת יעזוב את המשקל ויעבור יותר למראה תודה.

אחיי אל תסתכל על המשקל תסתכל יותר על המראה !!
תאמין לי אתה עצמך מכיר את עצמך הכי טוב ואתה יכול לקבוע מתי אתה מרזה ומתי אתה משמין !
תהיה חזק מנטלית אחי הכל יהיה בסדר בעזרת השם הדיאטה לא הלכה לשום מקום פשוט תשמור על התפריט !
אל תשכח שאתה נשקל זה תלוי בהרבה דברים ; )
בהצלחה בהמשך :>

אני עדיין חושב שהמעסת יותר מדי (שוב בהנחה שעשית הכל נכון) זה שליל רושם 12-16ג לקילו זה הנחיה כללית כל אחד מגיב אחרת. זה גם תלוי באיזה פחמימות השתמשת

גם לי יצא להעלות במשקל לאחר שבוע מההעמסה,אין לי מושג למה עליתי בערך קילו וחצי,מבחינת המראה אין כל כך שינוי ככה שקשה לי להעריך לפי מראה(זה יכול להטעות)
טחנתי את האירובי בימים האחרונים כדי לנסות להתפטר מהנוזלים,מחר נישקל מקווה שאחרי 7 ימים זה ירד(במידה וזה נוזלים)
עשיתי העמסה של בערך 550 גרם פחמימות.
שומן ממש מינימום בערך 30 גר'
וחלבון 1.8 גר' לק"ג

• פותח/ת השרשור
כן אבל העמסה של UD2 היא צריכה להיות עם הרבה מאוד פחמימות והעמסתי ולא עשיתי בכלל אירובי לא נורא נעלה עוד קצת ונעשה אירובי .

כן אבל העמסה של UD2 היא צריכה להיות עם הרבה מאוד פחמימות והעמסתי ולא עשיתי בכלל אירובי לא נורא נעלה עוד קצת ונעשה אירובי .
אני לא יודע כמה עצים אתה עובד באימוני UD2 אבל תנסה לדחוף אירובי לימים שאתה לא מתאמן ותדווח!
אני בכל אופן לא עושה UD2 אלא חיטוב רגיל + הרבה אירובי ויכול להעיד שהאירובי מאד עזר לי בתהליך.
אין ספק שצריך לעבוד קשה כדי לראות תוצאות ,לאירובי יש תפקיד מאד חשוב בירידה במשקל ,אז לא כדאי לוותר עליו.

מה זה השטויות האלה מראה?
יש לך משקל, תשקל לפני העמסה על בסיס שבועי, דו שבועי.
600 גרם זה כלום, אתה לא עושה UD2 אתה מעמיס הרבה פחות ממה שמומלץ.
במשקל שלך אתה צריך מינימום להעמיס 830.

• פותח/ת השרשור
אני יודע אבל לא יכלתי עוד עבדתי גם באותו היום ולא הכנסתי כלום לפה 7 שעות העמסה הזאת תהיה טובה יותר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית