הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בתהליך חיטוב כבר חודש, משקל נשאר תקוע

• פותח/ת השרשור djb
  • פורסם בתאריך

djb

משתמש מתחיל
65
4
נק' מוניטין:
4
65
4
שלום לכולם,

בקצרה, התחלתי חיטוב לפני כחודש, נמצא כרגע במשקל של 90 ק"ג (א.ש אין לי מושג כ"כ, אעלה תמונה אם ויתבקש).
יש לציין כי אני נמצא בגרעון קלורי שלצערי אני לא יודע לבטא קלורית במדוייק, אבל אני לא עובר את ה 1800-2000 קלוריות. בוודאות.
יחד עם זאת אני משלב אימוני כח ארבע פעמים בשבוע, אימוני A/B (מתאמן מתחיל).

כאשר אני עולה על המשקל, המשקל נותר 90 ק"ג בדיוק כאשר היה לפני כחודש ולעתים מופיע 89.
(כמובן שנשקל לאחר שירותים ובבוקר בלבד) - יש לציין שניסיתי שני משקלים שונים - התוצאות זהות.

יש לציין כי מבחינת בגדים שישבו צמוד קודם לכן, עכשיו יושבים הרבה יותר טוב ואין ספק שאני מרגיש שירדתי לפחות 3-4 ק"ג, זה גם
הפידבקים שאני מקבל מהסובבים...

איך הדבר ייתכן? האם יכול להיות מצב שאני נמצא בגרעון קלורי ועולה במקביל במסת השריר ולכן המשקל נראה תקוע וזהה מלפני החיטוב?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כנראה שירדת באחוזי השומן ועלית במסת השריר שלך בו זמנית

זה מה שתהיתי לעצמי אם הדבר אפשרי, כיוון שממה שידוע לי (ואולי אני טועה), כדי לעלות במסת השריר, צריך להיות בגרעון קלורי חיובי...

כנראה שירדת באחוזי השומן ועלית במסת השריר שלך בו זמנית
איך הגעת למסקנה הזאת בדיוק?
לא שrecomp זאת לא אופציה אבל אתה לא יודע שום דבר על הבן אדם כדי להגיד את זה

ולפי מה שנראה הבן אדם לא שוחה בקטע של הקלוריות אז הרבה יותר הגיוני לחשוב שהוא לא מעריך נכון את הקלוריות

צריך להיות בגרעון קלורי חיובי
אין דבר כזה גרעון קלורי חיובי
פלוס קלורי כן יש, מאזן קלורי חיובי גם כן יש

• פותח/ת השרשור
התפריט שלי מאוד מסודר וכולל:

בוקר:
מעדן פרו 20 ג׳ חלבון / פיתה כוסמין עם צהובה 9%

צהריים:
כ-200 גרם חזה עוף ואורז/כוסמת וירקות

ערב:
בדר״כ אחרי אימון, שייק חלבון, 2 ביצים, טונה, ירקות

אז נכון, אני לא יודע מכמה קלוריות התפריט שלי בנוי, אבל כן הפסקתי לגמרי עם סוכר ועברתי לסוויטאנגו, מקפיד על 2-3 ליטר מים לפחות ביום, לא נגעתי מאז תחילת חיטוב (חודש) בג׳אנק ומתוקים.

אז אין לי ספק שאני נמצא בגרעון קלורי, פשוט העניין של המשקל שתקוע מוזר לי ועוד יותר חדש לי שניתן לעלות במסת שריר ולהתחטב בו-זמנית כאשר נמצאים בגרעון קלורי במידה וצורכים כמות חלבון מספקת ביום..

עד היום חשבתי שעליה במסת שריר מחייבת פלוס קלורי.

שלום לכולם,

בקצרה, התחלתי חיטוב לפני כחודש, נמצא כרגע במשקל של 90 ק"ג (א.ש אין לי מושג כ"כ, אעלה תמונה אם ויתבקש).
יש לציין כי אני נמצא בגרעון קלורי שלצערי אני לא יודע לבטא קלורית במדוייק, אבל אני לא עובר את ה 1800-2000 קלוריות. בוודאות.
יחד עם זאת אני משלב אימוני כח ארבע פעמים בשבוע, אימוני A/B (מתאמן מתחיל).

כאשר אני עולה על המשקל, המשקל נותר 90 ק"ג בדיוק כאשר היה לפני כחודש ולעתים מופיע 89.
(כמובן שנשקל לאחר שירותים ובבוקר בלבד) - יש לציין שניסיתי שני משקלים שונים - התוצאות זהות.

יש לציין כי מבחינת בגדים שישבו צמוד קודם לכן, עכשיו יושבים הרבה יותר טוב ואין ספק שאני מרגיש שירדתי לפחות 3-4 ק"ג, זה גם
הפידבקים שאני מקבל מהסובבים...

איך הדבר ייתכן? האם יכול להיות מצב שאני נמצא בגרעון קלורי ועולה במקביל במסת השריר ולכן המשקל נראה תקוע וזהה מלפני החיטוב?

-הנה הטעות שלך. שרוצים להתחטב כמו מתכון של עוגה אם אתה לא יודע את המרכיבים העוגה לא תצא כמו שצריך נכון?
אותו דבר בחיטוב הקלוריות והמאקרוס חלבון פחמימה שומן צריכים להיות מחושבים ומדוייקים-
כנראה שאתה לא בגרעון קלורי
-אצל מתאמנים חדשים יכול להיות תהליך של recomposition שינוי בהרכב גוף ירדה באחוזי שומן ומעט עליה במסת שריר- כנראה המשקל ישאר זהה
מה הגובה גיל ומשקל שלך? כדאי לך להתייעץ מספר מפגשים עם דיאטן

אצל מתאמנים חדשים יכול להיות תהליך של recomposition שינוי בהרכב גוף ירדה באחוזי שומן ומעט עליה במסת שריר
מסכים בכללי עם התגובה,
אבל רי-קומפוזיציה כבר הוכחה כמה וכמה פעמים גם במתאמנים מתקדמים והטענה כי זה יקרה אצל מתאמנים מתחילים כבר לא כל כך חד משמעית.

• פותח/ת השרשור
מסכים בכללי עם התגובה,
אבל רי-קומפוזיציה כבר הוכחה כמה וכמה פעמים גם במתאמנים מתקדמים והטענה כי זה יקרה אצל מתאמנים מתחילים כבר לא כל כך חד משמעית.

אז איך אתה יכול להסביר את מה שקורה אצלי?
אשמח לשמוע..

• פותח/ת השרשור
היי חברים,
מקפיץ בשביל לשתף במספר תמונות מתהליך החיטוב.
יש לציין כי את התהליך התחלתי לפני חודשיים (אין לי תמונה),
אך משתף כאן תמונה מלפני החודש ותמונה עדכנית מאתמול
האם אתם רואים הבדל? (תמונות עם פחות שיער גוף הן העדכניות)
כמובן שאני מבין שעדיין יש דרך ארוכה לחיטוב ויחד עם זאת דואג להקפיד על ארבע אימוני כח בשבוע.

קבצים מצורפים

• IMG-0088.jpg
    IMG-0088.jpg
    KB 131.2 · צפיות: 61
  • IMG-0089.jpg
    IMG-0089.jpg
    KB 131.7 · צפיות: 65
  • IMG-0450.jpg
    IMG-0450.jpg
    KB 138.6 · צפיות: 70
  • IMG-0452.jpg
    IMG-0452.jpg
    KB 55.8 · צפיות: 48
נערך לאחרונה:
אך משתף כאן תמונה מלפני החודש ותמונה עדכנית מאתמול
האם אתם רואים הבדל? (תמונות עם פחות שיער גוף הן העדכניות)
תמונות זה מדד די בעייתי, בטח בהפרש של חודש.
בכל מקרה לא נראה שהרבה זז, כמה משקל ירדת? לקחת היקפים?

בחודשיים ראשונים של חיטוב דווקא הייתי מצפה לשינוי הכי גדול.

• פותח/ת השרשור
תמונות זה מדד די בעייתי, בטח בהפרש של חודש.
בכל מקרה לא נראה שהרבה זז, כמה משקל ירדת? לקחת היקפים?

בחודשיים ראשונים של חיטוב דווקא הייתי מצפה לשינוי הכי גדול.

בוקר טוב,
המשקל מראה 87-88. אבל מרגיש שירדתי הרבה יותר. איך אני מרגיש? בעיקר בבגדים.
אז אני מסיק שבמקביל עליתי קצת במסת השריר כי אני עולה לא רע במשקלי עבודה ודואג לא לפספס
אימון (כי שסיכמתי ארבע פעמים בשבוע אימוני כח a/b ותפריט מסודר מאוד).
מסכים שהתמונות לא משקפות, אגב, בין התמונות יש הפרש של חודש - לא חודשיים. אין לי תמונה לצערי של תחילת
התהליך לפני כחודשיים.

היקפים לא לקחתי. אני מחפש בעל מקצוע שיוכל ללוות אותי. אני מאיזור המרכז ויש כ"כ הרבה בעלי מקצוע בתחום הזה שקשה לשים
יד על מישהו שבאמת טוב שיעשה עבודתו נאמנה.

בוקר טוב,
אז אני מסיק שבמקביל עליתי קצת במסת השריר כי אני עולה לא רע במשקלי עבודה ודואג לא לפספס
אימון (כי שסיכמתי ארבע פעמים בשבוע אימוני כח a/b ותפריט מסודר מאוד).
מסכים שהתמונות לא משקפות, אגב, בין התמונות יש הפרש של חודש - לא חודשיים. אין לי תמונה לצערי של תחילת
התהליך לפני כחודשיים.

היקפים לא לקחתי. אני מחפש בעל מקצוע שיוכל ללוות אותי. אני מאיזור המרכז ויש כ"כ הרבה בעלי מקצוע בתחום הזה שקשה לשים
ממליץ על אור מגדסי/נתן גרסין..אחלה מאמנים שמבינים עניין

מכנס יכול להוות תחליף למדידת היקף טבור למשל, אתה היחיד שיודע מה באמת השתנה מתחילת התהליך.
יכול להיות, בכל מקרה זה שאתה עולה במשקל עבודה לא אומר שמסת השריר שלך עולה בהכרח.
אם ליווי אונליין יכול להתאים לך (תזונה ואימונים) אתה מוזמן לשלוח הודעה פה או באינסטגרם
ואנסה לעזור / להפנות לגורם שיוכל לעזור.

המון בהצלחה בכל מקרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית