הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אוכל תוך כדי אימון

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך

temp

משתמש משקיע
6,236
8
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
38,506
6,236
8
לפני כמה זמן שאלתי על ההשפעה של אוכל .
והתחלתי לאכול באימונים בעיקר מאכלים עם הרבה פחמימות זמינות .
זה נותן אנרגיה ועוזר לי לגמור כל אימון כמו שאני רוצה .
אני ממליץ לכולם לנסות ...

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לתת דוגמה למאכלים שאתה אוכל?
זה לא עושה לך בחילה בין הסטים?

בדרך כלל פירות , לדוגמא היום אכלתי אשכול בננות .
לא עושה לי בחילה אבל לא ניסיתי לאכול איזה סטייק או משהוא .

לא מומלץ לאכול תוך כדי אימון משקולות,הדבר גורם לעייפות מהסיבה שהמון דם זורם לקיבה על מנת לעזור בעיכול,תאכל שעתיים לפני.אם מדובר באימון אירובי אתה כן יכול לשתות משקאות אנרגיה תוך כדי.אם המטרה לשרוף שומן המשקאות אנרגיה לא יגרמו לך לניצול מאגרי שומן.

• פותח/ת השרשור
לא מומלץ לאכול תוך כדי אימון משקולות,הדבר גורם לעייפות מהסיבה שהמון דם זורם לקיבה על מנת לעזור בעיכול,תאכל שעתיים לפני.אם מדובר באימון אירובי אתה כן יכול לשתות משקאות אנרגיה תוך כדי.אם המטרה לשרוף שומן המשקאות אנרגיה לא יגרמו לך לניצול מאגרי שומן.

אני לא עושה אימוני אירובי .
האימונים שלי עצימים וזה עוזר לי לסיים אותם כמו שצריך .

בדרך כלל פירות , לדוגמא היום אכלתי אשכול בננות .
לא עושה לי בחילה אבל לא ניסיתי לאכול איזה סטייק או משהוא .
אשכול בננות?!🤯
כמה זמן האימונים שלך עורכים שאתה מספיק לאכול כ"כ הרבה?
בהתחלה חשבתי שאתה מדבר אל איזה שוקולד או 2-3 תמרים אני מזמן הייתי מקיא שם את הנשמה.
אם אתה מרגיש שזה עוזר לך (ואפילו פסיכולוגית) אז מה טוב.

• פותח/ת השרשור
אשכול בננות?!🤯
כמה זמן האימונים שלך עורכים שאתה מספיק לאכול כ"כ הרבה?
בהתחלה חשבתי שאתה מדבר אל איזה שוקולד או 2-3 תמרים אני מזמן הייתי מקיא שם את הנשמה.
אם אתה מרגיש שזה עוזר לך (ואפילו פסיכולוגית) אז מה טוב.

אימוני ווליום שעה ורבע (כל השאר יותר קצרים ) .
נראה לי זה יעזור לכולם .

ממליץ לך לנסות לעבור לפירות יבשים במקום אשכול בננות, פחות כבד. או לשתות שייק עם סוכר ענבים.

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך לנסות לעבור לפירות יבשים במקום אשכול בננות, פחות כבד. או לשתות שייק עם סוכר ענבים.

אני אנסה תפירות היבשים .
שייק אני לא אוהב לשתות תוך כדי אימון , לא סובל את הטעם .

לא צריך לאכול כל כך הרבה בזמן האימון. פרי או 2 מספיק.
הגוף דווקא אמור להקטין את תהליכי העיכול בזמן האימון ואחריו.

אם האימון הוא לא מעל שעה אין טעם לאכול כלום עד שהאוכל נכנס למחזור הדם כבר סיימת את האימון

• פותח/ת השרשור
אם האימון הוא לא מעל שעה אין טעם לאכול כלום עד שהאוכל נכנס למחזור הדם כבר סיימת את האימון

אם אני זוכר נכון פחמימות זמינות מגיעות למחזור הדם הרבה יותר מהר משעה...

אני לא מבין למה אתם קופצים להשגות - אם זה עוזר לו באימון, לא מפריע לו ומעביר לו ת'זמן בין הסטים (שזה דבר מתסכל אחו******) אז למה לא?

לאכול עוד זה אף פעם לא מזיק.

שיהיה לו בכיף אני רק אומר שזה לא מוסיף לאימון גם פחמימה זמינה לוקח לך בסביבות שעה להגיע למחוזר הדם העיכול שלה הוא מהיר יותר

תנסה לאכול לאכול אגס/אננס יבש ללא סוכר(זה קצת יקר) זה חבל על הזמן גם טעים ונותן בומבה של אנרגיה בננות תמרים וכו' החרא הזה זה סתם ***.
מעבר לזה אתה פשוט יכול להכין לך איזה משקה איזוטוני לדוגמא גייטרוייד או pure muscle carbs שזה גם טעים ואתה יכול לשתות את זה לאורך כול האימון.

חח מצחיק אתה.
כשאני באימון רגליים אני כמעט מקיא את האוכל שאכלתי שעתיים לפני אימון אתה רוצה אני אוכל תוך כדי ?! :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית