הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת על סקוואט

• פותח/ת השרשור
סרטון חדש מהאימון היום:

נראה לי יחסית בסדר.
שמתי לב שאני קצת מרים את הבהונות, זה בסדר?
הברכיים קצת גולשות יותר מידי בחלק מהחזרות?
אני ישתדל גם לעלות ולרדת יותר לאט ולא ב"בום".

כואב לי בפרק כף יד בסקוואט, ניסיתי להחזיק צר יותר וזה עזר וגם ניסיתי thumbless grip וגם קצת עזר. נראה לי גם שהמוט קצת מחליק למטה באמצע הסט.

מכון מעצבן, כל פעם שאני מבקש שישמרו עליי בסקוואט מביאים לי את הPussy Pad ואומרים לי "שים את זה, יהיה לך יותר נוח", מישהו גם אמר לי לא לעשות דדליפט כי זה לא נותן לחוליות בעמוד שדרה לגדול.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה שאתה מרים בהונות זה בסדר, אבל מה שמוזר לי זה שהברכיים שלך ממשיכות לגלוש גם כשהבהונות למעלה.
תנסה לעשות ת'דבר הבא: תתחיל את התנועה מהברך (כן!) ואז תתיישב אחורה ודחוף אותן חזק לצדדים (ברכיים)
מה שאמור לקרות זה שהברכיים ילכו מההתחלה קדימה עד למקום שהן אמורות להעצר, ואז פשוט יעבדו כ"ציר" ואתה פשוט תתיישב אחורה.

תן לזה צ'אנס, אני מצאתי את זה יותר נוח וגם יותר חזק. אם כואב לך הפרק אתה לא אוחז נכון, תבקש בפעם הבאה ממישהו לצלם לך סט מאחורה ונראה מה הבעיה שלך באחיזה.

תמשיך אתה עוד תעשה סקוואט גדול 😃

ותעיף להומואים סטירה עם הבולבול, טמפונים זה לנשים 😃

בגדול הביצוע לא רע ממה שאפשר לראות, חוץ מ2 דברים שקפצו לי לראש

1. הברכיים שלך גולשות קדימה - הדגש שאתה צריך לשם הוא לSIT BACK ולא לSIT DOWNץ
כלומר אתה אמור להתיישב אחורה כמה שיותר.

2. עומק - אתה לא עושה סקוואט "גבוה" אבל עדיין חסרים לך 2-3-4 סנטים כדי שיהיה ממש טוב.

זהו לבנתיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית