עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1.אוקיי, הוצאתי את זה ככה כי זה משקל קל1. אל תוציא ותחזיר את המוט ככה. תעשה סקוואט כדי להוציא את המוט מהראק.
2. המשקל נמוך אז זה לא משקף.
3. נראה לי שאתה נשען על קצות האצבעות כי הגב שלך ממש אנכי לרצפה. אולי זה בגלל שהמשקל נמוך.
תודה רבה, אני ינסה לשפר ויצלם מחר סרטון.עומק בסדר.
גב יותר מאוזן ופחות אנכי, תתיישב אחורה - אתה על קצות האצבעות והברכיים שלך גולשות קדימה.
תתיישב אחורה, משקל על העקבים, מבט למטה וברכיים החוצה.
אתה בסדר גמור, גם לעבוד עם מוט זה לעבוד על טכניקה.נראה לי שלא הבנתם אותי...
הסרטון הזה זה הפעם הראשונה שאני עושה סקוואט חופשי 😃
עד עכשיו לא היה לי סקוואט חופשי בתוכנית ולא עשיתי סקוואט חופשי, אני רוצה להתחיל להכניס סקוואט לתוכנית.
המשקל הזה קל לי - זה מוט ריק, אבל לפני שאני מתחיל להעמיס משקלים אני רוצה לדעת אם הטכניקה נכונה.
יש לי היום אימון- אני יעלה סירטוןאתה בסדר גמור, גם לעבוד עם מוט זה לעבוד על טכניקה.
אימון הבא תתחיל שוב עם מוט ריק ותתרכז במה שכתבתי לך למעלה, אחרי זה תוסיף מעט משקל (5 קילו לכל צד, נניח) ותבצע סט של 5, אם זה קל והטכניקה טובה תוסיף עוד 5 לכל צד ותבצע סט של 5.
אתה לא מקשיח את הגב מספיק. לפני שאתה ניגש לסט תשחק עם הגוף שלך קצת עד שאתה מגיע למצב שהחזה שלך בחוץ והתחת בחוץ בצד השני, כשכל הגב התחתון בקשת חזקה וקשיחה. ככה זה צריך להיות גם בזמן הסט לאורך כל התנועה. דרך טובה זה למחוץ את המוט חזק ולחשוב שאתה מנסה לפצל אותו ולפתוח את החזה החוצה, זה מה שגרם לי להפסיק לסבול מכאבי גב.יש לי היום אימון- אני יעלה סירטון
ויש לי שתי שאלות:
1.בזמן שעשיתי את הסקוואט ואחריו הרגשתי כאב באמצע הגב בחוליות, נראה לי זה בגלל שאני מנסה כל כך לקער את הגב. למה כאב לי?
2.אני בן 14 עוד חודשיים, זה בסדר שאני עושה סקוואט?
חוץ מ2 החזרות האחרונות כל שאר החזרות גבוהות, אתה לא ממש מתיישב אחורה אתה מתיישב למטה.
תקרא את הפרק בSS על הסקוואט, אחרי זה יהיו לך פחות שאלות.
לי אישית זה לא עזרכדאי לנסות לעשות בוקס סקוואט כדי ללמוד לשבת אחורה?
אוקיי, תודההשתפר מאוד, חסר קצת עומק, חוץ מהחזרה האחרונה שהייתה עמוקה מאוד 😃
תקפיד להסתכל למטה.
אתה צריך להרגיש לבד כמה אתה יורד, זה יבוא לך עם הניסיון. זה לא נורא אם בהתחלה תפספס קצת חזרות בעומק עד שתקבל את התחושה כמה זה לרדת מספיק.הבעיה שאני לא שם לב אם אני יורד מספיק עמוק, אז אני צריך להסתכל לצד למראה 😣