עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מניח שדיברת רק על הסקוואט,גב עגול, אתה לא שובר מקביל, הברכיים גולשות ולא יציבות בכלל, אתה נוטה ונופל קדימה בצורה מוזרה.
אני מניח שדיברת רק על הסקוואט,
איך מסדרים גב עגול?
אני לא מצליח להתיישב יותר נמוך..
הברכיים גולשות ואני נוטה ונופל קדימה כי משום מה אני מאבד שיווי משקל.. יש לך מושג למה? אולי בגלל שהרגליים שלי עייפות/חלשות?
אני לא חושב שזאת סיבה מספיק הגיונית כדי לא לדעת למה, בעיקרון התחלתי SS לפני חצי שנה וניסיתי ללמוד את הטכניקה במשך כחודשיים, עזבתי לשלוש-ארבע חודשים וחזרתי שוב פעם עכשיו מחדש.אתה אולי המשתמש שהעלה הכי הרבה סרטונים לביקורת וקיבל הכי הרבה ביקורת, עצות והדרכה כאן בפורום הזה. ענו לך על כל הבעיות ועל כל השאלות שיכולות להיות לך ואתה עוד התחצפת כלפי אנשים כולל אותי וסירבת להקשיב או ללמוד. למרות זאת אתה צץ פה ושם כל חודש או חודשיים ומפרסם עוד פעם סרטון לביקורת כאילו אין לך שום היסטוריה כאן ובכל פעם אתה שואל שאלות כאילו זאת הפעם הראשונה שאתה מקבל כאן ביקורת.
למרות זאת לא שיפרת שום דבר בטכניקה שלך ולפעמים אפילו עשית צעדים לאחור ואתה עדיין מתעסק עם אותו ה-40-50 קילו ו"לומד טכניקה".
אז לא, אין לי מושג למה.