הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה סקוואט ודדליפט

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
סוף סוף הבנתי את עיקרון שמירת הברכיים כקיבעון תוך הורדת התחת למטה והוצאת האגן אחורה.. מה אני עושה לא נכון בטכניקה שלי?

סקוואט 40קג

סומו דדליפט 50קג (הדבר היחידי שמעניין אותי זה האם הצלחתי לשמור על גב ישר עד שהתיישרתי?)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גב עגול, אתה לא שובר מקביל, הברכיים גולשות ולא יציבות בכלל, אתה נוטה ונופל קדימה בצורה מוזרה.

• פותח/ת השרשור
גב עגול, אתה לא שובר מקביל, הברכיים גולשות ולא יציבות בכלל, אתה נוטה ונופל קדימה בצורה מוזרה.
אני מניח שדיברת רק על הסקוואט,
איך מסדרים גב עגול?
אני לא מצליח להתיישב יותר נמוך..
הברכיים גולשות ואני נוטה ונופל קדימה כי משום מה אני מאבד שיווי משקל.. יש לך מושג למה? אולי בגלל שהרגליים שלי עייפות/חלשות?

אני מניח שדיברת רק על הסקוואט,
איך מסדרים גב עגול?
אני לא מצליח להתיישב יותר נמוך..
הברכיים גולשות ואני נוטה ונופל קדימה כי משום מה אני מאבד שיווי משקל.. יש לך מושג למה? אולי בגלל שהרגליים שלי עייפות/חלשות?

אתה אולי המשתמש שהעלה הכי הרבה סרטונים לביקורת וקיבל הכי הרבה ביקורת, עצות והדרכה כאן בפורום הזה. ענו לך על כל הבעיות ועל כל השאלות שיכולות להיות לך ואתה עוד התחצפת כלפי אנשים כולל אותי וסירבת להקשיב או ללמוד. למרות זאת אתה צץ פה ושם כל חודש או חודשיים ומפרסם עוד פעם סרטון לביקורת כאילו אין לך שום היסטוריה כאן ובכל פעם אתה שואל שאלות כאילו זאת הפעם הראשונה שאתה מקבל כאן ביקורת.

למרות זאת לא שיפרת שום דבר בטכניקה שלך ולפעמים אפילו עשית צעדים לאחור ואתה עדיין מתעסק עם אותו ה-40-50 קילו ו"לומד טכניקה".

אז לא, אין לי מושג למה.

• פותח/ת השרשור
אתה אולי המשתמש שהעלה הכי הרבה סרטונים לביקורת וקיבל הכי הרבה ביקורת, עצות והדרכה כאן בפורום הזה. ענו לך על כל הבעיות ועל כל השאלות שיכולות להיות לך ואתה עוד התחצפת כלפי אנשים כולל אותי וסירבת להקשיב או ללמוד. למרות זאת אתה צץ פה ושם כל חודש או חודשיים ומפרסם עוד פעם סרטון לביקורת כאילו אין לך שום היסטוריה כאן ובכל פעם אתה שואל שאלות כאילו זאת הפעם הראשונה שאתה מקבל כאן ביקורת.

למרות זאת לא שיפרת שום דבר בטכניקה שלך ולפעמים אפילו עשית צעדים לאחור ואתה עדיין מתעסק עם אותו ה-40-50 קילו ו"לומד טכניקה".

אז לא, אין לי מושג למה.
אני לא חושב שזאת סיבה מספיק הגיונית כדי לא לדעת למה, בעיקרון התחלתי SS לפני חצי שנה וניסיתי ללמוד את הטכניקה במשך כחודשיים, עזבתי לשלוש-ארבע חודשים וחזרתי שוב פעם עכשיו מחדש.
מה הדבר הראשון שאני צריך לתקן בטכניקה שלי ואיך לתקן אותו?

תקשיב,תשים משקל יותר כבד(לא להגזים) לפעמים זה יכול לעזור,כרגע המשקל קל לך מאוד ואתה זז איתו הרבה כשיהיה לך משקל כבד כל זה לא יקרה.
תשבור מקביל,תשמור על חזה בחוץ,היפ דרייב,ברכיים פונות החוצה

זה שתעלה כל פעם מחדש סרטון עם 40 קילו ויעירו לך מחדש כל פעם זה לא יעזור לך,אל תתרץ בחוסר גמישות או מה שלא היו התירוצים שלך,תבוא למכון ותיישם מה שאמרו לך אחרת אין לנו איך לעזור לך,בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית