הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איפה בארץ אני יכול לקנות רצועות למפרק כף היד?

• פותח/ת השרשור 2PAC
  • פורסם בתאריך

2PAC

משתמש מתחיל
61
0
נק' מוניטין:
-10
61
0
אני סובל מכאבים שבאים פעם בחודש וחצי בערך.. לפי מה שאומרים וקראתי באינטרנט זה יכול לנבוע מלחץ ואכן זה קורה לי כשאני נמצא בתקופות לחוצות וזה מאוד מפריע לי לאימונים, לא התאמנתי כבר שבוע ואני מחפש פתרון. אם זה משנה אז זה מפריע לי בעיקר בבנצ' פרס.

קבצים מצורפים

• Ganglion-Cysts-300x195 (1).jpg
    Ganglion-Cysts-300x195 (1).jpg
    KB 9 · צפיות: 203
נערך לאחרונה:
אני השתמשתי תקופה ארוכה בתחבושות אלסטיות פשוטות מהסופר פארם (6 ב10 ש"ח בערך). היום זה כבר לא כ"כ מספיק אבל יכול להיות שזה יהיה טוב בשבילך. זאת גם דרך זולה לגלות אם לרצועות יש בכלל השפעה על הכאבים שלך.

(קח גם בחשבון שכל הדברים מהסוג הזה יאפשרו לך אולי להתאמן, אבל זה לא אומר שהבעיה האמיתית תפתר ואולי המצב גם יחריף. לשיקולך.)

אני סובל מכאבים שבאים פעם בחודש וחצי בערך.. לפי מה שאומרים וקראתי באינטרנט זה יכול לנבוע מלחץ ואכן זה קורה לי כשאני נמצא בתקופות לחוצות וזה מאוד מפריע לי לאימונים, לא התאמנתי כבר שבוע ואני מחפש פתרון. אם זה משנה אז זה מפריע לי בעיקר בבנצ' פרס.

אני השתמשתי תקופה ארוכה בתחבושות אלסטיות פשוטות מהסופר פארם (6 ב10 ש"ח בערך). היום זה כבר לא כ"כ מספיק אבל יכול להיות שזה יהיה טוב בשבילך. זאת גם דרך זולה לגלות אם לרצועות יש בכלל השפעה על הכאבים שלך.

(קח גם בחשבון שכל הדברים מהסוג הזה יאפשרו לך אולי להתאמן, אבל זה לא אומר שהבעיה האמיתית תפתר ואולי המצב גם יחריף. לשיקולך.)

למישהו שמתאמן איתי בחדר כושר התחילה אותה בעיה, גם לו המליצו בתחבושת אלסטית פשוטה, אך הוא אמר שזה גם לא עזר וגם הפריע לו..
אבל אולי לך זה כן יעזור תנסה מקסימום הלכו 6 שקל..

זה לא ממש יכול להפריע, תחבושות כאלה הן לא מספיק קשיחות בשביל למנוע טווח תנועה (ואני צריך יותר טווח תנועה שם ממך). הבעיה העקרית היא שאם שמים את זה מספיק חזק בשביל לעזור לפעמים זה גם מספיק חזק בשביל לעצור קצת את הדם ואז צריך להתעסק עם זה בין הסטים, אבל זה באמת בקטנה.

• פותח/ת השרשור

אם זה יעזור אז זה יהיה פתרון רק כשכואב לי ואני מתאמן. לגבי הבעיה עצמה, הטיפול בה וממה היא נובעת אני מסודר פשוט הייתי צריך פתרון לאימונים ספציפית.

אם כבר פתחתי אשכול, במקרה ותחבושות אלסטיות פשוטות יעזרו לי אך לא יהיו מספיק חזקות\נוחות לשימוש - איזה תחבושות שמיועדות לאימונים מומלצות? (עדיף המלצה גם לקנייה בארץ וגם בחו"ל) 😃

אני משתמש בזמן האחרון ברצועות עור (עם אבזם פשוט ומעליו סוגר סקוץ'). זה עוזר לי מאוד, הרבה יותר טוב מהתחבושות וגם יותר נוח. לא מצאתי כאלה למכירה, הדבר הכי קרוב שמצאתי עולה 25$ ליחידה ולא יודע כמה משלוח. חוץ מזה השתמשתי גם במשהו של uriel שגם קניתי בסופרפארם (משהו כמו 45 ש"ח ליחידה) שהוא קצת יותר חזק מהתחבושות אבל פחות נוח להתעסקות (לפעמים צריך עוד מישהו בשביל לשים אותם חזק).

לפני כמה ימים הזמנתי איזה משהו סיני קקמייקה בEBAY ב3 דולר בערך, אני אדווח אם זה שווה משהו.

פשוט תתחיל מתחבושות לפני שאתה חושב להזמין משהו יותר יקר. החזקתי איתן הרבה זמן מעמד.

• פותח/ת השרשור
אחלה אני אשתמש בתחבושת אלסטית פשוטה בתור התחלה, רק שמתי לב שהן מאוד ארוכות, לחתוך אותה לגודל הרצוי לא יהיה יגרום נכון?

• פותח/ת השרשור
כרגע תכנית AB אבל אני ממש בקרוב עובר ל- SS.
לוחץ 50 קילו (משקל גוף 60) אני עוד בתחילת דרכי, והכאבים לא נובעים מהמשקל אלה סוג של דלקת שיש לי וזה גנטי.

למה שאלת?

• פותח/ת השרשור
הכאב שיש לי לא נובע מאימונים, מה שאני רוצה זה פתרון ספציפי לאימונים כדי שלא אפספס אימונים בגלל זה.

יש כפפות עם הגנה גם למפרק זה אחלה דבר אבל שום כמו שנאמר לא פותר את הבעיה האמיתית אלא רק מאפשר להתאמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית