עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
באטלנטיס יש סך הכל 5 אנשים (כולל בוריס) שעושים סקווט. רוב האחרים לא יודעים גם איך התרגיל נקרא. :nono:פאקק עכשיו נופל לי האסימון למה איזה 10 איש סוסים שביקשתי מהם אמרו בקש מהמאמן .. הוא אמר לכולם או מה :\
..
פרייד? זה המכון עם המחיר הגבוה (190 ש''ח), המרווח האפסי בין המכשירים, הדחוס, המלא בבילדרים מוזרקים בגופיות שתופסים את הכלוב ל 80 סטים של בייספס, הזה שנסגר בגלל שהוא היה חרא?נצל"ש אם האשדודים כבר פה 😃
איזה תחליף יש לפרייד באשדוד?
איזה אשכול הזוי מאמנים שאוסרים סקוואטים בעלי מכון שעושים בלאגן..
לא מבין מה אכפת להם שיעשו מה שרוצים נשמע כיאלו הם המכון היחיד בעיר ואין
בכלל תחרות
טוב אני סקווטאר רשמי ^^
כמובן שבאתי מוקדם והמאמנת הייתה .. לא אכפת לה כ"כ והיא אפילו ניסתה לעזור חח
אבל שהמאמן יבוא שוב יהיה בלאגן אז הפגישה תהיה כנראה יום חמישי ( אם תהיה
ואיך לא ראיתי אותכם ( שור ו MINI ) במכון אף פעם
תני לי לנחש, בטח נראת כמו תירוץ עלוב לבחורה (יש במכון משקולות יותר כבדות ממנה), ולא נותנים לה לעשות משמרת ערב כי היא לא יכולה לסדר את המשקולות לבד בסגירה?לא ממליצה לך ללמוד כלום מהמאמנת הזאת (לא הייתי קוראת לה מאמנת, אולי משגיחה).
עזוב את הסטיגמה שיש על התרגיל הזה כי אנשים לא מבינים .. שתראה מישהו בן 20 שעושה לך סקוואט 30 קילו צורח כמו מפגר ועוד שניה שובר תגב תגיד לו להמשיך ?
יש שם שתיים כאלה - אחת כמו שתיארת, נראית כמו מדריכת אירובי לנכים, ולא נותנים לה לעשות משמרות ערב כי אם מישהו יהרוג את עצמו על ספסל הבנץ היא אפילו לא תוכל לגלגל את המוט מעל הגופה. אבל היא לא מתערבת אז מתעלמים ממנה.תני לי לנחש, בטח נראת כמו תירוץ עלוב לבחורה (יש במכון משקולות יותר כבדות ממנה), ולא נותנים לה לעשות משמרת ערב כי היא לא יכולה לסדר את המשקולות לבד בסגירה?
בהולמס פלייס מתים על "מאמנות" כאלו. ;maeq
לא ממליצה לך ללמוד כלום מהמאמנת הזאת (לא הייתי קוראת לה מאמנת, אולי משגיחה).
אנחנו מתאמנים מאוחר בערב - אולי בגלל זה.
כדאי שתתעקש על הפגישה ותבוא עם ההורים שלך, תלבנו את כל העניינים מול פליקס כדי שלא יעשו לך אחר כך בעיות וחפירות (סתם חבל על המוח שלך 😣)
תני לי לנחש, בטח נראת כמו תירוץ עלוב לבחורה (יש במכון משקולות יותר כבדות ממנה), ולא נותנים לה לעשות משמרת ערב כי היא לא יכולה לסדר את המשקולות לבד בסגירה?
בהולמס פלייס מתים על "מאמנות" כאלו. ;maeq
יש שם שתיים כאלה - אחת כמו שתיארת, נראית כמו מדריכת אירובי לנכים, ולא נותנים לה לעשות משמרות ערב כי אם מישהו יהרוג את עצמו על ספסל הבנץ היא אפילו לא תוכל לגלגל את המוט מעל הגופה. אבל היא לא מתערבת אז מתעלמים ממנה.
השניה זו דודה בגיל העמידה שכנראה היתה מורה להתעמלות או משהו כזה. היא יותר בעייתית כי היא דוחפת את האף ומנסה "לעזור". גם היא לא נמצאת בערב. אבל היא כבר הבינה שלא צריך לעזור לי אז היא עזבה אותי במנוחה.