הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מכון כושר ..

• פותח/ת השרשור DVIRO
  • פורסם בתאריך

DVIRO

משתמש מתחיל
54
1
נק' מוניטין:
2
54
1
אני מתאמן באטלנטיס באשדוד והמאמן לא נותן לעשות סקוואט .. הוא טוען שזה שובר תגב.

יש לכם רעיון מה לעשות ..? כי שמעתי שכמה מתאמנים פה אולי הם יכולים לעזור ..

נתונים: 14
167
62

• פותח/ת השרשור
פאקק עכשיו נופל לי האסימון למה איזה 10 איש סוסים שביקשתי מהם אמרו בקש מהמאמן .. הוא אמר לכולם או מה :\

הצרה היחידה שלי היא איך להגיע למכון כושר אחר ושהוא יהיה זול יחסית .. למכון הזה שהוא בין הזולים בקושי רשמו אותי

מה הקטע בלא לעשות סקוואט .. שיגיד שחייב שמירה שאם נופל המוט בלה בלה בלה

מה הקשר אסור? אני מכיר מכוני כושר שאוסרים דדליפט .. לא סקוואט..

לבעלים יש כל מיני קטעים.. תחלס הוא בנאדם קשה וחפרן, וסתם מתעקש על דברים שהוא החליט.
לקח לו שנה להביא לנו שטיחי גומי לדדליפט, לפני זה הוא היה כל הזמן חופר "לא להרוס את הרצפה", עד שהוא הבין שעם החבר'ה הגדולים זה לא יעבוד לו וכולם יעזבו.
בטוח הוא דיבר עם כולם לא ללמד את הנוער, ואנשים לא רוצים להתעסק איתו כי בסופו של דבר זה המכון שלו.

לגבי זול: עוזיאל זול מאד, יותר זול מאלנטיס. תראה אם יש לך אוטובוס לשם בשעות סבירות, ואם אין להם בעיה ללמד אותך סקוואט ודדליפט.
וגם באשדוד יש נבחרת של הרמת משקולות (גם לנוער) אז אתה יכול לנסות גם אותם.

• פותח/ת השרשור
אני לא צריך נבחרת להרמת משקולות, אני צריך מכון שלא כמו שלנו . ילדים בני 13-16 נרשמים המאמן אומר להם לעשות מכונות וזהו ... אה הוא נתן לילד בגיל שלי לעשות בנץ עם מטאטא שכחתי :(

הבעל מכון גם מעצבן .. הכי גרוע מחר אני אתחיל בסקוואט שהבעלים יהיו . לא ייתן נבוא עם ההורים נעשה פגישה ונעזוב אם לא תהיה ברירה...

ועוזיאל מרחק שעה באוטובוס מי"ג כמעט .. לא יילך.. נחפש משהו ב י"ב י" ח סיטי או משהו בסביבה . לפניי כול הרשמה אני מברר שאפשר סקוואט ודדליפט בכול גיל

זה פשוט מעצבן שאתה יודע שהמאמן יודע דברים ולהסביר אבל שאתה עושה סקוואט אסור והוא קורא לבעלים

זה לא רציני.

ופליקס לא נותן לעשות כלום עיקר תרשמו אחלה מחיר אחלה זה בסוף דופקים אותך

וזה חוקי בכלל לעשות אפלייה לגבי גיל ולהגיד את זה לכולם?

חשבת לבוא עם ההורים שהם ידרשו מפליקס לאפשר ללמד אותך?
ככה הוא ידע שהם תומכים בזה אז הוא לא יפחד שיקרה לך משהו ואז ההורים יבואו אליו בטענות (יכול להיות שזה הפחד שלו)

• פותח/ת השרשור
יום שלישי ננסה . גג אם אמא שלי תעבוד ערב והוא לא ייתן נתאם איתו פגישה ליום רביעי.

ופליקס בנאדם קשה .. קשה מאוד . לא מאמין שאני אצליח אבל שווה לנסות .

ואיזה מעצבן מה הוא דורש מכולם לא ללמד איזה עצבים... אני רואה את כולם עושים דדליפט וסקוואט מבקש עזרה בטכניקה ( ככה הוא לא יתלונן שאני שובר לי תגב ) שאל תמאמן הוא בטוח מבין יותר ממני

פשוט עלובה הרמה הזאת . אין לי משהו אחר להגיד

וכן אני אגיד להורים שיגידו לו שהתרגיל הזה באחריותי אולי זה יפתור תבעיה

נערך לאחרונה:
פאקק עכשיו נופל לי האסימון למה איזה 10 איש סוסים שביקשתי מהם אמרו בקש מהמאמן .. הוא אמר לכולם או מה :\
..
באטלנטיס יש סך הכל 5 אנשים (כולל בוריס) שעושים סקווט. רוב האחרים לא יודעים גם איך התרגיל נקרא. :nono:
אם שאלת מישהו, אז זה היו אנשים הלא נכונים ויש לך מזל שלא "לימדו" אותך שום דבר.

ידוע שסוסים אוכלים קש.

נצל"ש אם האשדודים כבר פה 😃

איזה תחליף יש לפרייד באשדוד?
אטלנטיס רחוק לי, עוזיאל קטן מאוד
אתם מכירים את בית לברון בשעות עומס?

• פותח/ת השרשור
טוב אני זז לאימון עוד 15 דקות נעדכן יותר מאוחר באשכול אחר .

ואטלנטיס זה חרא אל תרשם. בעלים מעצבן

לברון לא מכיר .. עוזיאל שמעתי טוב

תחליף לפרייד LOL
רשמתי את הביקורת שלי על אטלנטיס באשכול על חדרי הכושר.
לדעתי בהשוואה לפרייד אטלנטיס הרבה יותר מרווח, אבל פחות ממוזג.
לא מכירה את בית לברון בכלל.

נערך לאחרונה:
נצל"ש אם האשדודים כבר פה 😃

איזה תחליף יש לפרייד באשדוד?
פרייד? זה המכון עם המחיר הגבוה (190 ש''ח), המרווח האפסי בין המכשירים, הדחוס, המלא בבילדרים מוזרקים בגופיות שתופסים את הכלוב ל 80 סטים של בייספס, הזה שנסגר בגלל שהוא היה חרא?
-אז, לא , אין תחליף לפרייד.
אבל תתעודד - משם אפשר רק לעלות 😉

• פותח/ת השרשור
טוב אני סקווטאר רשמי ^^

כמובן שבאתי מוקדם והמאמנת הייתה .. לא אכפת לה כ"כ והיא אפילו ניסתה לעזור חח

אבל שהמאמן יבוא שוב יהיה בלאגן אז הפגישה תהיה כנראה יום חמישי ( אם תהיה

ואיך לא ראיתי אותכם ( שור ו MINI ) במכון אף פעם

חח דווקא לחיילים זה היה 170..
בנתיים אני בהולמס פלייס בניסיון אבל שם ממש עמוס וצפוף, וסתם מכשירים מיותרים (למה צריך 3 קרוס כבלים ומיליון הליכונים?)

מקסימום נחכה שיפתחו במקום פרייד חדש 😃

איזה אשכול הזוי מאמנים שאוסרים סקוואטים בעלי מכון שעושים בלאגן..
לא מבין מה אכפת להם שיעשו מה שרוצים נשמע כיאלו הם המכון היחיד בעיר ואין
בכלל תחרות

איזה אשכול הזוי מאמנים שאוסרים סקוואטים בעלי מכון שעושים בלאגן..
לא מבין מה אכפת להם שיעשו מה שרוצים נשמע כיאלו הם המכון היחיד בעיר ואין
בכלל תחרות

עזוב את הסטיגמה שיש על התרגיל הזה כי אנשים לא מבינים .. שתראה מישהו בן 20 שעושה לך סקוואט 30 קילו צורח כמו מפגר ועוד שניה שובר תגב תגיד לו להמשיך ?

טוב אני סקווטאר רשמי ^^

כמובן שבאתי מוקדם והמאמנת הייתה .. לא אכפת לה כ"כ והיא אפילו ניסתה לעזור חח

אבל שהמאמן יבוא שוב יהיה בלאגן אז הפגישה תהיה כנראה יום חמישי ( אם תהיה

ואיך לא ראיתי אותכם ( שור ו MINI ) במכון אף פעם

לא ממליצה לך ללמוד כלום מהמאמנת הזאת (לא הייתי קוראת לה מאמנת, אולי משגיחה).
אנחנו מתאמנים מאוחר בערב - אולי בגלל זה.
כדאי שתתעקש על הפגישה ותבוא עם ההורים שלך, תלבנו את כל העניינים מול פליקס כדי שלא יעשו לך אחר כך בעיות וחפירות (סתם חבל על המוח שלך 😣)

תני לי לנחש, בטח נראת כמו תירוץ עלוב לבחורה (יש במכון משקולות יותר כבדות ממנה), ולא נותנים לה לעשות משמרת ערב כי היא לא יכולה לסדר את המשקולות לבד בסגירה?
בהולמס פלייס מתים על "מאמנות" כאלו. ;maeq

עזוב את הסטיגמה שיש על התרגיל הזה כי אנשים לא מבינים .. שתראה מישהו בן 20 שעושה לך סקוואט 30 קילו צורח כמו מפגר ועוד שניה שובר תגב תגיד לו להמשיך ?

זה משהו אחר בשביל זה יש מאמנים במכון שיבאו ויגידו משהו..לא יודע איך אפשר להשאר בכזה מכון הייתי אומר לו לא תודה לוקח תכסף ותרגליים ועף משם

תני לי לנחש, בטח נראת כמו תירוץ עלוב לבחורה (יש במכון משקולות יותר כבדות ממנה), ולא נותנים לה לעשות משמרת ערב כי היא לא יכולה לסדר את המשקולות לבד בסגירה?
יש שם שתיים כאלה - אחת כמו שתיארת, נראית כמו מדריכת אירובי לנכים, ולא נותנים לה לעשות משמרות ערב כי אם מישהו יהרוג את עצמו על ספסל הבנץ היא אפילו לא תוכל לגלגל את המוט מעל הגופה. אבל היא לא מתערבת אז מתעלמים ממנה.

השניה זו דודה בגיל העמידה שכנראה היתה מורה להתעמלות או משהו כזה. היא יותר בעייתית כי היא דוחפת את האף ומנסה "לעזור". גם היא לא נמצאת בערב. אבל היא כבר הבינה שלא צריך לעזור לי אז היא עזבה אותי במנוחה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אנחנו מתאמנים מאוחר בערב - אולי בגלל זה.
כדאי שתתעקש על הפגישה ותבוא עם ההורים שלך, תלבנו את כל העניינים מול פליקס כדי שלא יעשו לך אחר כך בעיות וחפירות (סתם חבל על המוח שלך 😣)

כן .. היום עשיתי אימון בוקר לא היה בעייה .. עכשיו יום חמישי הוא יהיה שוב וכמו תמיד יעשה בעיות ... אם הוא לא ייתן נתאם פגישה

ורשמתי שהיא ניסתה לעזור .. מי יקשיב לה? :D

היא יכולה להיות טובה בתור שימוש ל 80 קילו בנץ!

יש שם שתיים כאלה - אחת כמו שתיארת, נראית כמו מדריכת אירובי לנכים, ולא נותנים לה לעשות משמרות ערב כי אם מישהו יהרוג את עצמו על ספסל הבנץ היא אפילו לא תוכל לגלגל את המוט מעל הגופה. אבל היא לא מתערבת אז מתעלמים ממנה.

השניה זו דודה בגיל העמידה שכנראה היתה מורה להתעמלות או משהו כזה. היא יותר בעייתית כי היא דוחפת את האף ומנסה "לעזור". גם היא לא נמצאת בערב. אבל היא כבר הבינה שלא צריך לעזור לי אז היא עזבה אותי במנוחה.

וואו השנייה זה המילים שלי.................................................... לגמריי
נדחפת לכול תרגיל ומטעה היא הייתה נמצאת בערב עד לא מזמן .. והיום הייתי שהמכון היה ריק לגמרי היא עקבה אחריי כול תזוזה שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית