הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט

אני רואה ברחוב הרבה בנות גבוהות ורזות. משום מה זה לא גורם לי לחשוב "הן כאלה רזות וגבוהות, אני בחיים לא אהיה כזאת לא משנה מה אני אעשה, אז אני פשוט אבלוס לי ואשמין כי ממילא זה שאני כל החיים שומרת על האוכל שנכנס לי לפה לא יביא אותי להיות כזאת רזה וגבוהה".

לא צריך להתבכיין, תגדירי לעצמך מטרות ותעבדי להגיע אליהן. את לא עושה דדליפט בשביל להשוות למי יש טכניקה יפה יותר. התחרות שלך כרגע היא עם עצמך בלבד. ;susss

לגבי הסרטונים.. לבנתיים אני בספק,.. מתביישת.:120ag:
אין לך מה להתבייש, כולם פה בפורום למדו תרגילים מאפס. אם את רוצה לוודא שאת עובדת בטכניקה נכונה, פידבק מאנשי הפורום יהיה לך שימושי מאד. ואם את לא רוצה להזדהות - את בכל מקרה צריכה לצלם בפרופיל, אז לא יראו פנים 😃

• פותח/ת השרשור
אני חיבת לך תודה זה די מעודד מה שרשמת.. וקצת מאפס.
למה הכוונה מטרות..? אני מנסה לעשות תרגילים מורכבים..(חוצ ממתח)
הרעיוןבגדול להוריד הקפים אני משתדלת לשמור על תזונה.
ומחכה שהמדריך יבנה תכנית שאוכל לדעת כמה ומי..
נקו ה לטוב:P
תודה!

---------- התגובה התווספה ב 13:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:34 ----------

OMG........
מה זה שיטת אימון?..

למה הכוונה מטרות..? אני מנסה לעשות תרגילים מורכבים..(חוצ ממתח)
הרעיוןבגדול להוריד הקפים אני משתדלת לשמור על תזונה.
.
הנה ענית לעצמך על השאלה 😃
המטרה היא לא "לעשות דדליפט הכי יפה במכון". את לומדת טכניקה של תרגיל כדי לבצע אותו נכון ולהפיק ממנו את המיטב לשיפור המראה החיצוני שלך. לכן אין טעם להשוות את עצמך למתאמנות אחרות.

OMG........
מה זה שיטת אימון?..
זה חלק משיטת אימון שנקראת קרוספיט. בפורום יש תת-פורום בנושא הזה, את יכולה להסתכל.
"פראן" זו אחת מרוטינות האימון הקיימות בקרוספיט (כמה תרגילים שמבוצעים ברצף).

• פותח/ת השרשור
הנה ענית לעצמך על השאלה 😃
המטרה היא לא "לעשות דדליפט הכי יפה במכון". את לומדת טכניקה של תרגיל כדי לבצע אותו נכון ולהפיק ממנו את המיטב לשיפור המראה החיצוני שלך. לכן אין טעם להשוות את עצמך למתאמנות אחרות.

האמת שאני מנסה להנות מהתרגילים עצמם ולאתגר עצמי כמה שיותר להגיע לרמת דיוק.
אבל סורי.. יש קצת משו מציק בזה שאתה מנסה ונתקע ואתה חושב כבר מה דפוק..פה שזה לא יוצא..אבל אשתדל להשים אתזה בצד 🖕
אני מקוה שאמשיך להתמיד (ושהחבר'ה שם לא יתיאשו ממני) ..ועם הזמן ישתפר :120ag:

יש אולי דוג'/קישור לחימום לפני סקוואט? שיעזור לגמישות קצת...
תודה 😍

• פותח/ת השרשור
של כמה?
אני עושה.. אבל אומרים שהירידה שלי לא מספיק נמוכה ..
זה קריטי הענין של הלשבור מקביל?

---------- התגובה התווספה ב 11:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:00 ----------

נ.ב. אמרו לי לקרא את הSS , זה יועיל לי..והאם זה לא רק למפתחי גוף נקרא לזה?

לא, זה לכולם.

אם המטרה היא לצמצם היקפים (=חיטוב) לא נראה לי שSS זה תוכנית טובה.
איך אפשר להיות בגירעון קלורי ובו זמנית להשתקם בין אימון לאימון ולהתקדם במשקלים כמו ש- SS דורשת?

אפשר, תלוי במצב ההתחלתי. ההתקדמות אולי תהיה יותר קצרה, אבל בהתחשב בעובדה שאין לה ניסיון בכלל, היא יכולה להגיע למצב לא רע.

אבל בכלל התכוונתי שקריאת הספר זה לכולם. גם מי שלא עושה את התוכנית חייב לקרוא את הספר.

אני התחלתי עם SS וירדתי בהיקפים.

• פותח/ת השרשור
אפשר, תלוי במצב ההתחלתי. ההתקדמות אולי תהיה יותר קצרה, אבל בהתחשב בעובדה שאין לה ניסיון בכלל, היא יכולה להגיע למצב לא רע.

אבל בכלל התכוונתי שקריאת הספר זה לכולם. גם מי שלא עושה את התוכנית חייב לקרוא את הספר.

למה הכוונה "אין לה נסיון בכלל"?!.. בתכנית הSS אין לי, אבל מבחינת אימונים התאמנתי כשנה עם התקדמות יפה..ולצערי הפסקה אחריזה .. וכיום כבר חצי שנה.
ו..למה הכוונה התקדמות יותר קצרה?..😳

ו..יש סיכום של הספר בקילוגרם נדמה לי.. זה בסדר בתור התחלה?

רוב תודות!!😃

למה הכוונה "אין לה נסיון בכלל"?!.. בתכנית הSS אין לי, אבל מבחינת אימונים התאמנתי כשנה עם התקדמות יפה..ולצערי הפסקה אחריזה .. וכיום כבר חצי שנה.
ו..למה הכוונה התקדמות יותר קצרה?..😳

ו..יש סיכום של הספר בקילוגרם נדמה לי.. זה בסדר בתור התחלה?

רוב תודות!!😃

אין לך ניסיון בתרגילים הבסיסיים, צר לי. והסיכום לא מספיק, צריך לקרוא את הספר.

• פותח/ת השרשור
אין לך ניסיון בתרגילים הבסיסיים, צר לי. והסיכום לא מספיק, צריך לקרוא את הספר.

תרגילים בסיסיים- הכוונה תרגילים מורכבים כמו סקוואט וחבריו?..😃

יש את הספר בעברית?..עדיף..
תודה:)

כן, זו הכוונה והספר רק באנגלית.

• פותח/ת השרשור
האם ניתן להבדיל בין חוסר הצלחה לעשות תתרגיל לבין חוסר נסיון?

יש תכנית של SS בסיסית בקלוגרם.?

חוסר הצלחה = חוסר ידע/מאמן גרוע.

כן, יש את התוכנית בקילוגרם.

• פותח/ת השרשור
..יש טיפ למכות הקטנות מהמוט עם השוק בדדילפט?..😛

ו..כנראה שיש שיפור מעט בסקוואט עכשו נשאר 5 סמ לרדת.......😃

היכן ניתן להשיג את הספר?

Back
למעלה תחתית