תמונה 14 א"ש... עוד טיפה לחיטוב 😃

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך
עדין.. גם אם תיהיה דוגמה על 10 אחוז... זה לא יראה 10 אחוז. בגלל שמסת השומן שלך גבוה יותר ממסת השריר.

תבין, שהחבר'ה כאן רוצים לטובתך האישית. אף אחד לא יורד עליך או מנסה למנוע ממך להשיג את המטרה. אני עדין ממליץ לך לחטב למקס' שאתה יכול, ואז להתחיל מסה.. בהצלחה

אני חושב בנדה פה סיכם תנושא

אני לא בא להעליב או משו אבל יש לך צורת גוף מוזרה, בעיקר בכתפיים.
מסה בכל הכח!!!!!

אף אחד לא מדריך אותי .. חוץ מהגוף שלי

כמה זמן אתה מתאמן וכמה חיטובים עברת שאתה מכיר את הגוף שלך כלכך טוב?
אני לא אומר את זה משחצנות, גם אני כל הזמן לומד דברים חדשים על הגוף שלי ועל דברים שהוא מגיב טוב יותר ופחות טוב, אתה לא נראה בן אדם עם מספיק נסיון בשביל לקבוע שאתה מכיר את הגוף שלך בצורה כלכך טובה.
בכל מקרה לא הייתי מושך את החיטוב עוד הרבה

• פותח/ת השרשור
מי אמר שפתיחת אשכולות באה רק בשביל קבלת ביקורת?
רוצה לעדכן את מצבי ולקבל טיפים להמשך חיטוב..
לא רוצה תגובות של יאללה מסה אין עליך מספיק שריר כי לא ציפיתי שיראו פה איזה מישו רציני שמפתח גוף שנים

אל תיקח את זה בצורה כזאת,בכך הכל באים פה לטובתך
יש פה אנשים שעברו חיטובים (ויפים מאוד יש לציין) וראו תוצאות והרבה זמן אחרי אנשים כדי לדעת שמתי שאתה (פותח הפוסט) תגיע לחיטוב של 12 א.ש או פחות לא יודע כמה אתה רוצה.
זה לא יראה טוב,אז הטיפים וההמלצה הם כבר להתחיל לחשוב מה תעשה במאסה הבאה.

---------- התגובה התווספה ב 08:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:52 ----------

קראתי שוב את התגובות.
סתם החלטת להוציא טיפה עצבים לדעתי
ויטלי אמר לך שהוא ממש יהיה שמח לראות שהוא טעה.
ולטיסימוס אמר לך משהו על מי שמדריך אותך=טיפ.

אני לא יודע מה ציפית לקבל ,אבל אם רצית תגובות כמו א*זה ס!ס. ו"כמה אתה עושה בלחיצת חזה-חזה רעיל" או "ג!ף מטרה"

אז זה לא המקום

• פותח/ת השרשור
לא מפתאום אני יודע שאני ממש לא בדרגה של גוף פצצה או מסה ברמות מטורפות.. וגם לא הוצאתי ת'עצבים פשוט יותר מדי חזרו על זה שאין מספיק מסה ובלה בלה בלה

חבר אתה פה מידיעה שזה פורום עם אנשים שיודעים משו מהחיים שלהם ולא פורום של ילדים בני 17 שרק אתמול נרשמו למכון...
האנשים פה יודעים דבר או שניים יותר ממני או ממך
כשהם אומרים לך לעשות מאסה במצב שלך אז תעשה כי זה רק לטובתך כי באמת עם המאסת שריר שלך לא תצליח להגיע לאחוז נמוך כמו שאתה שואף אליו...
ותאמין לי שאני מבין אותך ואת הקטע של להראות טוב בים כי גם אני עשיתי דיאטה ואני ירדתי 35 קילו..עברתי את מה שעברת ואולי אפילו יותר...
בהצלחה אח שלי תן בראש ;]

• פותח/ת השרשור
אני נראה כבר מספיק טוב בים אני על 13.5 אחוז
מסיים את החיטוב השבוע הזה.. אין טעם לרדת ל10 כבר 😃
מסה אני מתחיל עוד חודש

חלש אופי,קולמן היה מתאכזב!😃

שמח שהבנת בזמן כדי לא למשיך להתעלל בגוף שלך!
בהצלחה במאסה ותעדכן בתוצאות!

אני נראה כבר מספיק טוב בים אני על 13.5 אחוז
מסיים את החיטוב השבוע הזה.. אין טעם לרדת ל10 כבר 😃
מסה אני מתחיל עוד חודש
יאללה יא גבר שמח שהבנת תן בראש תחגוג כמו שצריך בתקופה הזאת ויאללה מאסה לקראת החורף ;]

הייתי אומר שהכל בזכות הבמבה
כל פעם שתלעס במבה אנבולית תחשוב עלי זה ירגש אותי ויקפיץ לך את הסקוואטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית