הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 5*5 לינארית בחיטוב

Piece Of Meat

משתמש מתחיל
278
1
נק' מוניטין:
-6
278
1
התחלתי חיטוב לפני כמה ימים והחלטתי לבצע בזמן החיטוב 5*5 לינארית. בעיקרון השינוי היחידי שעשיתי בתוכנית זה להוריד את הסט של ה8 חזרות באימון השלישי של השבוע. יש עוד איזה שינוי שאני אמור להכניס בתוכנית הזאת בתקופת החיטוב? תודה מראש.

בגדול לא צריך לשנות כלום בליניארית - ברגע שמתחילים להיתקע אז מתחילים לבצע כל מיני "הנחות". לפי דעתי לא כדאי לחתוך בייחוד לא בהתחלה.

• פותח/ת השרשור
בגדול לא צריך לשנות כלום בליניארית - ברגע שמתחילים להיתקע אז מתחילים לבצע כל מיני "הנחות". לפי דעתי לא כדאי לחתוך בייחוד לא בהתחלה.
איזו תגובה מהירה! בעיקרון אני עושה את הלינארית כבר כמה חודשים פשוט החלטתי להמשיך עם זה בזמן החיטוב. אני גם די נתקעתי על המשקלים לקראת סוף המסה. אז בעיקרון אתה אומר לעשות את הלינארית בחיטוב בדיוק כמו שעשיתי אותה בזמן המסה?

כשהתחלתי את החיטוב לקחתי אחורה במשקלים (חודש).

יש שיגידו וזה גם בסדר להתחיל ישירות ממשקלי השיא כדי לשמר אותם עד כמה שניתן. זה לא מה שאני עשיתי אבל זו גם גישה טובה.

כדאי להתחיל את התוכנית בלי הנחות ועם הזמן להוריד דברים מסוימים.

• פותח/ת השרשור
כשהתחלתי את החיטוב לקחתי אחורה במשקלים (חודש).

יש שיגידו וזה גם בסדר להתחיל ישירות ממשקלי השיא כדי לשמר אותם עד כמה שניתן. זה לא מה שאני עשיתי אבל זו גם גישה טובה.

כדאי להתחיל את התוכנית בלי הנחות ועם הזמן להוריד דברים מסוימים.

סגור. אני אוריד חודש במשקלים של הסקוואט (10 קילו פחות ואז כל שבוע עוד 2.5 קילו) ובשאר אני אשאר במשקלי שיא שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית