הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

האבולוציה מוכיחה את קיומו של אלוהים

מצב
השרשור נעול
לא צריך אותי בשביל זה אתה יודע...צריך רק לקרוא בפורום הזה...
גם אל תעליב אותי ,אני ממש לא ביולוג ,גם אם אני לומד קצת מזה.
אגב , פולימורפיזם זה לא מנגנון אבולוציוני ,זה מצב!! שבו יש יותר מפנוטיפ אחד בטבע. בקיצור ,אתה משתמש כרגע בדמגוגיה זולה.
לגבי החלק של הפורום , ממש לא אכפת לי מה אנשים שאני לא מכיר חושבים עלי ,אולי אני פשוט לא אוהב את התגובות שלך .

• פותח/ת השרשור
מה זה ה-hate המטורף שכולם מרביצים פה פתאום. חלאס.

לא צריך אותי בשביל זה אתה יודע...צריך רק לקרוא בפורום הזה...
גם אל תעליב אותי ,אני ממש לא ביולוג ,גם אם אני לומד קצת מזה.
אגב , פולימורפיזם זה לא מנגנון אבולוציוני ,זה מצב!! שבו יש יותר מפנוטיפ אחד בטבע. בקיצור ,אתה משתמש כרגע בדמגוגיה זולה.
לגבי החלק של הפורום , ממש לא אכפת לי מה אנשים שאני לא מכיר חושבים עלי ,אולי אני פשוט לא אוהב את התגובות שלך .
אז למה אתה קורא בפורום קוקי?
אתה כל יכול!
פולימורפיזם לא חייב להיות פנוטיפי. כנראה שאתה צריך חזרה על החומר.

מה זה ה-hate המטורף שכולם מרביצים פה פתאום. חלאס.
haters-gonna-hate-12.jpg

דמגוג בחצי שקל... אתה עושה הכל כדי לשנות את נושא השיחה לדברים לא קשורים כדי לא להתמודד עם השחיטה. פולימורפיזם בכל מובן שלו זה עדיין מצב ולא תהליך. אה ואל תדאג לא צריך לחזור על החומר ,הזכרת כאן את גנטיקה וביותא? כמה קיבלת בהם בסוף "קוקי"?
והפורום הזה ממש מצחיק אותי...

אתה מוזמן לבוא אלינו לאחת המעבדות (אפילו סטודנטים) ולראות איך מפעילים סלקציה ומה יוצא ממנה.
אתה יכול להסביר לי איך מוכיחים אבולוציה ומה יקרה במעבדה שיוכיח אותה?

דמגוג בחצי שקל... אתה עושה הכל כדי לשנות את נושא השיחה לדברים לא קשורים כדי לא להתמודד עם השחיטה. פולימורפיזם בכל מובן שלו זה עדיין מצב ולא תהליך. אה ואל תדאג לא צריך לחזור על החומר ,הזכרת כאן את גנטיקה וביותא? כמה קיבלת בהם בסוף "קוקי"?
אתה תמיד אומר מה שאחרים אומרים בהודעה מעליך?
שחיטה? אתה חושב שכדאי לשתות שייק חלבון בשלוקים קטנים. אני לא מתמודד מול אנשים שההסקת מסקנות שלהם שואפת ל0.
ומה קרה? הפסיקו לשלם בישראקקי?

ויש סיבה שאתה נכנס ביוזר אחר ולא ביוזר " מדריך חדר כושר מוסמך מוינגייט, למרות שרוב הידע שלי מבוסס על מחקרים ולא על הקורס."?

אתה יכול להסביר לי איך מוכיחים אבולוציה ומה יקרה במעבדה שיוכיח אותה?
טעיתי אחי. אי אפשר להוכיח דברים בניסויים. אפשר רק להפריך. אפשר לזרוק ביולוגיה/רפואה/אפידמיולוגיה לפח.

טוב אז אתה דמגוג ב 10 אגורות...שוב מנסה להחליף נושא בצורה נואשת.. אני אתן לך להמשיך להתפאר בתוצאות המרשימות שלך כיאה לעבריין מקלדת שכמותך ,אחד שכותב בפורום שהוא מקריב יותר ממר ישראל ובפועל הוא שחיף עם יד של ~35 וגוף שאין בו שום דבר גדול חוץ מהישבן . מילא זה אבל מי שלא מכיר אותך עוד עלול לחשוב שאתה מבין משהו ואגב ,אל תיהיה בטוח במה שאתה כותב עלי , גם אם אתה כותב אותו בכמה הודעות רצופות ועם הרבה סימני קריאה ותמונות מטרילות 😃

הוווו! נעלבתי!
אני אכן מקריב ומקפיד להגיד את זה בכל הודעה שלי(!!!). אני ס1ס מטורף! וככה זה כשלומדים, התחת גדל. אתה צריך לראות אותו עם חוטיני סגול שאלכס קנה לי. אני רק צריך יד 50 ואני מסודר.

אני לא מבין כלום. אני כלומניק אידיוט. אתה לעומת זאת כל יכול. עם יכולת הסקת מסקנות בשמיים. אני מקווה שאתה עדין שותה שייקים בשלוקים של 10 מ"ל לכל 4 שניות. וכמובן, מדבר לעצמך.

אתה ביולוג בדיוק כמוני וקרוב לוודאי שלקחת יותר קורסים בביולוגיה ממני. ואני מניח שאתה רוצה להשוות איתי ציונים בביותא וגנטיקה כי לא עשית אבולוציה (מה שאומר שאין לך מושג מהי).

ואני אקח את המוניטין השלילי שנתת לי על התגובה שלי לקורס מדעי העצב כתסכול שלא הצלחת להתקבל לפקולטה לרפואה.

😍

זה לא תחום עניין שלי. אבל אתה מוזמן לשאול אנשים שעוסקים בגנטיקה/אבולוציה או כל דביל שלמד ביולוגיה.

איך אתה יודע שאני דביל? תביא רפרנסים

אם תמשיך כך לא תהיה לך יד 50 ובטח שלא יקבלו אותך להמשיך לרפואה בקנדה. התוכנית שאתה לומד בה היא לא הרבה יותר נחשבת מביולוגיה... אני שם לב שנגמרו לך הטריקים הזולים של דמגוגיה ב 20 אגורות ( כן השתדרגת ) אז החלטת לרדת לתחרות של למי יש יותר גדול ( שבה אתה יוצא 0 יותר גדול- כן גם לי היה קשה להאמין שזה אפשרי) , אז בוא נתחיל מזה שלתוכנית שלך כל אדיוט עם ממוצע בגרויות סביר יכול להתקבל בניגוד למה שאני לומד ששם הדרישות "טיפה" יותר גבוהות ..אה כן ובנוסף לא הייתי צריך להתפשר על תוכנית סוג ז' לכל מי שלא התקבל לרפואה.

קראתי שיש תחום ששכחתי את שמו ויש בו הרבה חידושים לאחרונה שבודק את היכולת של הגנים להכבות ולהדלק בהשפעה סביבתית (משהו כמו לקפוץ ממקום למקום),
שבעצם אומר שלשינויים בפנוטיפ שלך יכול לגרום לחץ סביבתי ולא רק מוטציות.
מישהו על מה אני מדבר ומה השם של התחום?

איך אתה יודע שאני דביל? תביא רפרנסים
זה שהבנת מהמשפט הזה שכל מי שלומד ביולוגיה הוא דביל זה אומר דרשני.
כמובן שזה לא מה שאמרתי שכן גם אני לומד ביולוגיה.
אני לא מבין מה קורה פה. כולם במחזור? אחרי כל הויכוח הזה ואתה חושב שאני בדעה שכל הביולוגים דבילים?
אם תמשיך כך לא תהיה לך יד 50 ובטח שלא יקבלו אותך להמשיך לרפואה בקנדה. התוכנית שאתה לומד בה היא לא הרבה יותר נחשבת מביולוגיה... אני שם לב שנגמרו לך הטריקים הזולים של דמגוגיה ב 20 אגורות ( כן השתדרגת ) אז החלטת לרדת לתחרות של למי יש יותר גדול ( שבה אתה יוצא 0 יותר גדול- כן גם לי היה קשה להאמין שזה אפשרי) , אז בוא נתחיל מזה שלתוכנית שלך כל אדיוט עם ממוצע בגרויות סביר יכול להתקבל בניגוד למה שאני לומד ששם הדרישות "טיפה" יותר גבוהות ..אה כן ובנוסף לא הייתי צריך להתפשר על תוכנית סוג ז' לכל מי שלא התקבל לרפואה.
1) יד 50 מעניינת אותך. לא אותי.
2) אם הייתי רוצה ללמוד רפואה, הייתי יכול להתחיל כבר לפני שנתיים. יחסית למי שקורא בפורום אתה לא מעודכן. כנראה כי אתה עסוק בלדבר עם עצמך בקול.
3) לא היא לא. בגלל זה יש בה 20 אנשים ובביולוגיה כמה יש? 700?
4) אתה הכי מלך. והתכנית שלך הכי מלכה. ואתה שולט1! אבל עוד פעם תקרא למישהו פה אפס אתה תעוף.
5) ראה סעיף 2. אבל אתה מחפש שקרים בשביל לתקוף אז למה לחשוף את האמת?!
EMZ מה בדיוק אתה לומד?
ריפוי בעיסוק.

תגיד, יש שמועות שאתה אומר שהיית חלק ממיסדי האתר, איפה אני הייתי כשזה קרה?
בנוסף ציפורים אמרו לי שאמרת גם שאני מזריק ודפקתי את הכליות מאפדרין, איפה הייתי גם כשזה קרה?
ג.ג עדיין מביא לך חטיף גרנולה בשביל מאמרים? מה אתה בכלל עושה באתר הזה כשאתה אומר שהוא תת רמה? ולמה אין לך ביצים להיכנס לכינוי האמיתי שלך ולהגיב כמו גבר במקום להתחבא מאחורי שמות משתמשים של "חברים" שלך?

עוד מישהו רוצה להצטרף ל-
Liar_events_logo_%282%29.gif

מוניטין מובטח מכל מי שלא סובל אותי (וזה הרבה).
זה קל, רק צריך להמציא שקרים 😃.

אתה יודע איפה הדלת.

ואתה חושב שדרישות קבלה איכשהו מעידות על איכות התוכנית שלך או על רמת הלימודים? תזכור שלא משנה מה אתה לומד במדעי החיים/רפואה או מה שזה לא יהיה, אתה עדיין נושא לבדיחה במדעים מדוייקים (ואפילו בהנדסה).

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית