הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ביקורת על האינטראקטיב פרו ווי טעמים שוקו ובננה

בנוני

משתמש פעיל
362
0
נק' מוניטין:
585
362
0
שלום לכם! 🤘
נגמרה לי האבקת חלבון והייתי צריך חדשה וגם חברים שלי אז קנינו את האינטראקטיב פרו ווי וגם קריאטין של אינטראקטיב עם השובר הנחה של חברי הפורום.
אני קניתי את הבננה, אחד החברים את השוקו שנתן לי טעימה ואחד את הקוקוס שעוד לא יצא לי לנסות.

עורבב עם 200 מ"ל חלב

ערבוב: הערבוב לא חלק לגמרי, לפעמים נשארים גושים קטנטנים אבל לא משהו רציני. האבקה יחסית דביקה ונדבקת לשייקר ויוצא לי לשקשק לפעמים במהלך השתייה. 10\7
מרקם: ממש מילקשייק, תופס ביחד עם החלב מרקם ונפח אך לא ממש קצף ואני מאמין שיהיו אנשים שיאהבו את זה. 10\8.5
ריח: הריח של הבננה וגם של השוקו טוב מאוד, אהבתי יותר את הריח של הבננה. 10\9
טעם: הטעם של הבננה קלאסי ועדין מאוד, טעם שלדעתי טוב לאבקת חלבון ויחסית לא נמאס מהר וזה פרט חשוב מאוד, לפחות בעיני. הטעם של השוקו נחמד מאוד, אבל טעמתי מעט מאוד אבל מהטעימה אני יכול לומר שהוא גם טעם טוב מאוד ביחד עם הבננה. 10\9
תמורה למחיר: תמורה מעולה למחיר מפני שהמוצרים של אינטראקטיב זולים ביחס לשאר המוצרים המתחרים ועם זאת הם לא נופלים מרובם. 10\10

ערכים למנת הגשה:

25 גרם חלבון
120 קלוריות
2.5 גרם פחמימות
2 גרם שומן

- 76% חלבון -

על הקריאטין של אינטראקטיב אני בינתיים יכול לומר רק שהוא מתערבב טוב ושהאריזה של ה- 900 גרם יוצאת משתלמת מאוד עם ההנחה של הפורום. יתרון נוסף הוא שמקבלים סקופ עם הקריאטין לעומת חברות מסוימות שלא נותנות.

בקרוב ביקורת על הקוקוס :hoel ;susss

• פותח/ת השרשור
תהנו! 😃
ולגבי ערבוב במים אני לא יודע ואני לא בטוח שייצא לי לנסות אבל אם כן אני אעדכן!

עריכה:
את הקריאטין אני לוקח עם ויטמינצ'יק נותן שני שוטים וזה בא בקלות.. שקניתי את הקריאטין (זה הפעם הראשונה שאני משתמש בקריאטין) חשבתי שזה ממש מגעיל.

הנה תמונה חח צילמתי עכשיו

נערך לאחרונה:
שלום.
אני שמח שאתה מרוצה ממוצרי אינטראקטיב.
אינטראקטיב עושה כל שביכולתה על מנת לתת לצרכן מוצר איכותי,טעים ובעל מחיר שפוי לקנייה עבור הקונה הממוצע.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

• פותח/ת השרשור
טעמתי את הבננה עכשיו עם מים וזה לא היה לטעמי.. אבל מהניסיון המועט שיש לי עם אבקות אני לא אוהב עם מים בכלל...

• פותח/ת השרשור
כרגע שתיתי סקופ של השוקו ואני מעדיף אותו על הבננה. מי שמרגיש שהוא צריך טעם חזק יחסית ויותר דומיננטי שילך על השוקו ולא על הבננה לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית