הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגביי וינסטרול

• פותח/ת השרשור gimbo
  • פורסם בתאריך

gimbo

משתמש מתחיל
154
1
נק' מוניטין:
-8
154
1
אז ככה אני בן 28
1.88 שוקל כ 80 ק"ג ואחוז שומן שנע ביין 8-6 %
מתאמן כ 10 שנים

המטרה שלי היא כמו האנשים בלינק הבא
http://www.simplyshredded.com/inspi...ys-featured-on-simplyshredded-com-part-1.html

כלומר פיטנס ולא בילדינג
האם ויסטרול מספיק או שכדאי לשלב אותו אם עוד משהו
שוב מזכיר מטרתי היא פיתוח פיטנס ולא בילדינג

ושאלה נוספת האם וינסטרול משנה מבנה גנטי למרות שהוא איננו אנאבלוי אם שומרים תזונה נכונה משהו מהחומר נשאר (משפע) ולא יוצא בסיום הסייקל

תודה מראש לעוזרים

אף סטרואיד לא משנה מבנה גנטי, אי אפשר לשנות. סטרואידים זה הורמונים.. ואם השאלה שלך אם תקח וויני ותראה ככה אז התשובה לא.. וויני עוזר לשמר את המסת שריר ונותן מראה מוצק על אחוזי שומן נמוכים.. הכל תלוי במסת שריר שלך ובאחוז שומן.. וכמובן המבנה הגנטי.. תהיה בטוח שלתוצאות האלה הם לא הגיעו רק מוויני.

• פותח/ת השרשור
מה לדעתך ודעתכם הם לוקחים חוץ מויני כי הם לא מאוד גדולים כמו בילדרים
אד אני מתקשה להאמין שהשתמשו בטרן או דיאנבול וכו

קודם כל תפסיק לזרוק סתם שמות של חומרים.. לפי התוגבה שלך אתה לא ממש בקיא בנושא.
שנית, סטרואידים לא הופכים אותך ביום לבודיבילדר מקצועי.. כלומר מסייקל 1 לא תיהיה רוני קולמן. וגם לא יותר.

מה הם לקחו ?.. אין לי מושג לא מכיר אותם, לכן אני לא אזרוק..אבל תהיה בטוח שדברים יותר חזקים מדיבול..

אם אתה עומד על 6% שומן והשרירים שלך לא בולטים כמו בתמונות בקישור אז כנראה שאין לך מסת שריר שיכולה להיראות.
אם באמת אתה עומד על אחוז השומן הזה אז תעיין במאמרים כיצד לבנות מסת שריר ולא להכביר בשומן תגיע ל-10% שומן עם מסה מכובדת ואז תשקול חיטוב עם חומרים - החומרים לא יגדילו לך את השרירים - תאכל נכון, תתאמן ותנוח אם אתה מתאמן 10 שנים כנראה שאתה עושה משהו לא נכון !!!

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי כלום מהתגובה שלכם אחד אומר שאם אני לא נראה ככה בלי חומרים אז אני עושה משהו לא טוב
אחד אומר שבטוח הם על חומרים

בכל אופן
הבחור הזה על חומרים לדעתכם?
http://www.simplyshredded.com/josef-rakich-interview.html

זאת המטרה פלוס מינוס
אני די שרירי וחטוב אבל משהו חסר לי כדי להגיע לשם אשמח אם תוכלו לעזור

• פותח/ת השרשור
שאגיע הביתה אני יעלה תמונה להוכחה בכל מקרה אשמח לקבל עזרה ויעוץ לגביי הנושא

בכל אופן
הבחור הזה על חומרים לדעתכם?
http://www.simplyshredded.com/josef-...interview.html

זאת המטרה פלוס מינוס
אני די שרירי וחטוב אבל משהו חסר לי כדי להגיע לשם אשמח אם תוכלו לעזור

קודם כל בלינק ה-1 שפירסמת יש חברה מאוד מסאיבים וחטובים שם.. להגיע למסה כזאת, ועל אחוז שומן נמוך כל כך טיבעי זה לא אפשרי.. תפסיק לחשוב רק בגלל שהם חטובים שהם לא משתמשים..

שנית,
הבחור ה-2 לא נראה כמו מישהו שמזריק, אבל אין לדעת. בסה"כ מסה נחמדה ואחוז שומן ממש נמוך..

תפרסם תמונה ונראה איפה אתה עומד ומה חסר לך..

• פותח/ת השרשור
להלן התמונות אשמח הפעם לעזרה נא להתייחס להודעותיי הקודמות

קבצים מצורפים

• IMG_1411.jpg
    IMG_1411.jpg
    KB 37.3 · צפיות: 294
  • IMG_1754.jpg
    IMG_1754.jpg
    KB 73 · צפיות: 265
עד עכשיו על כל השאלות שעניתי לך, לא נחשבות כעזרה?..

בכל מקרה אתה חטוב מאוד..
8 אחוז שומן בערך. חסרה לך עוד מסת שריר כדי להגיע לרמה שלהם..

תפרסם תמונה אחת של הגוף שאתה שואף להגיע אליו.. וננסה להעריך כמה חסר.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שאתה לא עוזר ואם זה התפרש ככה אני מצטער פשוט לרוב עונים קצת בעוקצניות או בהתנשאות ובאמת אני בא לפה ללמוד ולהשתפר אבל לפעמים זה ההרגשה שלי מהפורום הזה לא ממך בפרט

לעיניננו

פלוס מינוס משהו כזה
http://www.simplyshredded.com/josef-rakich-interview.html
תראה תסרטון ותמונות חדר הכושר שלו

נ.ב אני חושב שהגנטיקה דיי דומה במבנה השרירים

ובאופן כללי הייתי מעוננין לעבור ל NEXT LEVEL

גבר הבחור בסה"כ חטוב+קצת מסה.. זה לא גוף קיצוני לא בשמיים.

מהתמונות שפירסמת קשה להתרשם רואים שאתה חטוב אבל אי אפשר לקבל פורפורציה כללית על הגוף.
אם יש לך תמונות טובות יותר תפרסם.. בכל מקרה ממה שאני רואה, אתה בכלל לא רחוק ממנו. חסר לך עוד קצת בשר ואתה במטרה שלך..

* אתה צריך לשפר את הגב והחזה בעיקר.

אין לך צורך לעבור לשלב הבא, אתה יכול להתקדם באופן טיבעי המטרה שלך ניתנת להשגה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על ההתיחסות.... אשתדל לעלות תמונות בקרוב
כמובן אנסה להתאמן חזק יותר ולאכל טוב יותר (אינני עושה אירובי בכלל אבל לא נראה לי שזה מה שחסר)
לגביי המטרה בכללי זה להשתפר ולהגיע רחוק יותר ממה שאני עכשיו אני מעוננין בגוף מפתח פיטנס ולא בילדר כמו שנאמר מראש

שאלה כללית על וינסטרול בבקשה

זה עוזר בהורדת אחוז שומן ועוזר בכח כלומר אוכל להרים יותר עם תזונה נכונה מאמין שאצליח להשתפר
אם הבנתי נכון את האפקט שלו...

השאלה וינסטרול אחריי הסייקל הגוף חוזר למצבו הטבעי (נקודת התחלה)
או אם אוכל את ה 2.5 גרם עד 3 חלבון ביום והתאמן חזק אוכל לשמר את פרותיוו לאורך זמן...?
ואם עשיתי פה סלט אשמח לסדר 😃

נהוג לחשוב שסייקל של חומרים אוראלים לבד לא אפקטיבי ולא ישאר יותר מידי זכר לתוצאות לאחר מכן.
כמה זה נכון? אני לא יודע... מה שבטוח אתה תראה יותר תוצאות עם תוסיף גם חומר בסיס.
שום סטרואיד לא משנה גנטיקה! גם לא וינסטרול.
הוא לא עוזר בהורדת אחוזי שומן אלה מעלה קצת בכח, ונותן תחושה ומראה "קשה" של השריר.{לא מוריד באחוזי שומן}.
מה שיוריד באחוזי שומן הוא התזונה שלך.
אם יש לך עוד שאלות תפדל.

• פותח/ת השרשור
איזה חומר בסיס אתה מציע לי
יחזור ואגיד לא מבין בזה יותר מידי אבל המטרה לא לגדול משמעותית "בטירוף" אלא כמו האנשים היותר רזים והחטובים (שהם מספיק גדולים לדעתי ולפי מה שאני מעוניין)
באתר הנ"ל שאגב איין לי מושג אם אנשים המופיעים בראיונות שם משתמשים בחומרים או לא לשיפוטכם כמובן אשמח לדעתכם
http://www.simplyshredded.com/category/interviews/men
http://www.simplyshredded.com/category/interviews/males-25-under
סורי שאני שוב חוזר עליוו זה מודל היופי שלי ושאיפותיי

נ.ב
אם אשתמש יום אחד מעדיף אורלי ולא להזריק (פוחד ממחטים אבל זה סיפור אחר)

אשמח לכל עצה תגובה או בטח זה יגיע גם איזה הערה עוקצנית ;)

תפסיק לחשוב שבגלל שהם רק חטובים אז הם לא משתמשים בחומרים כמו טסט' וכו'.
כנראה התמונה שלך בראש היא שהם לוקחים רק חומרים "מיוחדים" לחיטוב וכך הם הגיעו לזה.. תיהיה בטוח שהדוגמני פטניס של אופטימום רחוקים מאוד מלהיות טבעים.

ושוב פעם, ווינסטרול לא יביא אותך לזה..אתה לא יכול להיראות כך, מהסיבה שחסרה לך עוד הרבה מסת שריר להגיע לרמה שלהם.

וויני בסה"כ שומר על מסת השריר, ונותן מראה מוצק על אחוזי שומן נמוכים.. הוא לא עוזר בהורדת אחוזי שומן שבמקרה שלך שאין מה להוריד כי אתה חטוב מאוד. ברגע שתוסיף עוד מסת שריר נקיה אתה תראה חטוב יותר.. אם אתה מנסה להתחטב מהמצב שלך עכשיו, יביא אותך למצב שישאר בך רק עור ועצמאות.

אין לך ידע בחומרים, וגם לא בסיס קטן. אתה חושב שחומרים זה הוקס פוקס ואתה שם, יש לך טעות והרבה ללמוד.

להמליץ לך?.. לקרוא קצת מאמרים.

סייקל אוראלי זה דיבול, אתה תעלה במהלכו מלא מים מה שיהרוס לך את החיטוב, אבל במקביל תעלה במסת השריר.. בסוף הסייקל הנוזלים יוצאים, ותדע כמה בשר צברת.. לכמה הזמן המסה שצברת תשמר?.. אי אפשר להגיד. מה שאפשר להגיד שחומרים זה בוודאות לא בשבילך, ולא בשביל המטרה שלך.

נערך לאחרונה:
עזוב אותך מחומרים גבר לפי התמונות שהעלית אתה רזה מאוד חטוב מאוד אבל חסרה לך מסה ואתה לא צריך חומרים בשביל זה תתחיל לאכול ותוסיף קצת בשר.

מה הבעיה שלך פשוט לעשות מסה? זה נראה שיש לך גנטיקה יפה מאוד..תרביץ מסה ל4-6 חודשים ותאמין לי שתראה פצצה אחרי החיטוב (מקסימום תשתמש בויני בחיטוב אם אתה כ"כ לחוץ על זה).
נ.ב- קוראים לך עוז??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית