הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ סייקלים והעולם האמיתי?כנסו להסבר כול הסייקליסטים

HARDCORE

משתמש פעיל
639
47
נק' מוניטין:
365
639
47
סתם מעניין אותי לדעת במהלך סייקל איך אתם משתלבים עם העולם שלנו
אני מדבר נגיד מבחינת לימודים-אין בעיה לשבת ללמוד לעשות מבחנים
מבחינת עבודה? אין שום בעיה לעשות מה שנדרש ממכם? שום דבר לא משתנה בכם?
משפחה? חברים? אתם יותר מופנמים? אגרסיבים?

סתם מענין אותי לשמוע מה יש לכם להגיד 😉

מהנסיון שלי, בלימודים זה לא מפריע, אבל זה הפריע לי בחיי היום יום, הבעיה בזמן הסייקל זה לא תזמון הזריקות, אלא האוכל, אימונים. בסייקל אני שמתי דגש יותר חזק על התזונה והאימונים. השתדלתי להתאמן 6 פעמים בשבוע(לרב התמדתי, חוץ משבוע-שבועיים).
תזונה זה קצת יותר בעייתי, קשה לצאת למקומות ולהקפיד על תזונה, מה גם שבסייקל מסה חייבים לאכול - והרבה.
לפעמים הקטע של הזריקות מפריע כאשר לא נמצאים בבית, אני מטעמי סטריליות וחשאיות, לא מזריק מחוץ לבית. רק בבית. כדורים לא הוו בעיה, תמיד היה איתי בכל מקום שיצאתי קצת כדורים לאותו יום.

אגרסיביות? לא חוויתי משהו יוצא דופן מחוץ לבית, אבל גם הסייקלים שלי לא היו כבדים כדי שאחווה אגרסיביות.

• פותח/ת השרשור
מהנסיון שלי, בלימודים זה לא מפריע, אבל זה הפריע לי בחיי היום יום, הבעיה בזמן הסייקל זה לא תזמון הזריקות, אלא האוכל, אימונים. בסייקל אני שמתי דגש יותר חזק על התזונה והאימונים. השתדלתי להתאמן 6 פעמים בשבוע(לרב התמדתי, חוץ משבוע-שבועיים).
תזונה זה קצת יותר בעייתי, קשה לצאת למקומות ולהקפיד על תזונה, מה גם שבסייקל מסה חייבים לאכול - והרבה.
לפעמים הקטע של הזריקות מפריע כאשר לא נמצאים בבית, אני מטעמי סטריליות וחשאיות, לא מזריק מחוץ לבית. רק בבית. כדורים לא הוו בעיה, תמיד היה איתי בכל מקום שיצאתי קצת כדורים לאותו יום.

אגרסיביות? לא חוויתי משהו יוצא דופן מחוץ לבית, אבל גם הסייקלים שלי לא היו כבדים כדי שאחווה אגרסיביות.

אמממ הבנתיי אחי לא רע אז אתה אומר שזה לא הפריעה לך( הסייקל אצמו אני מדבר לא האימונים והתזונה שזה כבר חלק רגיל מהשגרה) בחיי היום יום?

כן לא כ"כ הפריע, הרי כדורים גם ככה אתה יכול לקחת מבלי שאף אחד יחשוד, לגבי זריקות, אז מגיעים הבייתה ומזריקים.

תמיד אפשר לתרץ את הכדורים כויטמינים או קריאטין וכו'.

• פותח/ת השרשור
כדורים זה אפעם לא בעיה תמיד אפשר לשים בקופסא של "מולטי ויטמין-דרך חיים" ולשחק אותה זקן שהרופא המליץ לו חחחחחח
לגבי זריקות ברור שזה רק בבית
מבחינת לימודים לא היה לך בעיה לשבת בבית ללמוד למבחנים וכדומה? או לשבת בשיעורים רגוע בלי שום תזוזה וכאלו?

לא הייתה לי שום בעיה ללמוד. רק עם קלן הייתה לי בעיה לרשום במחברת, כי הידיים רעדו.

אפרופו קלן, עם קלן אי אפשר להתנהג נורמלי אתה פשוט בהמה חסרת שליטה, באמצע השיעורים התחילו לרעוד לי היידים כאילו יש לי פרקינסון.

מזכיר לי מקרה שקרה לי, אני במכללה, הלכתי להכין לי נס קפה, הייתי עם חבר. אני מדבר איתו ופתאום היד שלי מתחילה לרעוד ונשפך קצת מהנס קפה, הוא שואל אותי מה קרה לך? (הוא לא יודע שאני על חומרים), אז התחלתי לתרץ לו, זה שורף שומן מיוחד 😃

עצבנות, עצבנות ועצבנות... בעייתי שאסור לשתות אלכוהול במשך הסייקל...
אני אתן דוגמא... הייתי השבוע במסיבה ואני בשבוע הראשון של הסייקל...כל החברים שלי שתו ואני כמובן לא יכול...כולם מסטולים...ואני די עצבני מהטסט ומהדי בול חח... קיצר לא קל...אבל לא מוותרים על התוצאות שיהיו בעוד חודש וחצי...
אני עושה משטר חזק של חודש וחצי לאכול רק לפי התפריט בלי צ'יט ואין טיפה של אלכוהול!

בהצלחה לי:)

עצבנות, עצבנות ועצבנות... בעייתי שאסור לשתות אלכוהול במשך הסייקל...
אני אתן דוגמא... הייתי השבוע במסיבה ואני בשבוע הראשון של הסייקל...כל החברים שלי שתו ואני כמובן לא יכול...כולם מסטולים...ואני די עצבני מהטסט ומהדי בול חח... קיצר לא קל...אבל לא מוותרים על התוצאות שיהיו בעוד חודש וחצי...
אני עושה משטר חזק של חודש וחצי לאכול רק לפי התפריט בלי צ'יט ואין טיפה של אלכוהול!

בהצלחה לי:)
חח די מצחיק אותי שאנשים פה מרשים לעצמם לעשות סייקל במצב כזה כאילו מה מחוץ לסייקל אתה שותה כמה שבא לך ? גם מחוץ לסייקל עדיף שלא תשתה אלא אם כן אתה רוצה לעשות ניקוי רעלים כל השנה 24 שעות ביממה
ואתה לא צריך לעשות משטר חזק של חודש וחצי בלי ציט אתה יכול לאכול פה ושם אבל צריך לאכול כל הזמן מסודר לפי תפריט
בקיצור מה שאני אומר יש פה אנשים שלפי הבנתי קופצים פה על סייקלים עוד לפני שהם מסדרים כמה דברים יותר חשובים בפיתוח גוף כמו אוכל ואימונים

חח די מצחיק אותי שאנשים פה מרשים לעצמם לעשות סייקל במצב כזה כאילו מה מחוץ לסייקל אתה שותה כמה שבא לך ? גם מחוץ לסייקל עדיף שלא תשתה אלא אם כן אתה רוצה לעשות ניקוי רעלים כל השנה 24 שעות ביממה
ואתה לא צריך לעשות משטר חזק של חודש וחצי בלי ציט אתה יכול לאכול פה ושם אבל צריך לאכול כל הזמן מסודר לפי תפריט
בקיצור מה שאני אומר יש פה אנשים שלפי הבנתי קופצים פה על סייקלים עוד לפני שהם מסדרים כמה דברים יותר חשובים בפיתוח גוף כמו אוכל ואימונים

אז תשמע ידידי היקר... אני עברתי כבר בחיים שלי סייקלים, אני יודע למה אני נכנס... אבל תשמע לא כל אחד רוצה להיות בודיבילדר... המטרה שלי היא לא לעלות על במה... אבל בכל זאת אני לוקח חומרים..עצם זה שאני מדריך ועצם זה שאני אוהב את זה...

לגבי האלכוהול, ברור שגם מחוץ לסייקל אני לא שותה כמו מטורף... אבל בוא נאמר שזה לא קל להיות במהלך סייקל ולראות את כל החברים שלך כמעט כל שישי שותים ונהיים הפוכים ועוד החומרים גם עושים אותך קצת עצבני...אז זה לא קל...
הנה עוד דוגמא... למשל לצאת עם בחורה לשתות יין...זה אחד הדברים אבל עכשיו כשאני בסייקל אי אפשר 😃 חחח...

בכל מקרה, כרגע אני במשטר אימונים רציני, תפריט חזק שאני הולך 100 אחוז לפיו וכמובן אין אלכוהול ואין שום דבר... אני אפילו יוצא למסיבות עם שייק באוטו חח 😃

איך אתה מתמודד עם ההגבלות למשל עם האלכוהול כשאתה בסייקל... ואני לא מדבר על תחרות...?

אני גם ככה לא ממש אוהב אלכוהול גם כי אני בדרך כלל הנהג וחוץ מזה לא יודע לא רואה בזה טעם מעדיף לשתות דיאט קולה
אלכוהול סיגריות וכל החרא הזה לא עושה לי את זה
אף אחד לא אמר לך ללכת 100 אחוז לפי תפריט לתקופת זמן מסויימת כי אז לא עשית בזה כלום
תאכל מה שבא לך רק תלמד איך ומתי לאכול ותראה שגם אפשר להנות מהחיים
אתה חושב שאני כל היום תקוע בבית? אני יוצא נהנה אז מקסימום למועדון לוקח איתי איזה חטיף חלבון אפשר לחשוב מה קרה
היו לי תקופות בזמן האחרון שהייתי יוצא למועדונים 5 ימים רצוף רק לצורך הדוגמא סייקל לא סייקל זה לא משנה פשוט לישון כמו שצריך לאכול כמו שצריך להתאמן כמו שצריך ואתה מסודר

אני בגישה שאסור למנוע מעצמך את ההנאות, בין אם זה אלכוהול, אבל בגבול מסוים, אני אפילו בסייקל מרשה לעצמי ללכת לפאב ולשתות חצי ליטר בירה ואולי עוד איזה צ'ייסר.
אבל אני לא אלך למועדון ואשתה כאילו אין מחר. כי בכל מקרה אלכוהול דופק את סינטת החלבונים למחרת.

אותו דבר זה גם לגבי אוכל, צ'יטינג זה טוב, אבל בגבול מסוים, לא צריך להפריז. אני מחשיב את הבירה כצ'יטינג.

נפתח פה דיון מהנה...

אסף אם היית מכיר אותי באמת היית יודע שאני כמעט כל יום יוצא ומבלה... 😃

חוץ מזה אתה צודק בדברייך! ולגבי האוכל..אני מנסה להכניס את עצמי למשמעת כמובן שזה לא יהיה 100 אחוז...אבל אני מהאלה שמחפפים פתאום אז עלולים להיגרר...
כמו אחד שרוצה להפסיק לעשן ומוריד כל יום בכמות...זה לא הכי עובד... מה שעובד זה פשוט להפסיק ונאדה זהו...

שניר לגבי אלכוהול... אין לי אומץ לשתות... סייקל האחרון שלי שתיתי הרבה אלכוהול... זה גם מפרק את השריר...גם פוגע בתזונה וגם פוגע בכבד ועוד ועוד...

אני חושב שחצי ליטר בירה וצ'ייסר וכאלה אחי זה לא ממש טוב פעם ב...
כל כמה זמן אתה בסייקל מרשה לך? פעם בשבוע?

אגב הבנתי שבמהלך סייקל אם אתה שותה אלכוהול זה משפיע עלייך יותר מהר, גם חבר שמתחרה אמר לי, וגם עצם ניסיוני ששתיתי במהלך הסייקל בסופ"שים...כלומר אתה שותה ובגלל שהסטרואידים גם משפיעים על הכבד הכבד רגיש ואתה מגיב מהר יותר לסטלה...

מה אתם אומרים חבר'ס? 😃

אז תשמע ידידי היקר... אני עברתי כבר בחיים שלי סייקלים, אני יודע למה אני נכנס... אבל תשמע לא כל אחד רוצה להיות בודיבילדר... המטרה שלי היא לא לעלות על במה... אבל בכל זאת אני לוקח חומרים..עצם זה שאני מדריך ועצם זה שאני אוהב את זה...

אירוני קצת.

אני לא רואה בזה פסול לשתות פעם בשבוע-שבועיים, כל עוד אני שותה חצי ליטר, לפעמים אני מוסיף צ'ייסר, לא תמיד.
הבעיה מתחילה ברגע שמתחילים להפריז, זה מה שקורה לך עידו, ללכת למסיבות ולשתות כאילו אין מחר. פה הבעיה. אותו דבר לגבי צ'יטינג.

ולמה לא יעשה כלום?
הרי אלכוהול מפרק שריר...
חוץ מזה סטרואידים משפיעים על הכבד אז בנוסף גם אלכוהול זה עומס!

ותגדיר מה זה מידה סבירה? 😃

ולמה לא יעשה כלום?
הרי אלכוהול מפרק שריר...
חוץ מזה סטרואידים משפיעים על הכבד אז בנוסף גם אלכוהול זה עומס!

ותגדיר מה זה מידה סבירה? 😃
לא יודע כמה זה נכון העיניין של הפירוק שריר אני לא מבין מה גורם לכך. אני חושב שאולי דווקא בגלל הפעולה שלו על העצבים עם הזמן תיהיה אפשרות לפחות פיתוח מסה, לא דווקא שהוא מפרק. חיפשתי כמה פעמים מידע על זה ולא מצאתי הסבר רציני.
מה זה מידה סבירה? כמו machinhead, אפילו כפול מזה, פעם- פעמיים בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית