הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS כמה דברים

OrGeron

משתמש מתחיל
95
0
נק' מוניטין:
0
95
0
ספייס
מתחיל שבוע הבא SS וקורא כל מה שקריא על זה

לא הבנתי בדיוק בתוכנית , אם להחליף את הפאוורקלין בחתירה או במתח
כי בקילוגרם כתוב במאמר על SS להחליף את הקלין במתח
ובמאמר של השאלות ותשובות כתוב להחליף בחתירה, ולהוסיף אחרי כמה שבועות את המתח כתרגיל עזר ..

תעשה מה שבא לך. עדיף שתתחיל עם מתח בלבד ותנסה להתקדם בו כפי שמצויין במדריך. בהמשך תוכל לנסות ולתרגל טכניקה לפאוורקלין ולחתירה במקביל לביצוע המתח כתרגיל עיקרי. כשתתקדם מספיק ואם תצליח לשלוט בטכניקה תוכל לעבור לפאוורקלין או חתירה או להישאר עם המתח, איך שתרצה.

• פותח/ת השרשור
קשה ללמוד חתירה ? ( פאוורקלין כבר הבנתי שדיי קשה ) ..
אי אפשר להתחיל עם התרגיל את התוכנית ואחרי חודש + , להוסיף מתח כתרגיל עזר ? ( כמו שכתוב בSS - שאלות ותשובות )
צריך לדעת לפניי דדליפט ?

תעשה מה שבא לך. עדיף שתתחיל עם מתח בלבד ותנסה להתקדם בו כפי שמצויין במדריך. בהמשך תוכל לנסות ולתרגל טכניקה לפאוורקלין ולחתירה במקביל לביצוע המתח כתרגיל עיקרי. כשתתקדם מספיק ואם תצליח לשלוט בטכניקה תוכל לעבור לפאוורקלין או חתירה או להישאר עם המתח, איך שתרצה.

לדעתי ההפך כול עוד אתה בהתחלה והמשקלים נמוכים תלמד תטכניקה ותתקדם בתרגילים פאוור קלין ובנט מה שתבחר

אי אפשר להתחיל עם התרגיל את התוכנית ואחרי חודש + , להוסיף מתח כתרגיל עזר ? ( כמו שכתוב בSS - שאלות ותשובות )
צריך לדעת לפניי דדליפט ?

מה זה השאלות האלה? תקרא את המאמר תראה את הסרטונים תתרגל קצת את התנועות לפני האימון הראשון שלך ותראה איך אתה מסתדר עם המוט ומשקלי העבודה בתרגילים השונים.

לפי מה שהבנתי ממה שרשום שם,זה שאפשר להחליף את הקלין בחתירה,ולהוסיף מתח ומקבילים כעבור חודש.

אפשר לעשות פאוורקלין, מתח או חתירה לפי העדפה אישית.

לדעתי ההפך כול עוד אתה בהתחלה והמשקלים נמוכים תלמד תטכניקה ותתקדם בתרגילים פאוור קלין ובנט מה שתבחר

אולי אין לו מושג איך לעשות פאוורקלין או חתירה באופן אפקטיבי ככה שהוא יוכל לעבוד ולהתקדם במשקלים? מתח כל אחד יכול לעשות על ההתחלה ולכן עדיף שיתחיל ויתקדם עם זה ובמקביל שינסה ללמוד פאוורקלין.

צריך לדעת לפניי דדליפט ?[/QUO

בכלל לא קשה ללמוד חתירה.. ואפשר להתחיל את התוכנית ולאחר חודש להוסיף מתח,ומזתומרת צריך לדעת לפני דדליפט?

תעשה מתח, לא חתירה, עד שתשלוט בטכניקה של קלין ואח"כ תמשיך לעשות מתח כתרגיל עזר. מתח זה חלק מהתכנית של ריפטו לאורך כל הדרך.
האופציה של חתירה נוספה אח"כ, ולא ע"י ריפ (הוא לא ממש אוהב את התרגיל הזה - אתה יכול לראות גם את התגובה שהוא כתב לגבי הסרטונים שרן העלה).

• פותח/ת השרשור
כי הפוזיציה היא אותה פוזיציה של דדליפט לפי איך שראיתי שזה נראה ..
נראה לי אני יעשה מתח כי התאמנתי על זה לפניי אז אני עושה איזה 11 - 10 ( כבר להוסיף משקל ? )
אני לא יודע מה יותר אפקטיבי לתוכנית מתח או חתירה ?
עריכה: אוקי ראיתי תתגובה של STARDUST אני יעשה מתח ..

תודה לכולם !!

נערך לאחרונה:
אם אתה כבר עושה 10-11 עם משקל גוף, הייתי הולך על תוספת משקל לחמישיות. המהדרין יגידו לך להגיע לסט של 15, אבל לדעתי זה די מיותר. ב- 15 חזרות לא ממש עובדים על כוח ומסה...

מה שאני עשיתי - קניתי שרשרת של אופניים בטמבור עם מנעול. קנה איזו חגורת גב זבל מאיזה מקום (כדי שהשרשרת לא תקרע לך את העור), קושרים קשר פשוט סביב הבטן, דואגים שיהיו זנבות להשחיל בהם את המשקל ונועלים עם המנעול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית