הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ על איזה קריאטין אתם ממליצים?

Antonyx

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
290
36
0
אני חוזר להתאמן בקרוב וצריך המלצות לקריאטין שעושה את העבודה. אם אפשר אז המלצות מניסיון. 🆘

כל קריאטין מונו עם תקן בינלאומי כלשהו (כמו creapure) יעשה את העבודה. אין בינהם הבדל.

• פותח/ת השרשור
כל קריאטין מונו עם תקן בינלאומי כלשהו (כמו creapure) יעשה את העבודה. אין בינהם הבדל.

יש כאלה שנמכרים ללא תקן בינלאומי?

ואיך אני יודע שזה שאני קונה הוא בעל תקן בינלאומי? זה מוטבע על גב האריזה?

מן הסתם זה מוטבע על האריזה. תקנה קריאטין כלשהו מהחברות המובילות כמו ISS, allmax, dymatize, optimum nutrition, interactive וכ'ו, כולם טובים אין בינהם הבדל. יש לך הנחה 10% על מוצרי אינטראקטיב כולל הקריאטין כחבר בפורום.

• פותח/ת השרשור
מן הסתם זה מוטבע על האריזה. תקנה קריאטין כלשהו מהחברות המובילות כמו ISS, allmax, dymatize, optimum nutrition, interactive וכ'ו, כולם טובים אין בינהם הבדל. יש לך הנחה 10% על מוצרי אינטראקטיב כולל הקריאטין כחבר בפורום.

אוקיי תודה רבה על הטיפ!

• פותח/ת השרשור
בסוף הלכתי על קריאטין פורמולות של אינטראקטיב נוטרישן - Creatine Blast 2. נראה מה יהיה האפקט שלו...

חבל שהלכת על פורמולה. סתם יותר יקר. ואל תצפה לאפקט מטורף. לקריאטין לוקח זמן (שבוע-שבועיים תלוי במתאמן) להגיע לרוויה והוא גם עובד על אנשים שונים באפקטיביות שונה.

אצלי סה"כ הרגשתי התאוששות קצת יותר טובה מאימון לאימון.

שלום לך.
יש לך הנהח ייחודית על מוצרי אינטראקטיב בסך 10%.
הנחה שניתן לממש בכל חנות בארץ שמוכרת את מוצרי אינטראקטיב בארץ!.
בין מוצרינו ישנם את הקריאטין הטהור והאיכותי קריאטין אינטראקטיב MICROPURE שזכה לתואר "גולד סקרין" על איכותו ונבדק במעבדות מהטובות ביותר שיש.

בנוסף לקריאטין הטהור של אינטראקטיב יש את פורמולת הקריאטין של אינטראקטיב,קריאטין בלאסט 2.

למידע נוסף ולשובר ההנחה לחץ על הלינק המופיע בתחתית ההודעה.

בברכה,
צוות אינטראקטיב ישראל.

• פותח/ת השרשור
חבל שהלכת על פורמולה. סתם יותר יקר. ואל תצפה לאפקט מטורף. לקריאטין לוקח זמן (שבוע-שבועיים תלוי במתאמן) להגיע לרוויה והוא גם עובד על אנשים שונים באפקטיביות שונה.

אצלי סה"כ הרגשתי התאוששות קצת יותר טובה מאימון לאימון.

אמרו לי שהאפקט יותר טוב משל קריאטין טהור. אני אנסה ונראה מה יהיה...

אמרו לי שגם שיהיה שלום ושאני לא אתגייס לצבא.
בסופו של דבר יצא שעוד שירתתי במלחמה.

• פותח/ת השרשור
מה לעשות שאני בן אדם שסומך על אחרים. מה כואב לכם כל כך שקניתי פורמולות ולא טהור?!

לא כואב לנו,עניין שלך.
פשוט מה ההגיון בזה שאתה פותח נושא,אנשים עוזרים ומכוונים אותך,ובסוף אתה עושה את מה שאתה מחליט לנכון?

במקרה של קריאטין כל הפורמולות זה ביזבוז כסף. לאף אחד לא כואב הלב שקנית, בסה"כ החברה כאן אמרו לך לקנות את הטהור, כי זה הקריאטין הכי אפקטיבי וטוב שיש בשוק.. כמובן שלא הקשבת, וביזבזת יותר כסף על משהו פחות טוב. עכשיו הבנת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית