הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוספי תזונה במטוס

הבנתי, אז בקיצור יהיה בסדר כמו שאתה אומר.
עכשיו בנוגע למוצרי אלקטרוניקה נגיד אני מביא אייפון 4 ואני שם אותו בכיס בלי אריזה ובלי כלום כאילו באתי איתו מהארץ יכול לקרות משהו?
או במידה כמו ש VOCALS אמר שאני קונה מחשב נייד יש מצב להתחמק מהמכס?(אני זוכר שאז שהייתי בארצות הברית לפני 10 שנים הצלחנו לעבור את זה, יש סיכוי שגם עכשיו זה יקרה? או ששוב הכל זה מזל?)

דרך אגב ברור שאני קונה כמו של הסוסים אני רוצה את של BSN כי קולמן משתמש בזה ואז אני יהיה כמוהו
שנה שעברה אני הבאתי איתי אייפון 4 שעוד לא היה בישראל בכלל למכירה ומחשבים ניידים חחח
אם אתה רוצה טיפים אני יגיד לך בפרטי

• פותח/ת השרשור
אל תקנה BSN. זה סתם יקר. גם שם.
לגבי מכס אני לא יודע. אם רק הייתי מכיר שם מישהו :(
סתם צחקתי לגבי ה BSN מי יקנה את זה לא שם, לא פה ולא באף מקום
הכמות חלבון שיש שם מצחיקה כבר עדיף לאכול עוגה גם יותר טעים וגם לא בצורת שייק.
בנוגע לאייפון זה נראה לך רעיון טוב לשים אותו בכיס בלי אריזה ובלי כלום?(למרות שלא בטוח אני יקנה סתם לדעת)

VOCLAS אני אשמח לטיפים בפרטי, תודה

הכי נורא כשזה קורה כשהם מתעקשים לא לדבר אנגלית, למרות שברור שהם יודעים אחרת הם לא היו מקבלים את העבודה הזאת מלכתחילה.

אגב, לדעתי זה לא חכם לקנות אבקות בארהב ולהביא לארץ. הייתי קונה במקום חטיפי חלבון.
יש מקומות שמוכרים בסטוקים ובמבצעים.

• פותח/ת השרשור
אגב, לדעתי זה לא חכם לקנות אבקות בארהב ולהביא לארץ. הייתי קונה במקום חטיפי חלבון.
יש מקומות שמוכרים בסטוקים ובמבצעים.
פרט, נמק והסבר....

וחוץ מזה מה רע באבקות? הרבה יותר משתלם מאשר בארץ

כי אתה יכול להביא אבקה מחול ב7 דולר משלוח.
חטיפי חלבון שוקלים הרבה יותר יחסית לחלבון שהם מכילים ולכן משלוח שלהם תמיד יקר יותר.
אתה יכול לקנות אבקות אם אתה רוצה. פשוט החסכון גדול יותר באבקה וגם ההנאה.

• פותח/ת השרשור
כי אתה יכול להביא אבקה מחול ב7 דולר משלוח.
חטיפי חלבון שוקלים הרבה יותר יחסית לחלבון שהם מכילים ולכן משלוח שלהם תמיד יקר יותר.
אתה יכול לקנות אבקות אם אתה רוצה. פשוט החסכון גדול יותר באבקה וגם ההנאה.
אבקה מחול ב 7 דולר משלוח? אני פעם ראשונה שומע כזה דבר..
אם אתה לא יכול לכתוב פה תכתוב לי בפרטי.
חטיפי חלבון תמיד רציתי לקנות אבל זה שחיטה להביא לארץ במשלוח כי זה נגמר תוך יומיים וזה גם יקר.
אבל כן אני בהחלט הולך לקנות שם חטיפי חלבון, יש מקומות שאתה ממליץ?

בזמנו היה מבצע ענק בGNC. תברר באינטרנט איפה יש מבצעים.
ואולי יש costco אז תבדוק שם גם.

• פותח/ת השרשור
בזמנו היה מבצע ענק בGNC. תברר באינטרנט איפה יש מבצעים.
ואולי יש costco אז תבדוק שם גם.
אני אהיה ב COSTCO אבל שמעתי שצריך כרטיס חבר כדי להיכנס לשם זה נכון?
גם ב WAL MART יש אבקות וכאלה וחוץ מזה סופרים בחול זה חוויה חחח

דרך אגב נכנסתי לאתר של GNC ואין שם כזה מבחר כמו שיש באתרים אחרים (אתה יודע על מה אני מדבר)

נערך לאחרונה:
אני אהיה ב COSTCO אבל שמעתי שצריך כרטיס חבר כדי להיכנס לשם זה נכון?
גם ב WAL MART יש אבקות וכאלה וחוץ מזה סופרים בחול זה חוויה חחח

דרך אגב נכנסתי לאתר של GNC ואין שם כזה מבחר כמו שיש באתרים אחרים (אתה יודע על מה אני מדבר)

לקוסקו אתה צריך כרטיס חבר. נסה למצוא ישראלי שיש לו אם זה באמת חשוב לך. בגדול אין בקוסקו מגוון גדול של אבקות, בערך 3-4 מוצרים גג... בד"כ EAS, מאסל מילק ואולי איזה עוד חברה + חברה שבחיים לא שמעת עליה. המחירים לא יותר מדי אטרקטיבים לעומת חנויות תוספים אחרות. מה שכן, יש להם קרטונים של איזה 20 יחידות שייקים מוכנים של מאסל מילק שאני ממליץ עליהם בחום.

תוספים תקנה מthe vitamin shoppe/GNC/ vitamin world או בהזמנות באינטרנט. מומלץ להשוות לפעמים ולראות, הרבה פעמים מהאינטרנט יוצא יותר זול.

לגבי הטיסה - אל תקח איתך את האבקה בכבודת יד זה יכול לגרום לבעיות עם הבידוק הפנימי בכניסה לטרמינלים. בכבודה שאתה שולח אין בעיה בד"כ אלא רק עם המכס בארץ וגם תלוי בסוג המוצר.
אם אתה טס באלעל או בישראייר אני יכול להבטיח לך שזה לא מעניין את אנשי הביטחון שעושים לך תשאול ובדיקה בהגעה לשדה ואם הם יעשו לך בידוק זה לא יהיה בגלל זה.

• פותח/ת השרשור
אולי לדוד שלי יש את הכרטיס חבר ואם לא אז אני יעשה כמה כבר זה יעלה..
תוספים אני יקנה או מאיפה שאמרת או מאתר אחר שעושה רק משלוחים (במילא זה מגיע שם תוך יום-יומיים גג)

כרטיס חבר לקוסקו עולה 50 דולר לכרטיס רגיל ו75 לכרטיס חבר היוקרתי יותר (נותן כל מני הטבות נוספות וכניסה בשעות מסוימות לפני שהקוסקו נפתח לחברים הרגילים - בכל מקרה לא נחוץ לך).

כרטיס חבר לקוסקו עולה 50 דולר לכרטיס רגיל ו75 לכרטיס חבר היוקרתי יותר (נותן כל מני הטבות נוספות וכניסה בשעות מסוימות לפני שהקוסקו נפתח לחברים הרגילים - בכל מקרה לא נחוץ לך).
הכרטיס מועדון שלהם לא עם תמונה?

• פותח/ת השרשור
וואו איזה באסה.. למה זה? מה הבעיה שכל אחד יכנס?
אני מקווה שלדוד שלי יש למרות שאני לא חושב.
ההבדל גדול בין ה COSTCO לבין ה WAL MART? פשוט כל כך רציתי ללכת ל COSTCO הבנתי שזה ענק

• פותח/ת השרשור
אני חושב שכן אבל הסבא'לה בכניסה אף פעם לא טרח לבדוק יותר מדי. בכל מקרה אם יש לדוד שלו אז שילך איתו...
ההבדל גדול בין ה COSTCO לבין ה WAL MART? פשוט כל כך רציתי ללכת ל COSTCO הבנתי שזה ענק

וואו איזה באסה.. למה זה? מה הבעיה שכל אחד יכנס?

קוסטקו זה סופרמרקט גדול שמוכר מוצרים באריזות ענק ובכמויות גדולות. יש שם אוכל בעיקר אבל אתה תמצא גם איזור לביגוד, מוצרי אלקטרוניקה, רהיטים וכו'... בוא נגיד שלא הייתי הולך לקוסטקו לחפש בגדים כי גם אין שם מבחר אבל לפעמים אתה רואה שם איזה משהו במחיר מאוד אטרקטיבי ומחברה נחשבת. יש קצת הבדלים בין סניף לסניף ולפעמים יש דברים שתמצא רק במקום אחד ולא באחר. רוב הישראלים שבאו לבקר אותי כשגרתי בארה"ב קנו שם ממתקים באריזות ענק לקחת איתם בחזרה לארץ...

וולמארט זו גם רשת גדולה... קצת פחות למזון ממה שאני זוכר. אם אתה מחפש ביגוד ואתה באיזור ניו יורק אני יכול להמליץ לך על אאוטלטים טובים...

• פותח/ת השרשור
קוסטקו זה סופרמרקט גדול שמוכר מוצרים באריזות ענק ובכמויות גדולות. יש שם אוכל בעיקר אבל אתה תמצא גם איזור לביגוד, מוצרי אלקטרוניקה, רהיטים וכו'... בוא נגיד שלא הייתי הולך לקוסטקו לחפש בגדים כי גם אין שם מבחר אבל לפעמים אתה רואה שם איזה משהו במחיר מאוד אטרקטיבי ומחברה נחשבת. יש קצת הבדלים בין סניף לסניף ולפעמים יש דברים שתמצא רק במקום אחד ולא באחר. רוב הישראלים שבאו לבקר אותי כשגרתי בארה"ב קנו שם ממתקים באריזות ענק לקחת איתם בחזרה לארץ...

וולמארט זו גם רשת גדולה... קצת פחות למזון ממה שאני זוכר. אם אתה מחפש ביגוד ואתה באיזור ניו יורק אני יכול להמליץ לך על אאוטלטים טובים...
אני אהיה באזור ניו יורק ואשמח לשמוע על אאוטלטים טובים.
ואני רוצה להגיע ל COSTCO בשביל מזון לא בשביל אלקטרוניקה ובגדים כי לזה יש קניונים..
אני חייב למצוא דרך להיכנס חחח אני גם רוצה לקנות משם דברים באריזות ענק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית