הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג| SS- כי כרס זה הכי סקסי שיש

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
טוב אז ככה
מחר יהיה האימון הראשון שלי בחדר כושר אחרי שלפני שנה התאמנתי לבד בבית ואני יודע את הטכניקה של הסקוואט והדלליפט ושאר התרגילים בכל מקרה מחר אני יצלם כדי להיות בטוח
בכל מקרה
נתונים: גיל: 17
משקל:70
גובה:1.75
אחוז שומן:בערך 14-15 לא סגור ולא ממש מעניין אותי
תפריט בערך עומד על 2700 קלוריות עם מספיק חלבון שומן ופחמימה, אין לי כוח לפרט.
שיהיה לי בהצלחה ואני מקווה להצליח בתכנית הזאת :hoel

• פותח/ת השרשור
חחח, אני חייב להאמין שזה סקסי אחרת אני לא באמת יתקדם כמו שצריך ב-SS
בנתיים אני עוד מעט זז לאימון שיהיה לי בהצלחה

---------- התגובה התווספה ב 16:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:09 ----------

טוב חזרתי מאימון
היה בן זונה
עשיתי היום את כל התרגילים של ה-SS כדי לבדוק RM5
טוב אז ככה:
סקוואט לואו באר : 3X5-30 KG שמתי 30 קילו אבל היה לי ברור שאני יכול ליותר, אבל לא היה מי שיצלם אז החלטתי שאימון הבא אני יעלה משקל, ואני יבקש ממישהו שיצלם שניה, יש לי טיפה בעיה של ביישנות אבל אני יתגבר 😛.
בנצ' פרס: עשיתי בטכניקה טובה כמו שצריך, הצמדתי שכמות, היה קשת בגב, היה רווח בין הגב תחתון לספסל, ועשיתי כמו שצריך: 3X5- 50 KG אחלה משקל לפעם ראשונה, ולא היה קשה בכלל.
דדליפט : גם פה לא היה מי שיצלם אבל אני ידעתי איך עושים כשתרגלתי בבית עם מקל מטאטא, והסתכלתי על עצמי במראה והגב שלי היה מוקשת כמו שצריך, לא הייתה בעיה של גמישות. 1X5 50 KG

מילטרי פרס: 3X5 30 KG היה בסדר
עשיתי גם מתח 2 סטים משקל גוף 5,3 ואז עשיתי סיבוב בפולי עליון סתם כדי לדעת איך זה, ועוד כמה פמפומים של חזה, קצת הליכון והביתה
אימון הבא אני ידאג לצלם סקוואט ודדליפט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון חייתי:
LB: 35 KG 3X5 אני יעלה סרטון יותר מאוחר היה קל

Deadlift :1X5 היה קל אני יעלה סרטון יותר מאוחר 55 KG

Bench press: 52.5 KG היה בסדר

---------- התגובה התווספה ב 11:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:16 ----------

זה הסקוואט, אשמח לביקורת

---------- התגובה התווספה ב 11:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:26 ----------

דדליפט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מישהו יכול אולי לפעמים להגיב פה?
אני מתכוון להיות רציני ולהתקדם כמה שיותר מהר אבל אני רוצה להיות בטוח שהטכניקה שלי בסדר..

הסקוואט לא רע, הבנת את הקונספט. יש לך לפעמים נטייה להרים את התחת לפני שהחזה עולה ואתה גם עושה את הסט נורא לאט. יש סיבה לזה?

הדדליפט גם בסדר. אני מאמין שזה ישתפר עם עוד משקל.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג למה אני עושה לאט, אני יגביר את המהירות באימון היום, כן שמתי לב שהתחת עולה מוקדם מדי לפני החזה, תודה רבה אני יעשה את האימון היום ואני יעשה שוב סרטונים
ד"א, שווה לנסות לעשות פאוור קלין או שעדיף לי לעשות מתח או חתירה?
אני לא יודע כי פאוור קלין לא ניסיתי לעשות והבנתי שזה תרגיל קשה לביצוע

---------- התגובה התווספה ב 15:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:12 ----------

חזרתי מאימון
אחלה אימון
סקוואט: 42.5 KG
3X5 היה די קל סרטונים אחר כך

מיליטרי פרס: 35 KG
3X5 לא היה קשה בכלל

ניסיתי פנדליי בנט אובר, לא הלך כזה טוב לפי הסרטון, אני יעלה אותו אחר כך
בכל מקרה 35 KG בנט אובר
סט אחד כי אחרי שראיתי את הסרטון החלטתי לעבור למתח

מתח: 5,5,2

---------- התגובה התווספה ב 19:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:49 ----------

חתירה: לא היה כל כך נוח לעשות חתירה ובגלל זה עברתי למתח

---------- התגובה התווספה ב 19:02 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:01 ----------

סקוואט:

אשמח לקבל ביקורת

---------- התגובה התווספה ב 19:03 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:02 ----------

סקוואט להתחיל לראות מ-0:30

---------- התגובה התווספה ב 22:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:03 ----------

מישהו רוצה להגיב לי על הטכניקה?

---------- התגובה התווספה 11-07-2011 ב 12:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה 10-07-2011 ב 22:53 ----------

אנשים?
יש לי מחר אימון אני רוצה לדעת אם הכל בסדר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
טוב היום היה אימון קשה והייתה לי בעיה עם המאמנת שהתחילה לזיין לי את המוח שסקוואט בצורה שאני עושה לא בריאה ושיום אחד אני לא יצליח לקום
בכל מקרה: סקוואט: 3X5 החלטתי לצלם כדי לבדוק טכניקה אחרי שהמאמנת חפרה ת'שכל הרמתי 50 קילו
בנצ' פרס : 3X5 כמעט נתקעתי בסט השלישי בחזרה האחרונה אבל לא וויתרתי ובסוף המוט עלה 55 קילו
דדליפט: 1X5 היה מאוד קשה יש סרטון 60 קילו

זה הסקוואט:

זה הדדליפט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסקוואט לא רע. תדחוף את הברכיים לצדדים יותר ותעשה את זה בתחילת הירידה.

הדדליפט גם בסדר. למה אתה נח כל כך הרבה בין החזרות?

• פותח/ת השרשור
הדדליפט טיפה עייף אותי ולא יודע רציתי להיות בטוח שאני נכנס לפוזיציה נכונה בין כל חזרה לחזרה
תודה רבה, אז יש אישור להעלות 5 קילו בסקוואט ובדדליפט לאימון הבא 😛?

• פותח/ת השרשור
חרא אימון, באתי עם האמסטרינג וגב תחתון תפוסים
העלתי ב-2.5 קילו בסקוואט ועשיתי 52.5 קילו
בפרס אחלה העלתי 2.5 והיה קל 37.5
מכאן הייתי מבואס על הסקוואס אז התחלתי לפמפם ידיים, עשיתי חתירה במכונה, פולי עליון, גיי פרס ועוד כמה שטויות, לא יודע למה, עצבני על הסקוואט
אימון הבא אני יעשה שוב 52.5 בסקוואט נראה מה יהיה
שיהיה לכולם שבת שלום

הסקוואט^

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
טוב אז אחרי כאבים בכתף באימון הקודם, שהפריעו לי לסגור 5 חזרות, עברתי ל-HB סקוואט, היה די קשה אבל התנועה עצמה מאוד נוחה, החלטתי להישאר עם ה-HB
בכל מקרה: 3X5 , והרמתי 40 קילו[

בנצ' פרס: 3X5 PR 57.5 KG היה די קשה אבל המוט עלה.

דדליפט: PR 65 KG 1X5 היה בסדר.

סרטונים עוד מעט

---------- התגובה התווספה ב 17:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:41 ----------

אשמח לביקורת

---------- התגובה התווספה 18-07-2011 ב 11:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה 17-07-2011 ב 17:05 ----------

מישהו יכול בבקשה לתת לי ביקורת על הסרטונים?
חשוב לי לדעת שאני בכיוון הנכון

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קודם כל בהצלחה גבר. דבר שני- הסקוואט שלך השתפר מאוד מהסרטון הראשון, בסרטון האחרון החזקת יפה את החזה , היה עומק מצויין ולא היה GM . למרות שזה נראה כאילו אתה עושה HB אם כן אז למה ? ולדעתי תקנה מגנזיום אתה כל הזמן מנגב את הידיים כנראה שזה מזיעה .. מגנזיום עולה בערך 30 שקל באלוף הספורט . ד"א גם הדדליפט נראה אחלה .

• פותח/ת השרשור
אז ככה:
עברתי ל-HB ממספר סיבות
1. כאבים רציניים בכתף, שגורמים לתזוזת עצמות מוזרה במיליטרי פרס (לא יודע מה הקטע אם אני עושה HB ואז מיליטרי פרס הכל בסדר אבל אם אני עושה LB ואז מיליטרי פרס אז בסוף התנועה אני מרגיש שהעצם בכתף השמאלית זזה, זה לא כואב אבל לא יודע, מעדיף HB אם ככה)
2. ב-HB אני מרגיש הרבהה יותר חזק את הרגליים, אולי זה אשלייה אבל זה משהו פסיכולוגי שגורם לי לחשוב וואלה ב-HB הרגליים עובדות יותר טוב.
3. הרבה יותר נוח, לא צריך גמישות כל כך וזה קל, מה שנשאר זה להתקדם במשקלים.

תודה רבה, ד"א, נניח שהתזוזת עצמות במיליטרי פרס תמשיך, אני יכול להחליף את המיליטרי פרס עם בנצ' חיובי.

או לעשות משהו כזה:
A
סקוואט
בנצ' עם אחיזה ברוחב כתפיים או טיפה פחות (יותר לטרייספס)
דדליפט

B
סקוואט
בנצ' עם אחיזה רחבה (יותר לכתפיים)
מתח

מה אתם אומרים?

---------- התגובה התווספה 19-07-2011 ב 17:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה 18-07-2011 ב 21:39 ----------

בלאט!
שונא את הכתף השמאלית שלי
בכל מקרה: סקוואט HB 42.5K PR
מיליטרי פרס: 40 קילו שזה PR אבל יש לי בעיה בכתף, היא זזה לי בתנועה ולא נוח בכלל לעשות מיליטרי פרס, אני יקבע תור אצל רופא בנתיים אני צריך תחליף לפרס.
פה עשיתי סתם פמפומים של יד קדמית, עשיתי קצת בנצ' פרס רחב, ועוד כל מיני מכונות.
במחשבה איזה תרגיל יכול להחליף לי את הפרס.

---------- התגובה התווספה ב 17:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:43 ----------

סקוואט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
סקוואט HB: 45 KG היה בסדר 3X5

בנצ' פרס: 60 KG PR 3X5

דדליפט: 70 KG PR 1X5

סה"כ אחלה אימון

• פותח/ת השרשור
עדכון משקל בוקר:
72.650 אחרי כמעט שלושה שבועות בחדר כושר
אני מניח שהרוב נוזלים

---------- התגובה התווספה ב 18:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:52 ----------

טוב חזרתי מאימון
סקוואט HB: 47.5 יש 3X5 היה בסדר יש סרטון
פרס: 40 קילו 3X5 יש סרטון
מתח: 3X3 משקל גוף

• פותח/ת השרשור
טוב היום הבנתי כמה זה באמת חרא שאין לי נעליים עם סולייה שטוחה, חוסר שיווי משקל שדפק לי את הסקוואט היום
קיצור: סקוואט 50 קילו 5,4,3 הרגשתי בבירור שהנעליים מפריעות לי.
בנצ' פרס: 62.5 5,4,4 אימון הבא אני יעשה אותו משקל
דדליפט: כמה שאני אוהב את התרגיל הזה, 1X5 75 קילו PR

• פותח/ת השרשור
מסקנה, כשלא עולים במשקל שבוע שלם, צריך להוסיף אוכל
אז אני מתחיל להוסיף אוכל
בקיצור
סקוואט 50 קילו 3X5 היה קל
פרס: 42.5 4,4,4 החמישית לא רצתה לעלות
מתח
הביתה

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אימון לא משהו
סקוואט: 52.5: 5,5,4 אימון הבא אני יישאר עם אותו משקל

בנצ' פרס: 62.5 4,3,2 אימון שני שלי עם אותו משקל, נחתי מספיק בין הסטים, משדהו כמו 6-7 דקות בין כל סט
בכל מקרה אני עושה ריסט בבנצ'.
דדליפט: 80 קילו 1X5 כמה שאני אוהב את התרגיל הזה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית