הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחרי תוכנית בעלת פימפומים רבים יותר - תמונות

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
פרונט

front2o.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

רגליים:
legs2.jpg

באק בייספ:
bback5.jpg

גב:
back3ua.jpg

הגב יצא פחות טוב.. אבל הוא להיט 😉

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה.
הוספתי נפח יותר מהתוכניות הרגילות שעשיתי, שנה שעברה הייתי במשקל 87 במשקלי עבודה דומים(קצת פחות) אחוז שומן יותר גבוה ובכלליות מראה פחות יפה.
פימפמתי בעיקר משקולות..שובב שכמוני 😃

אני לא רואה הבדל בין התמונות שהעלת בשנה האחרנה
תוצא יפה בכל מקרה

אני גם מת על תכניות פאמפ. פעם עשיתי fst 7 לכמה חודשים והיה מעולה.

• פותח/ת השרשור
תודה תודה .. כיף לשמוע 👏

ומוו יש הבדל, ראיתי תמונות מסוף המסה שלי ב - 2/1/11 ויש הבדל באחוז שומן ובהיקפים קצת.

---------- התגובה התווספה ב 13:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:19 ----------

אני גם מת על תכניות פאמפ. פעם עשיתי fst 7 לכמה חודשים והיה מעולה.

צחקתי בקשר לפאמפ, הוספתי פשוט קצת נפח , עדיין עבדתי עצים עם תרגילים מורכבים לחזרות נמוכות.

תוצאות יפות מאוד. מראה חטוב.

תודה תודה .. כיף לשמוע 👏

ומוו יש הבדל, ראיתי תמונות מסוף המסה שלי ב - 2/1/11 ויש הבדל באחוז שומן ובהיקפים קצת.

---------- התגובה התווספה ב 13:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:19 ----------

צחקתי בקשר לפאמפ, הוספתי פשוט קצת נפח , עדיין עבדתי עצים עם תרגילים מורכבים לחזרות נמוכות.
כן ראיתי בלוג שלך

כריש אתה נראה מעולה אחי גדלת לפי מה שאני רואה בתמונות וגם נשארת חטוב כל הכבוד!!!
אוהב את ההשקעה שלך תותח!!!! 👏

חחח תודה איפה נעלמת אתה??
עדיין בטרגט?
איך מתקדם לך?

חחחחח עובדים אחי מתפרנסים קורעים את התחת וחוסכים לתיאלנד...
כן אני עדיין במכון בטרגט מתאמן ומזיע חחחחחח
ומתקדם לי אחלה בינתיים בחיטוב אני מעדכן תמונות כל חודש וחצי חודשיים...

נראה מעולה, גדלת.

תן איזה תקציר של התפריט\תוכנית שלך בזמן האחרון, נראה שלא עלית (ואפילו ירדת) ב-% שומן בזמן התוכנית החדשה.

• פותח/ת השרשור
עליתי קצת באחוז שומן(התאורה פה משחקת לטובתי),התחלתי על נטרלי עם התוכנית WS, ואירובי 3 פעמים בשבוע 30 דקות, לא הלך משהו והעלתי קלוריות בהדרגה עד שהתחלתי להתקדם.
אחרי זה תקופה שוב נתקעתי ולא התאמנתי סדיר אם בכלל, שמרתי על מתכונת של סקוואט לחיצה משיכה וקצת פימפומים והתקדמתי יפה, עכשיו אני עושה את הליניארית של ביל סטאר והורדתי את האירובי בינתיים(מתקשה להעלות במשקל).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית