הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני חדש בכל התחום הזה...

• פותח/ת השרשור Lihan
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Lihan

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
זה מישו שמוכר והמליץ לי לקחת את זה...האם זה שווה?ומה לקחת את הראשון או השני?אני יספר כמה דברים על עצמי

גובה 1.66 אחוז שומן 22 לא רואים את זה כל כך עליי תשומן ושוקל 66
התאמנתי עד לפני שנה והפסקתי
ואני רוצה לחזור שוב להתאמן ביחד אם הסיקלים האלה...
ותוך כמה זמן אני יראה תוצאות?מה אני יצטרך לשנות בחיי היום יום שלי בקשר לאכילה ותזונה וחדר כושר?
וכמה כסף זה ידרוש ממני להשקיע בנוסף?כי אני לא רוצה לקנות ואחר כך לא היה לי תקציב לעוד...אני לא רוצה שרירי ענק כמו בתחרויות...מספיק לי תשלב לפני זה אבל עדייו שיראו שינוי על גופי

תודה

אני ממליץ לך על שני סוגי סייקלים.
ראה מחירים.
סייקל מתחילים 1
1 x טסטוסטרון בלנד SUSTANON 250 - בוויאל של 10cc -
1 x דקה דורבולין 250 - וויאל של 10cc
100 x כדורי ANABOL - BRITISH DISPENSARY
קופסא של 100 כדורי LIV-52 הגנה לכבד
חבילה של 20 כדורי נולבדקס -

אם אתה חושש מזריקות,
אתה יכול לקחת את הסייקל הבא, שגם הוא פצצה.

סייקל מתחילים 2

הורמון גדילה - GHRP-6 קיט של 10 וויאלים לחודשיים -
100 x כדורי ANABOL - BRITISH DISPENSARY
קופסא של 100 כדורי LIV-52 הגנה לכבד -
חבילה של 20 כדורי נולבדקס -

.

נערך לאחרונה:
מה לעזעזל?
זה אמיתי או שזה חלום?
מי המפגר שערך לו את הפוסט ורשם לו מחירים מה הולך פה בפורום הזה

• פותח/ת השרשור
רק רציתי לדעת אם זה משתלם מה שנתנו לי...ומה לקחת הראשון או השני
והאם אני חושש מזריקות טיפה ואני יקח תשני זה היה פחות טוב בהרבה?...פשוט סכום לא קטן ילך לי פה...

נתחיל מזה שאסור לפרסם פה מחירים ומקורות דבר שני מה לעזעזל ילד בן 16 שלא ירדו לו עוד הביצים מחפש אם סטרואידים תגיד לי אתה מפגר אתה רוצה להרוס לך את החיים תפסיק לבלבל לנו פה את הביצים תתחיל לאכול ולהתאמן כמו שצריך ותיראה תוצאות סטרואידים זה לא! בשבילך

• פותח/ת השרשור
מי אמר שאני בן 16?ציינתי את הגובה המשקל והאחוז שומן לא הגיל...

66 קילו על מטר 66? עם 22 אחוזי שומן? אתה עושה צחוק?
מה לך ולסטרואידים,אני אגיד לך את זה חד וחלק:
סטרואידים אנאבוליים זה לא משחק ילדים,משתמשים בהם כדי להתקדם לא כדי לחפש קיצורי דרך,כי זה לא עובד ככה מה עוד שעם אחוזי השומן האלה אתה צריך לעשות חיטוב ולא מסה =\

איזה פוסט הזוי
אחי למה אתה מדבר בגוף שלישי? נראה כאילו עשית קופי פאסט מהודעה שמישהו רשם לך לפה
לא חשבת על לערוך אותה קצת שיהיה יותר קריא ומובן?
ולגבי הסייקלים
הסייקל הראשון בסדר אפילו הייתי אומר קצת חזק מידי הייתי במקומך מוריד את הדיאנבול
ולמה ויאל סוסטנון אחד? וויאל של דקה אחד? אתה עושה סייקל של 6 שבועות? מה יספיק לך ויאל אחד?
לגבי הסייקל השני "עם אתה מפחד להזריק"
החומר GHRP-6 עד כמה שידוע לי נקלחת בזריקות גם כן אומנם מחט יותר קטנה אבל עדיין זריקות
לגבי הPCT מזה 20 כדורי נולבה אתה עושה צחוק? יספיק לך לשבוע בלחץ:suicide:

• פותח/ת השרשור
אם אני
רוצה רק לחטב תעצמי להוריד במשקל לחטב תעצמי ואז להתחיל אם המשקולות...
אני בסך הכול רוצה גוף מחוטב ושרירים לא יותר מידי...

עזוב אותך מסטרואידים אחי תתחיל להתאמן לעשות ארובי ומאזן קלורי שלילי ותרד במשקל אין לך מה לחפש אם סטרואידים

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי...
ושאלה אחרונה...
1. אפדרין +קפאין
T3
קלנבוטרול CLENBUTROL

אלה הם שורפי שומן טובים?מה הכי שווה לקחת?האם בכלל שווה לי להתחיל לקחת אותם?

על תיגע ב T3 ואני מציע לך לקרוא על הדברים האלה למה שתרצה להכניס לגוף שלך דברים יכולים להזיק לך?

כמו שזה נראה, באמת שאין לך מושג, תתאמן, תתחטב קודם, לא מתחילים סייקל ב22 אחוז שומן.
תמשיך טבעי, אחרי שתגיע לרמה מספקת כדי להתחיל סייקל, אז תתחיל.

חברה נראה לי זה סתם איזה ישראלקקיקן אחד שג' מכוערת שלחה לפורום כדי להרגיז ולשגע אל תתייחסו לליצן הזה
עצה שלי תעיפו אותו מהפורום לכמה ימים

חברה נראה לי זה סתם איזה ישראלקקיקן אחד שג' מכוערת שלחה לפורום כדי להרגיז ולשגע אל תתייחסו לליצן הזה
עצה שלי תעיפו אותו מהפורום לכמה ימים

😆

לפותח הפוסט... כמובן שאין לך מה לגעת בזה, אבל מישהו פה מנסה לידחוף לך חומרים שאני בספק אם חלק בכלל לא מזוייפים.

זה לא נשמע כאילו אתה נהרג כול יום בחדר כושר או שאתה בכלל אוכל 50 אחוז מאיך שצריך וממה שצריך,קודם תתאמן כמו בן אדם תאכל כמו בן אדם תגיע למשקל יפה על 8 אחוז שומן ואז בכלל תתחיל להגיד את המילה סטרואידים.

סטרואידים זה הדבר האחרון שצריך לעניין אותך כרגע,קודם תנסה אימונים ותזונה נכונה,אחרי שתלמד את זה תנסה תוספים שונים אחרי שכבר תכיר את כולם. תתחיל לחושב על סטרואידים.

סטרואידים זה לא איזה קיצור דרך לאנשים שאין להם כוח,אם אין לך כוח להקרע בחדר כושר לאכול כול היום בצורה מסודרת ותכלס אתה סתם רוצה להראות טוב אז סטרואידים לא בשבילך.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית