עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את מי ניראלך מעניין ה 4 פלאטות האלו?רגליים גם אם 100 קילו אפשר לעשות כמו גזע עץ
את מי ניראלך מעניין ה 4 פלאטות האלו?רגליים גם אם 100 קילו אפשר לעשות כמו גזע עץ
פורום פחיתוח גוף לא האיש החזקמה איכפת לי את מי זה מעניין?
אותי זה מעניין כי אני,בניגוד אליך ידידי,מתאמן רק בישביל עצמי ולא בישביל דעת השופטים.
באמת שלאלא צריך. הוא מסתפק ב100.
אני כבר לא מתאמן תקופה אני מתגייס עוד שבוע וחצידני, אני רואה שאתה מגיב באופן קבוע למדי. אז אולי בכל זאת סרטון של בנץ 140 ל-8 חזרות?
אגוברור. רוני קולמן למשל עושה סקוואטים עם 100 קילו. אף פעם לא עובר את המשקל הזה.
פורום פחיתוח גוף לא האיש החזק
באמת שלא
אני כבר לא מתאמן תקופה אני מתגייס עוד שבוע וחצי
אמרתי שאני יסתדר אם הצבא אני יעלה בכיף מאמין אפילו 160 ל 5
אגו
ורוני זה רוני ברור שזה לא יספיק לו
ואצלו זה לא גזע עץ זה אזריעלי
---------- התגובה התווספה ב 23:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:07 ----------
שאלה אחת קטנה למה כול הפורום הזה לחוץ לו בתחת כמה כול אחד מרים?ולא כמה אתה נרא מרים?
פורום פחיתוח גוף לא האיש החזק
באמת שלא
אגו
ורוני זה רוני ברור שזה לא יספיק לו
ואצלו זה לא גזע עץ זה אזריעלי
---------- התגובה התווספה ב 23:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:07 ----------
שאלה אחת קטנה למה כול הפורום הזה לחוץ לו בתחת כמה כול אחד מרים?ולא כמה אתה נרא מרים?
תאכלס אגואז למה אתה מרים יותר מ-100 קילו אם 100 זה מספיק? הרי אכפת לך רק כמה נראה שאתה מרים.
אמרתי כברסבבה. אני לא רוצה לסכסך, אבל השמועה אומרת שאתה לא מצליח לעשות 140 ל-8, אז בטח תרצה להוכיח שהבנאדם שמפיץ אותה קשקשן מטורף.
אז עדיף להרים 200 ולהיראות כמו בטטה מהלכת?כי עדיף להרים 200 קילו מאשר רק להיראות כמו מישהו שמרים 200 קילו.
לדעתי ולדעת כל הפורום.
אל תיקח אותך בדוג' אישית,הפרונט סקוואט שלך גבוה מאוד וגם בטכניקה טובה.
אבל יש אנשים שזה בושה המשקלים שהם מרימים ליד איך שהם נראים
אז עדיף להרים 200 ולהיראות כמו בטטה מהלכת?
טוב אחי...
מה איכפת לי את מי זה מעניין?
אותי זה מעניין כי אני,בניגוד אליך ידידי,מתאמן רק בישביל עצמי ולא בישביל דעת השופטים.