הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה סקוואט,דדליפט,בנץ'

AnaRhisT

משתמש פעיל
992
1
נק' מוניטין:
-38
992
1
ב70KG סומו דדליפט קשה לי להתחיל ולשמור על גב ישר כמו ב 60KG, למען האמת הטכניקה באמת התחרבנה. להוריד ל 65KG?
ב70KG היי בר סקוואט זה מרגיש כמו בטון ואני כבר לא יכול לסבול את זה יותר.. הכתפיים שלי כואבות מהמשקל הזה, כנראה שאני אעשה דילאוד.
ב52.5KG גם סיוט, אם אני אגיע לכשל אני אעשה דילואד.

הנה ה60KG סומו דדליפט (גב ישר)

והנה ה70KG סומו דדליפט (הטכניקה מתחרבנת - תקנו אותי אם אני טועה)

HB SQUAT 70K

52.5KG BENCH PRESS

הטכניקה בכל שלושת התרגילים מתחילה להתחרבן, לעשות דילואד?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דדליפט סביר, תוסיף משקל, תוריד מהר את המוט

סקוואט נראה שמעולם לא היתה טכניקה העקבים שלך באוויר, אתה לא יציב, אתה שופף גבוה

בנצ' אתה לא מכווץ, השכמות שלך לא במזרן, אתה צריך ללמוד ללחוץ נכון

למה אתה עושה סומו דדליפט והיי באר ? תלמד לעבוד LB ודדליפט קלאסי

עזוב טכניקה, בדדליפט של ה-60 קילו אתה לא נועל כמו שצריך ובסקוואט חסר לך עומק ואין לך באונס אתה סתם עוצר את עצמך איפה שנראה לך ובכל חזרה זה בעומק אחר.

ודילואד לאן? אתה תקוע על אותם המשקלים כבר חודשים. אתה באמת חושב שדילואד יפתור לך את הבעיות שלך?

תתחיל לאכול ותלמד לעבוד כמו שצריך.

כי לא הלך לו אחרי חודשים ואיזה 30 סרטונים שהוא פרסם כאן עם LB ודדליפט קלאסי ובלי להתקדם במשקלים אז הוא חשב שלעבור לטכניקה אחרת לגמרי תעזור לו. לך תבין.

• פותח/ת השרשור
דדליפט סביר, תוסיף משקל, תוריד מהר את המוט

סקוואט נראה שמעולם לא היתה טכניקה העקבים שלך באוויר, אתה לא יציב, אתה שופף גבוה

בנצ' אתה לא מכווץ, השכמות שלך לא במזרן, אתה צריך ללמוד ללחוץ נכון

דדליפט - אני אעלה ל 72.5 יום רביעי.
סקוואט - אני לא מצליח לשמור על עקבים כשהמשקל כל כך כבד על הכתפיים, איך לייצב את עצמי יותר טוב?
בנצ' - אני מכווץ את השכמות פנימה אחת ליד השנייה, מרים חזה, מתרכז בנקודה אחת, לוקח ומוציא אוויר בנעילה. תסתכל עוד פעם?

---------- התגובה התווספה ב 09:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:02 ----------

עזוב טכניקה, בדדליפט של ה-60 קילו אתה לא נועל כמו שצריך ובסקוואט חסר לך עומק ואין לך באונס אתה סתם עוצר את עצמך איפה שנראה לך ובכל חזרה זה בעומק אחר.

ודילואד לאן? אתה תקוע על אותם המשקלים כבר חודשים. אתה באמת חושב שדילואד יפתור לך את הבעיות שלך?

תתחיל לאכול ותלמד לעבוד כמו שצריך.

כי לא הלך לו אחרי חודשים ואיזה 30 סרטונים שהוא פרסם כאן עם LB ודדליפט קלאסי ובלי להתקדם במשקלים אז הוא חשב שלעבור לטכניקה אחרת לגמרי תעזור לו. לך תבין.
בדדליפט לא שמתי לב - אבל לא הייתה שום בעיה לנעול. העומק של הסקוואט אמור להיות כמו בחזרה הראשונה? ועוד דבר, בקשר לבאונס, איך?

בסקוואט אתה מתחיל בכל החזרות את התנועה שלך בזה שאתה לוקח את הברכיים קדימה
תתיישב אחורה, ואתה יורד בכל החזרות בעומק שונה ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית