סרטון Squat, Deadlift, Press Technique

בנוני

משתמש פעיל
362
0
נק' מוניטין:
585
362
0
התחלתי SS ופתחתי לוג, הנה קישור: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=23041
צילמתי היום סרטונים כדי שתעזרו לי בתיקון הטכניקה מפני שאני ביצעתי את התרגילים האלה אולי 3 פעמים חוץ ממתח ובנץ' שאותם לא צילמתי. הנה הסרטונים:

Squat 5X40

Deadlift 5X40

Overhead Press 5X30

מקווה לטוב
ותודה רבה רבה רבה לעוזרים!!! 😃🙌

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסקוואט ניראה בסדר, אבל למה לעשות HB? תלמד LB
בדדליפט אתה מעגל את הגב בכל החזרות, אתה מתחיל עם גב עגול, מישר אותו ובירידה שוב מעגל אותו שים לב.
הפרס ניראה בסדר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הסקוואט ניראה בסדר, אבל למה לא לעשות LB?
בדדליפט אתה מעגל את הגב בכל החזרות, אתה מתחיל עם גב עגול, מישר אותו ובירידה שוב מעגל אותו שים לב.
הפרס ניראה בסדר.
וואלה אני מבואס על הדדליפט אבל אני ממש אנסה לתקן את זה...
לגבי הסקוואט HB.. אני ניסיתי LB אבל לא הצלחתי לתפוס עם הידיים את המוט.. אני לא גמיש מספיק בכתפיים והמוט מחליק לי. ה- HB מרגיש לי יותר טוב וכרגע אני אעשה אותו.
וסבבה לגבי השאר.. אני אחכה לעוד תגובות

וואלה אני מבואס על הדדליפט אבל אני ממש אנסה לתקן את זה...
לגבי הסקוואט HB.. אני ניסיתי LB אבל לא הצלחתי לתפוס עם הידיים את המוט.. אני לא גמיש מספיק בכתפיים והמוט מחליק לי. ה- HB מרגיש לי יותר טוב וכרגע אני אעשה אותו.
וסבבה לגבי השאר.. אני אחכה לעוד תגובות

ואתה לא יכול במקביל עם ה-HB לעשות תרגילי גמישות לאט לאט עד שתגיע למצב שכן תוכל להחזיק את המוט כמו שצריך בLB?

סקוואט - תוציא ברכיים עד נקודה מסויימת בתחילת החזרה. ואז תרד עם האגן.
דדליפט - תנסה סומו דדליפט אם אתה מסתבך עם הקלאסי
פרס - סביר

סקוואט - תעשה LB.
דדליפט - בכלל לא נכון. אתה מוריד את התחת ממש, אתה רק צריך להרים את החזה כשאתה עושה את התרגיל. תעשה בדיוק מה שריפטו אומר בDVD ולא משהו אחר.
פרס - נראה כאילו אתה לא נותן מספיק שראג בסוף ואתה לא משתמש בבאונס בכלל.

• פותח/ת השרשור
סקוואט - תעשה LB.
דדליפט - בכלל לא נכון. אתה מוריד את התחת ממש, אתה רק צריך להרים את החזה כשאתה עושה את התרגיל. תעשה בדיוק מה שריפטו אומר בDVD ולא משהו אחר.
פרס - נראה כאילו אתה לא נותן מספיק שראג בסוף ואתה לא משתמש בבאונס בכלל.
מה נראה לך שאני לא רוצה לעשות איך שריפטו אומר? לא הצלחתי
לגבי הפרס.. מה הכוונה מספיק שראג בסוף?

אחד אומר להוציא אוויר, השני מתקן אותו שזה שם של שריר. ענק.

קיצר
בדדליפט אתה מכופף יותר מדי את הברכיים - אולי הפלטות קטנות מדי. תלמד להרים חזה
סקוואט הברכיים גולשות
ובפרס שהוא היה הכי בסדר נראה שאתה יכול לשמור את המוט יותר קרוב לגוף

הבא שירשום שטויות באתר ויטעה משתמשים אחרים יעוף מהאתר.
אם אתם לא בטוחים בתשובות שלהם, אל תגיבו.

אני ממליץ לך לקרוא את הספר + לראות את הDVD.

הטכניקה באף אחד מהתרגילים לא טובה,אבל אתה רק בתחילת דרכך וטוב שתלמד מהטעויות עכשיו..

הפרס לא רע..שים לב לנקודות הבאות:
1.המרפקים צריכים להיות בקו עם המוט או מעט בקדמת המוט (כך שזה יוצר מדף על שריר הכתף הקדמי)
2.תתמקד עם העיניים בנקודה אחת רחוקה קדימה,כך שתוכל לשמור על מנח צוואר נייטראלי (בהמשך לעמוד השדרה החזי)
3.התנועה של המוט צריכה להיות אנכית,דבר שהופך להיות מעיין הכרח במשקלים גבוהים.לשם כך,תדאג שהמוט יהיה צמוד אלייך לאורך כל טווח התנועה (קיימת האפשרות שהמוט ישתפשף באף,דבר שיקרה פעם אחת בלבד).
4.לדאוג שהמרפקים נשארים נעולים מעל הראש ושהמוט נמצא אנכית מעל קו השכמות או הגולגולת (איך שנוח לך)
5.שורש כף היד צריכה להיות בהמשך ישיר לאמה.שים לב שאתה לא שובר את ההמשכיות הזאת,כי זוהי תחילתה של ידידות מופלאה לפציעות שורש כף יד

אני בטוח שיש עוד כמה דברים שיעלו לי,אבל זה לבינתיים נקודות מפתח לשיפור הפרס

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ לך לקרוא את הספר + לראות את הDVD.

הטכניקה באף אחד מהתרגילים לא טובה,אבל אתה רק בתחילת דרכך וטוב שתלמד מהטעויות עכשיו..

הפרס לא רע..שים לב לנקודות הבאות:
1.המרפקים צריכים להיות בקו עם המוט או מעט בקדמת המוט (כך שזה יוצר מדף על שריר הכתף הקדמי)
2.תתמקד עם העיניים בנקודה אחת רחוקה קדימה,כך שתוכל לשמור על מנח צוואר נייטראלי (בהמשך לעמוד השדרה החזי)
3.התנועה של המוט צריכה להיות אנכית,דבר שהופך להיות מעיין הכרח במשקלים גבוהים.לשם כך,תדאג שהמוט יהיה צמוד אלייך לאורך כל טווח התנועה (קיימת האפשרות שהמוט ישתפשף באף,דבר שיקרה פעם אחת בלבד).
4.לדאוג שהמרפקים נשארים נעולים מעל הראש ושהמוט נמצא אנכית מעל קו השכמות או הגולגולת (איך שנוח לך)
5.שורש כף היד צריכה להיות בהמשך ישיר לאמה.שים לב שאתה לא שובר את ההמשכיות הזאת,כי זוהי תחילתה של ידידות מופלאה לפציעות שורש כף יד

אני בטוח שיש עוד כמה דברים שיעלו לי,אבל זה לבינתיים נקודות מפתח לשיפור הפרס
טוב.. תודה
אני כנראה אצלם גם היום (מתחיל את התכנית היום)

---------- התגובה התווספה ב 20:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:27 ----------

שני סטים של סקוואט מהיום

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית