הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat, Deadlift, Press Technique

בנוני

משתמש פעיל
362
0
נק' מוניטין:
585
362
0
התחלתי SS ופתחתי לוג, הנה קישור: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=23041
צילמתי היום סרטונים כדי שתעזרו לי בתיקון הטכניקה מפני שאני ביצעתי את התרגילים האלה אולי 3 פעמים חוץ ממתח ובנץ' שאותם לא צילמתי. הנה הסרטונים:

Squat 5X40

Deadlift 5X40

Overhead Press 5X30

מקווה לטוב
ותודה רבה רבה רבה לעוזרים!!! 😃🙌

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה מנסה לעשות LB כשהמוט מונח כ-HB, ככה זה נראה לפחות. בחלק מהחזרות אתה לא שובר מקביל, בחלק האחר חסר עומק.

• פותח/ת השרשור
עכשיו כשאתה אומר אני שם לב באמת איך הגב בסקוואט LB לעומת HB ... יום חמישי אני אצלם עוד פעם ואעלה - עד אז אני אנסה ללמוד כמה שיותר

אתה מפחד לתת לברכיים לעבור את קו האצבעות, זה לא נכון באף מקרה. אתה שם לב שהברכיים שלך תקועות בתחילת התנועה ואז ככל שאתה יורד עמוק יותר אתה מבין שאתה לא יכול להשאיר את הברכיים במקום שלהם ואז כל העסק מתחרבן.

לפי מה שהבנתי הברכיים אכן לא אמורות לעבור את קו האצבעות...
אז לפי מה שאני מבין לא קראת את הספר 😆
6a00d8341d182953ef0133f5d8fd24970b-500wi

קודם כל RDTFB כי יש פה יותר מדי בעיות, על הסקוואט והדדליפט הגיבו, הסקוואט שלא רחוק מלהיות נכון.
הסט אפ בדדליפט לא טוב, ירכיים נמוכות מדי, סביר להניח בגלל הגובה של הפלטות ובגלל שאתה לא מיומן.

פרס- בספר הטוב ביותר שנכתב אי פעם על אימונים(BOM, לואי סימונס) רשום על האנרגיה הקינטית והstretch reflex(מה שידוע כבאונס בסקוואט נניח), במתאמנים מתחילים הסטרטץ' הוא בדרך כלל עד 2 שניות, במתאמנים מתקדמים הוא פי 2(4 שניות)
אתה עוצר בתחתית של הפרס ואין לך רפלקס מתיחה, אתה צריך להתרגל בתחתית(מהחזרה השניה כמובן כי הראשונה מתחילה מלמטה) לבאונס ומתיחה ממש כמו בסקוואט, ושזה לא ייקח יותר מ2 שניות מהרגע שהמוט יורד מהנעילה למעלה, לפחות לא בשלב הזה.

ד"א זה נכון לכל התרגילים שאתה עושה(גם בנץ', לא עוצרים אף פעם כדי לא לאבד אנרגיה קינטית) חוץ מהדדליפט, שבו כל חזרה מתחילה מdead stop וצריך להיכנס לסט אפ מחדש

• פותח/ת השרשור
קודם כל RDTFB כי יש פה יותר מדי בעיות, על הסקוואט והדדליפט הגיבו, הסקוואט שלא רחוק מלהיות נכון.
הסט אפ בדדליפט לא טוב, ירכיים נמוכות מדי, סביר להניח בגלל הגובה של הפלטות ובגלל שאתה לא מיומן.

פרס- בספר הטוב ביותר שנכתב אי פעם על אימונים(BOM, לואי סימונס) רשום על האנרגיה הקינטית והstretch reflex(מה שידוע כבאונס בסקוואט נניח), במתאמנים מתחילים הסטרטץ' הוא בדרך כלל עד 2 שניות, במתאמנים מתקדמים הוא פי 2(4 שניות)
אתה עוצר בתחתית של הפרס ואין לך רפלקס מתיחה, אתה צריך להתרגל בתחתית(מהחזרה השניה כמובן כי הראשונה מתחילה מלמטה) לבאונס ומתיחה ממש כמו בסקוואט, ושזה לא ייקח יותר מ2 שניות מהרגע שהמוט יורד מהנעילה למעלה, לפחות לא בשלב הזה.

ד"א זה נכון לכל התרגילים שאתה עושה(גם בנץ', לא עוצרים אף פעם כדי לא לאבד אנרגיה קינטית) חוץ מהדדליפט, שבו כל חזרה מתחילה מdead stop וצריך להיכנס לסט אפ מחדש
אחד המאמנים במכון האיר לי לגבי הפרס וגם הדגים לי שצריך לעשות מהר יותר וגם להוציא את הגוף קדימה ולא את המוט אחורה.
לגבי הדדליפט אני לומד כרגע וגם מגביה את המוט בעזרת פלטות (אין לי עוד 60 דדליפט)
לגבי הסקוואט - אמחק הכל ואתחיל מחדש, אולי אפילו אתן עוד צ'אנס ל LB

עריכה:
דודים שלנו חזרו משליחות לארה"ב והתינוק שלהם מתכופף להרים צעצועים בסקוואט מושלם
אני צריך ללמוד ממנו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
HB

25 קילו.. המתיחה כואבת ויש לי עוד המון לתרגל.. מה עוד?

😣😣😣

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גולש בתחתית..
שים לב שאתה יורד בקצב קבוע ואז מגיע לנקודה שבה אתה פשוט מרפה, יורד יותר מהר, ומעביר את המשקל קדימה מה שגורם לך לגלוש בתחתית. תשאר מכווץ לכל אורך התנועה, זה קריטי.

לעבוד בLB, לשלוח ברכיים קדימה ולפתוח לצדדים וללמוד את התנוחה הנכונה בתחתית(כל תחילת אימון 10 דקות שאתה עם סקוואט חופשי+ סטים של 20 שניות בתחתית כדי לדעת מה העומק שצריך להגיע אליו)

לעלות במשקלים, לאכול חלבון ולהוסיף כל בוקר חלב ולאכול חמאת בוטנים על לחם מלא, תתקדם גם אם זה מכוער כרגע
לסקוואט אצל הרבה אנשים יש דרך להסתדר כשעולים קצת במשקל גוף ומשתמשים במשקלים נורמליים, אם הטכניקה תהיה נוראית ב70-80 קילו נגיד לך להפסיק, אבל גבר 180 לא צריך להתעסק עם 40 קילו חודש בשום מקרה

כמו שריפטו אומר הרבה פעמים heavy squats tend to unfuck what is fucked up

• פותח/ת השרשור

זה הדדליפט
לפי מה שאני רואה שהירידה לא משהו ובחזרה השניה אני לא יציב בהתחלה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אוקיי
אני אנסה לעלות סרטון של הסקוואט מיום ראשון פשוט אין לי כבל ולוקח לזה שנה בבלוטוס
מחר אני מקווה לצלם מיליטרי פרס משקל שיא

יש התקדמות סקוט עברתי על הסירטונים שהעלתה, הבעיה שלך שאתה מושך מהבירכיים כדי לקחת את התחת אחורה הפיתרון הוא פשוט שלח את הבירכיים קדימה ושב למטה בהצלחה!

נראה יותר טוב בלי ספק. תן דגש על ירידה הרבה יותר יציבה ומבוקרת, אתה זורק את עצמך לתחתית וזה יגרור בעיות בהמשך כי תהיה לך פחות שליטה על התחתית. סה"כ אתה עדיין גולש בקטנה אבל ירידה מבוקרת אמורה לפתור את כל העסק. שיהיה בהצלחה 👏

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית