לוג אימונים אירובי משולב כח לקראת הסיירות

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
נתונים התחלתיים:
גובה: 178
משקל: 64

תמונות לפני:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=22753

מטרות:
תוך 3 חודשים להגיע לסקאווט פי 2 מהמשקל גוף
להגיע למשקלים גבוהים בבנץ' פרס

אימון ראשון - 11/7/2011:
בגלל שזה רק הפעם השנייה שלי במכון והפעם הראשונה של בתרגילים כמו דדליפט ובנץ' פרס התחלתי עם משקלים נמוכים יחסית, אז ככה
אירובי ריצה 7-8 דקות ואז מתיחות
אחר כך חימום סקאווט רק המוט בלי משקל חמש חזרות
3 סטים של סקאווט עם חמש חזרות על משקל 30 קילו, צילמתי אותי עושה אני אשמח אם תגיבו
בנץ' פרס 25 קילו חמש חזרות 3 סטים
ואז חצי דדליפט חמש חזרות סט אחד

היה מאוד מאוד קל כמעט ולא הזעתי

פה עברתי מSS לתוכנית אירובי-כח:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?p=356597#post356597

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
צר לי לאכזב,אבל המטרה שלך בסקוואט קצת לא הגיונית,אלא אם אתה מתכוון לכפול מהמשקל הנוכחי שלך ובטח שלא בתקופת זמן קצרה כלכך בהתחשב שמשקל העבודה הנוכחי שלך הוא 30 קילו.
שים לב שעם ההתקדמות משקל הגוף שלך יעלה גם,כמובן אם תאכל מספיק(כל דבר שאתה רואה במצב שלך).

אל תתעסק בשטויות,פשוט תאכל ותתקדם כמה שאפשר!

בהצלחה!

חחחחחחח
נגיד שתסיים את התכנית על 85-90 קילו? אתה אשכרה חושב שתצליח להגיע לסקוואט 170-180 בתוך שלושה חודשים?
שזה להכפיל את הסקוואט הנוכחי שלך ב6 ???????
אם תצליח כל הכבוד.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הסקאווט הנוכחי שלי זה לא בהכרח 30 אני יכול הרבה יותר פשוט בגלל שאני מתחיל אני לא רוצה ישר להתחיל משקלים גדולים
דבר שני איך הגעת לזה שאני אסיים ב85-90?? לא לכל אחד יש נטייה להשמנה גם אחרי 3 חודשים אני אהיה מקסימום 70 קילו, ואז אני אצטרך להגיע ל140 סקאווט שזה אולי יותר הגיוני

---------- התגובה התווספה ב 18:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:19 ----------

הינה האשכול של הבדיקת טכניקה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=23065

כן אחי,יש סיכוי ענק שעם גובה כמו שלך ומשקל 70 קילו תעשה סקוואט עם 3 פלטות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחרי יומיים שהשרירים שלי תפוסים ואני לא יכול לזוז כמעט אני לוקח 2 ימי מנוחה וחוזר לאימון B ביום שישי

חח רואה שהמשקל כן היה כבד לך.
זה לא ממש הגיוני להגיע למשקלים כאלה ב3 חודשים. עוד שבוע וחצי אני יהיה חודש בSS והסקוואט שלי עומד רק על 60 קילו (קצת יותר נמוך ממך, שוקל בערך כמוך ונראה הרבה יותר שמן ממך). בכללי אנשים מגיעים בסוף התוכנית ל120 סקוואט בממוצע (לפי הלוגים פה), וכל מי שעובר את זה בדרך עושה את התוכנית פעמיים או שטוחן אותה מעל ומעבר-לדעתי אחרי 4\5 חודשים פשוט ימאס לך ותרצה לקחת תוכנית קצת יותר קלה לגוף.
בקיצור כמו שאלה מעלי אמרו תלמד טכניקה (מאוד ממליץ לקרוא את הספר-איפלו אם זה דורש לוותר על אימון אחד), תאכל הרבה ותעלה משקלים בלי להתעסק יותר מידי במטרות. כשתתחיל להתקרב למשקלים כאלה גדולים אז כבר תחשוב על זה.

במקום לחשוב מה יהיה שתהיה גדול תתקדם לאט ובטוח משבוע לשבוע כי עם עליות ממוצעות של 2-5 ק"ג בשבוע לא מגיעים ל-140 ק"ג סקוואט בחודשיים וגם לא בחמישה חודשיפ!!!
לאט ובטוח, אוכל ומנוחה ורק שתצליח!!!

• פותח/ת השרשור
אני לא הולך להעלות 2-5 כל שבוע בסקוואט
15 כל שבוע עד שמגיעים ל70-80 קילו ואז כל שבע ב7.5, יש לי סיכוי לא רע להגיע לפי 2 ממשקל גוף

• פותח/ת השרשור
אימון שני היום, אירובי, מתיחות, סקוואט על מוט ריק ואז על 25.
ואז 35 קילו כפול 5 3 סטים הלך טוב, טיפה יותר קשה מהקודם אבל עדיין די קל
הפרס הלך גרוע, העלאתי טכניקה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=23208
אחר כך מתח היה קצת קשה בחזרות האחרות אבל השלמתי (עשיתי רק עם משקל גוף)

• פותח/ת השרשור
אימון שלישי היום
סקוואט 40 * 5 * 3
בנץ' 35 * 5 * 3
דדליפט 45 * 5 * 3

• פותח/ת השרשור
אימון רביעי היום
סקוואט 45 * 5 * 3 מתחיל להשתפר בטכניקה, רק צריך לעבוד יותר על הגב
פרס 25 * 5 * 3 (לא היה קשה מדי אבל יש לי זמן) גם שיפור בטכניקה
דדליפט 50 * 5 * 1 חייב לעבוד על הטכניקה, אחרי הסט הזה היו לי 2 דקות כאבים בגב, לפני שיהיה מאוחר מדי

• פותח/ת השרשור
אימון חמישי:

סקוואט 50 * 5 * 3 הטכניקה נתקעת, אני לא מצליח ליישר את הכפות ידיים, כנראה אני לא מספיק גמיש
בנץ' 37.5 * 5 * 3 ניסיתי 40 קילו אבל הרגשתי שאני לא אוכל, מה גם שלא היה לי ספוטר, עשיתי 37.5, ירקתי דם בסט החזרות, אבל השלמתי 15 חזרות שלמות
מתח משקל גוף 5 * 3 קשה

• פותח/ת השרשור
התחלתי לעשות תרגילי גמישות לכתפיים אחרי השיעור החמישי, כל יום

אימון שישי:

סקוואט 55 * 5 * 3 עדיין לא מצליח לישר את הכפות ידיים, משהו באחיזה של המוט לא נראה לי, הגב נראה לי עקום אני לא מצליח לישר אותו
פרס 30: סט ראשון: 5, סט שני: 4, סט שלישי: 3 =[
דדליפט: 60 * 5 * 1 אני אוהב תתרגיל הזה, תמיד מסתכלים עלי כשאני עושה אותו :]

סירטוני טכניקה יעלו לפה עוד מעט:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=23208

• פותח/ת השרשור
אימון שביעי:

סקוואט HB 40 * 5 * 3
בנץ' פרס: 40 * 5 * 3
מתח: גוף * 5 * 3

• פותח/ת השרשור
אימון שמיני:

סקוואט לא עשיתי
פרס 30: סט ראשון 5, סט שני 5, סט שלישי 4, הטכניקה גרועה בסט השלישי, בסט הראשון והשני טכניקה סבירה מינוס
דדליפט: 70 * 3, יכולתי יותר אבל הגב שלי התעגל והחלטתי שעדיף ללמוד טוב את הטכניקה ולא להסתכן

ליישר ידיים יגיע אם הזמן הנה מה תעשה.

אם אתה מחזיק יחסית רחב עם ידיים עקומות אז תנסה להשאיר עקומות אבל כל פעם להחזיק קצת יותר צר (וכל פעם אני מתכוון יותר צר מסט לסט). אחרי שאתה מחזיק כבר ממש צר תחזור לרוחב הקודם ותנסה שוב לישר ידיים (להפנות כף יד קצת ימינה ככה שהיא תיהיה --/_/------\_\-- גם עוזר).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון תשיעי:

סקוואט לא עשיתי, טכניקה פשוט גרועה
בנץ' פרס - 40 * 5 * 3, קל
מתח - גוף * 5 * 3, קצת קשה

יום רביעי פיספסתי אימון בגלל כאבי גב, היום קמתי חולה, בקיצור חרא אימון, לא העלאתי משקלים

• פותח/ת השרשור
אימון עשירי:

סקוואט - 45 * 5 * 3, הטכניקה השתפרה בהרבה, והיה מאוד מאוד קל, אימון הבא אני מעלה ב7.5
פרס - 30, 5, 5, 3, לא יודע מה קורה לי בתרגיל הזה
דדליפט - 50 * 5 * 1, סביר

• פותח/ת השרשור
אימון 11:

חרא אימון, באתי גמור ועייףסקוואט - 52.5 * 5 * 3, צילמתי את עצמי וראיתי שכל הגוף של היה כפוף בכלל כוסעמקקק, עלאק "הטכניקה השתפרה"
בנץ' פרס - 45 * 5 * 3, והספוטרים כמובן עזרו לי, ובכלל בסט הראשון המוט נפל על החזה שלי בקטנה אבל כאב
מתח - בקושי עליתי אבל איכשהוא עשיתי 5 * 3 על משקל גוף

אני לא גדל במשקל + לא משתפר כמו שאני רוצה
אני גם חולה בנוסף לכל

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית