הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימונים אירובי משולב כח לקראת הסיירות

לגבי הסקוואט ראיתי שאתה עושה HB ואני לא כזה מומחה בזה אבל רואים שהברכיים גולשת לך קילומטרים קדימה. הפרס דווקא סבבה רק תנסה להיכנס למוט קצת אחרי שהוא עובר את הפנים שלך

• פותח/ת השרשור
לגבי הסקוואט ראיתי שאתה עושה HB ואני לא כזה מומחה בזה אבל רואים שהברכיים גולשת לך קילומטרים קדימה. הפרס דווקא סבבה רק תנסה להיכנס למוט קצת אחרי שהוא עובר את הפנים שלך

ראית גם את הסירטונים המעודכנים? ההם שבהודעה האחרונה?
בעיקרון כרגע הבעיה שלי בסקוואט שאם הברכיים שלי לא גולשות הגב שלי מתעקם, ואני עושה תרגילי גמישות כדי שיהיה לי יותר קל לתקן את זה

תנסה LB המוט יותר נמוך על הגב אז זה יותר נוח ותדחוף את הברכיים החוצה בכוח

• פותח/ת השרשור
אימון 23:

אימון מפוספס
סקוואט - 60 קילו - 5, 3, הגב שלי התעגל אז הפסקתי מפאת טכניקה שגויה
בנץ' פרס - 52.5 - 5, 5, 4, אכזבה, כל שאר הסטים עלו יפה אבל החזרה הרביעית הרסה לי הכל לא הורדתי את המוט נכון והכל נהרס =[ יכולתי להשלים 3X5, באסה :(
דדליפט - 75 קילו - 1X5, קל מאוד, אימון B הבא 85, בכל מקרה PR
מקבילים - 1X8

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב אז היום מבחינת האימונים וההישגים היה דווקא לא רע
היה לנו מבחן 60 מטר בבצפר עשיתי 7.65 מקום ראשון בכיתה, מחצית הבאה נקווה לרדת מה7.2 עם סקוואט פי 1.5 ממשקל גוף + פליאומטרי

אימון 24:

סקוואט - טכניקה
פרס - 37.5 קילו - 5, 4, 4, פשוט מבאס הייתי בטוח שאני מסוגל לסגור 5, אבל כנראה זה בגלל שאני משחק כדורסל בימי מנוחה, נו טוב כדורסל קודם לכל...
מתח - משקל גוף + 6.25 - 3X5, כן !!! PR, חזרות אחרונות היו קצת קשות, אימון הבא 8.75 !

הסקאווט הנוכחי שלי זה לא בהכרח 30 אני יכול הרבה יותר פשוט בגלל שאני מתחיל אני לא רוצה ישר להתחיל משקלים גדולים
דבר שני איך הגעת לזה שאני אסיים ב85-90?? לא לכל אחד יש נטייה להשמנה גם אחרי 3 חודשים אני אהיה מקסימום 70 קילו, ואז אני אצטרך להגיע ל140 סקאווט שזה אולי יותר הגיוני

---------- התגובה התווספה ב 18:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:19 ----------

הינה האשכול של הבדיקת טכניקה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=23065

תקווה שאתה טועה (לגבי המשקל גוף) רק מעלייה במסה אתה תיהיה יותר מ 70, + שומן אז הרבה יותר.

ואחי באמת שהמטרות שלך פשוט לא ריאליוט, אז אל תצפה להגיע לזה שלא תתבאס...
זה לא הגיוני לא מבחינת משקלים כי הרוב לא מגיעים למשקלים כאלה, לא מבחינת זה שההתחלה שלך זה ב 30 קילו, ובמיוחד לא מבחינת זמן, שהרבה ממנו כבר בזבזת בללמוד את הטכניקה שלפחות לפי הסרטון האחרון עדיין לא טובה. וחוץ מהטכניקה אתה לא שובר מקביל, ברגע שתנסה לגמור 3X5 עם שבירת מקביל אז תתכונן להוריד איזה 5 קילו מהמוט.
אז פשוט תתרכז בללמוד את הטכניקה של כל התרגילים כמו שצריך, להתאמן ולהתקדם כמה שאתה יכול.

• פותח/ת השרשור
אתה גם טועה, אני עכשיו 67 קילו עליתי רק 3 קילו, נראה לי שבלי שומן

זה לגבי המשקל
לגבי הסקוואט פי 2 מהמשקל גוף אז ברור שטעיתי זה מטורף ועוד בחודשיים
אני מקווה שעד שאני אסיים את התוכנית אני אגיע ל120-130-140, מקווה שיקח לי פחות מ4 חודשים

נו אז במה אני טועה, עלית כבר 3 קילו, וזה עוד בלי לעלות כל כך במשקלי עבודה, כשהמשקלים יהיו יותר כבדים וגם תיהיה התקדמות יותר טובה אז גם יהיה יותר גדילה.
וגם 120 סקוואט זה רחוק, במיוחד עם אחרי חודשים אתה ב 60... אני התחלתי 60 וסימתי 110, ורוב ההתקדמות היתה בחודשים הראושנים, הגעתי בערך ל 90, אחרי זה כבר היו קצת בעיות.. ריסט, פציעה קטנה...

אני כרגע בסקוואט 65 באמצע השבוע השלישי בSS ומקווה שאני יגיע ל100.
120 סקוואט לא ריאלי בשבילך

• פותח/ת השרשור
בסדר אני עדיין מאמין שאני אגיע לסביבות ה120, תגידו מה שתגידו

בכל מקרה אימון 25:

סקוואט - עשיתי 60 קילו אבל הרגליים גולשות בתחתית
בנץ' פרס - 5, 5, 4, חרא טכניקה אני מאבד סתם כח בחזרות הראשונות
דדליפט - 85 קילו - 1X5 PR

סירטוני טכניקה אפשר לראות פה:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=24850

אתה מדבר כ"כ הרבה שטויות אחי . אתה באמת חושב שעלית 3 קילו בלי שומן . נראה לך שאתה מסוגל להעלות 3 קילו שריר כל כך מהר ... אתה לא.

דבר שני אם לא תתחיל לשפר טכניקה אל תצפה להגיע ל100 קילו אפילו לדעתי . אתה מתקשה פה בסקוואט 60 עם טכניקה לא טובה.

אין לי שום בעיה ... אני מנסה לעזור לך , פתחת את הלוג ב 11.7 עברו חודשיים וחצי כמעט ועלית רק 3 קילו .

הסקוואט שלך 60 אחרי חודשיים וחצי בSS . לא צריך להיות גאון כדי להבין שאתה זורק זין על האימונים כנראה.

• פותח/ת השרשור
לא זורק זין בשום אופן על האימונים, מה שכן אולי קצת על האוכל, ובכל זאת תבין שבן אדם עם מבנה גוף כמו שלי גבוה ודק קשה לו להגיע לרמת טכניקה נכונה מספיק בלי תרגילי גמישות, הבעיה שלי שבחודשיים הראשונים לא ידעתי בכלל שצריך לעבוד על הגמישות וגם אם ידעתי לא עשיתי שום דבר, התחלתי לפני חודש ברצינות לעבוד על גמישות ואני רואה תוצאות לאט לאט שיותר קל לי להגיע לטכניקה נכונה... מקווה שמהאימון היום הסקוואט שלי לא ייעצר.

בכל מקרה אימון היום לא משהו, לא רוצה להגיד רע כי בכל זאת 2 שיאים
האימון הוא אחרי יום שאכלתי בו פחות מ1000 קלוריות והורדתי קילו :(

אימון 26:

סקוואט - 57.5 - 3X5 - קל PR
פרס - 37.5 - 5, 4, 2 =[
מתח - משקל גוף + 8.75 - 3X5 - פה באמת התעלתי על עצמי ולא וויתרתי, חזרות מהירות וקשות מאוד PR

אימונים הבאים ריסטים בפרס ובבנץ' פרס

• פותח/ת השרשור
היה לנו היום ריצת 800 הפוגות בפעם הראשונה עשיתי 3 דקות ובשנייה 3:50 אז החלטתי לוותר על הסקוואט וגם כי הרגשתי קצת את המפרקים בין הברך לירך, בטח בגלל שהברכיים גלשו לי פעם שעברה

אימון 27:

בנץ' פרס - 40 קילו - 3X5 - קל, טכניקה השתפרה
דדליפט - 90 קילו - 1X5 - לא היה קל בכלל, אבל עדיין עלה מהר, אני אעלה גם סירטון בהמשך, בכל מקרה אימון B הבא עדיין 90 קילו כי הטכניקה לא הייתה מושלמת (הגב התעגל קצת) PR

---------- התגובה התווספה ב 19:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:41 ----------

זה הסירטון של הדדליפט מהיום:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימון 28:

האימון הכי קל עד עכשיו

סקוואט - וויתרתי כדי לתת לברכיים שלי מנוחה
פרס - 32.5 - 3X5 - היה קל והכי חשוב יש שיפור בטכניקה
מתח - משקל גוף + 10 - 3X5 - הסט האחרון היה לא קל בכלל + גיליתי שאי אפשר לעשות מתח עם הפלטה של ה10 - זה פשוט מזיין לי את הביצים, אבל בשביל הפוזה מותר 😉 !! PR !!!

• פותח/ת השרשור
אימון 29:

סקוואט - 60 קילו - 3X5 - PR
בנץ' פרס - 45 קילו - 3X5
דדליפט - 90 קילו -1X5 - טכניקה טוב

• פותח/ת השרשור
אימון 30:

סקוואט - 62.5 קילו - 3X5 - PR
פרס - 35 קילו - 3X5
מתח - משקל גוף + 10 קילו - 3X5

סקוואט סקוואט סקוואט - להתקדם !!!

• פותח/ת השרשור
אימון 31:

סקוואט - 65 קילו - 3X5 - PR
בנץ' פרס - 47.5 קילו - 3X5 - היה פשוט קל, טכניקה השתפרה במלא
דדליפט - 95 קילו - 1X5 - היה סבבה, לא קשה מדי, אבל מה שמטריף אותי זה שהמוט מחליק לי בחזרות האחרונות, משתמש באחיזה רגילה בלי מגנזיום... בכל מקרה - PR

זהו, מקווה ששמתי סוף לאימוני הליצנות

---------- התגובה התווספה ב 12:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:21 ----------

ועידכון משקל:
68.4 קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית