טכניקה אחי כתבתי כבר באחד האימונים שהייתה לי בעיה של גמישות
זה לא בעיה של משקל עובדה שאני מתחזק מאימון לאימון והסקוואט שלי אפילו הופך ליותר קל ועוד אני מוסיף משקל (ב-3 אימונים האחרונים)
איזה אימוןןןןןן הכיי טוב שהיה לי מטורף 1!!
פאקין 3 שיאים !
אימון 32:
סקוואט - 67.5 קילו - 3X5 - PR - היה קשה בסוף
פרס - 37.5 קילו - היה קשה ב2 חזרות האחרונות - PR
מתח - משקל גוף + 11.25 קילו - גם היה קשה בסוף - PR !!
חבר'ה הסקוואט הזה זה משהו מטורף, רק בשבוע האחרונות התחלתי באמת להעלות משקלים וסתם הלכתי למגרש אחרי 2 ימי מנוחה ואני תולש את הטבעת בקלות שיפור של 5 + - ס"מ
אחרי האימון ראיתי את האוטובוס עומד לעבור אותי ואם הייתי מחכה לאוטובוס הבא הייתי צריך לשלם כי עברה שעה וחצי אז שמתי תספרינט של החיים והספקתי (אני תימני 😃)
אה וירדתי חצי קילו
סקוואט - 70 קילו - 3X5 - היה קשה, היו חזרות שלו שברתי מקביל, לא יודע אם לחזור על זה אימון הבא נראה כבר PR
בנץ' פרס - 50 קילו - 3X5 - כל החזרות עלו מהר
דדליפט - 95 קילו - 1X5 - אי אפשר ככה המוט מחליק !@! נראה לי אני עובר לאחיזה משולבת
סקוואט - 72.5 קילו - 3X5 - היה קשה, שברתי מקביל בכל החזרות חוץ מהאחרונה PR
פרס - 40 קילו - 4, 4, 3
מתח - משקל גוף + 12.5 קילו - 5, 4.9, 4.5 - אימון הבא אני נשאר עם אותו משקל
איזה אימון סקוואט - 75 קילו - 3X5 - היה קשה, הגב התחתון התעגל ברוב החזרות הקשות אז אימון הבא אותו משקל PR
בנץ' פרס - 52.5 קילו - 3X5 - היה קשה PR
דדליפט (אחיזה משולבת - יד ימין הפוכה) - 100 קילו - היה לא קל ולא קשה אימון הבא מעלה ב2.5 הגב התחתון התעגל PR
סקוואט - 75 קילו - 3X5 - טכניקה בסדר גמור סידרתי את הבעיה של הגב התחתון
פרס - 40 קילו - 3, 3, 1 (בסט הראשון היה את התופסים של הצלחות והם היו מברזל אני מעריך שביחד זה היה 41 קילו או יותר אז זאת הסיבה שהלך לי חרא =[ מתח - 12.5 קילו - 3X5 - PR
משקלים:
משקל גוף: 69 קילו
סקוואט: 75 קילו
בנץ' - 52.5 קילו
דדליפט - 100 קילו
פרס - 37.5 קילו
מתח - משקל גוף + 12.5 קילו
הארכתי לפני כמה ימים את המנוי לעוד 3 חודשים
המנוי ייגמר ב16.1.2012
אז מטרות בסוף שלושת החודשים:
משקל גוף: 75 קילו
סקוואט - 130 קילו
בנץ' פרס - 70 קילו
דדליפט - 150 קילו
פרס - 52.5 קילו
מתח - משקל גוף + 25 קילו
חח תומר יש פה סוסים שמרימים לך מינימום 100 קילו בבנץ'
ולא ידעתי שאתה גר באילת ד"א
אימון 37:
סקוואט - 77.5 קילו - 5, 5, 3 - מה שקשה פה זה לשמור על הגב התחתון מכווץ, אני אשאר באותו משקל אימון הבא
בנץ' - 55 קילו - 3, 52.5 קילו - 2, 45 קילו - 5 - הלך זוועה כמו שאתם רואים, אימון הבא 52.5 דדליפט - 102.5 קילו - 1X5 - הדבר הטוב היחיד מהאימון - PR
טוב ישנתי 3 שעות בלילה וגם זה בקושי
סקוואט - 77.5 - 3X5 - שיפור בטכניקה, אני לא קורה לזה PR כי החזרות האחרונות היו גרועות
פרס - 37.5 קילו - 3X5 - החזרה האחרונה עלתה מ-א-ו-ד לאט, אימון הבא עוד פעם
מתח - משקל גוף + 12.5 קילו - 5, 5, 4
בקיצור החוסר בשינה השפיעה על האימון והרסה לי אותו, עכשיו לימודים ונקווה שעד חנוכה לא יהיו עוד לילות כאלה והאימונים ילכו טוב
סקוואט - 77.5 - 3X5 - PR - אחלה, אולי רק בחזרה אחת הגב התחתון התעגל (ושברתי מקביל ברובם, עניין של ריכוז)
לחיצת חזה - 52.5 קילו - 4, 5, 4 - פה זה מעניין, קודם כל היה לי אחלה ספוטר לא עזר לי רק כשהמט ממש התחיל לרדת ולא יכולתי, דבר שני בסט הראשון החזרה החמישית הורדתי אותה גרוע על הצוואר ולא היה לי סיכוי, סט אחרון חזרה אחרונה מוצדק, אימון הבא שוב אותו משקל דדליפט (אחיזה משולבת - יד ימין הפוכה) - 105 קילו - 1X5 - היה קשה, אבל לא מוותרים =] - PR
סירטון של הדדליפט:
וואי איך בא לי לנסות את הדדליפט הזה גם, 105 קילו התחלת פחות, נכון? התחלת 70 או 95 נדמה לי.. אני חייב לנסות גם, בעזרת השם, עוד שבועיים בערך אצלי.
אני רוצה גם כן להכין תוכנית אימונים של השרירים וחזה יחד עם כתפיים.
אתה יכול להראות לי את כל תוכניות האימון כמו שהראת לי אצלך, אביעד? 🤯