הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה - סקוואט ובנץ' פרס

למה אתה צריך ספוטר בכאלה משקלים?
המשקל במילא קל לך ע דכדי כך שהמוט מתנדנד באוויר.
בבנץ' תלמד מהסרטון הזה:

הכניסה לסקוואט לא טובה, המרפקים שלך צריכים להיות יותר מורמים, אתה גולש עם הברכיים, המוט ממוקם על הטרפזים(וזה HB תלמד LB), אתה מסתכל למעלה.
בקיצור תקרא את הספר או תראה סרטונים

בהצלחה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
קודם כל תודה
ואחי, כשאתה אומר שהמרפקים שלי צריכים להיות יותר מורמים אני עושה את זה בכך שאני מחזיק את המוט צמוד יותר - כלומר שהמרחק בין יד ליד יהיה קטן יותר?
ומה הכוונה גולש עם הברכיים? הם כאילו הולכות החוצה וזה לא טוב?
ואמורים להסתכל למעלה לא?

תודה שוב

לא כשאני אומר יותר ורמים הכוונה שהמרפק צריך להיות גבוה יותר ולא נמוך תסתכל איפה הוא נמצא אצלך ותראה את הסרט או שתקרא את הספר ותבין על מה אני מדבר.
גולש עם הברכיים הכוונה שאתה לא שומר עליהם, הם אמורות לשמש כציר אתה פשוט יורד והברכיים שלך גולשות קדימה, תמיד תחשוב להרחיק את הברכיים אחד מהשני כאילו אתה קורע את הרצפה לשתיים.
ולא לא מסתכלים למעלה אחרת אין היפ דרייב בעלייה למעלה.

תקרא את הספר ותראה את הסרט אתה תבין הרבה יותר

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך אני אנסה לשפר את זה ביום רביעי ואני אעלה עוד פעם סירטון
ואיך הבנץ' פרס?

לא נראה טוב, אתה צריך קודם לתרגל את הסקוואט בעמידה ועומק נכונים בלי משקל ולראות איך מרגישה התחתית של סקוואט שמבוצע נכון עפ"י הספר שהומלץ לך פה, בינתיים זה נראה בלאגן אחד גדול.

בקשר ללחיצת חזה, הדבר הראשון שאתה צריך ללמוד זה איך להיות מכווץ, להכניס שכמות בתוך הספסל ולהרגיש את העומס על הטרפזים(קשת בגב), ברגע שתרגיש את העומס בטרפזים יש קשת מספיק טובה ואתה תיעזר גם ברחב גבי ויהיה בסיס נורמלי להתחיל לעבוד איתו על טכניקה.
יש עוד דברים מהותיים שאתה יכול לראות בסדרת סרטונים כאן:
http://www.sherdog.net/forums/f13/bench-press-series-dave-tate-updated-1270595/

יש פה 7 סרטונים שילמדו אותך הכל בדרך ללחיצת חזה רצינית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית