הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אקסטרים מילק שוקולד GOLD STANDARD חוות דעת

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
החלבון מאוד מזכיר את מוקה קפוצינו בטעם,עירבוב,ריח אבל לפי דעתי מוקה לוקח בעירבוב אם חלב כי זה ממש טעים מכל הטעים שטעמתי עד אכשיו, אבל לפי דעתי אם מים ההאקסטרים מילק לוקח אבל לא בהרבה ,בגדול טעמים דיי דומים, אבל אם חלב המוקה לוקח ובגדול.
בקיצור ניתן לו 8\10
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=22810&highlight=%E0%E5%F4%E8%E9%EE%E5%ED

נערך לאחרונה:
נראה לך שעוד נניח שבועיים אתה עדיין תאהב אותו?

הבעיה עם טעמי שוקולד שהם יכולים לשעמם מהר

• פותח/ת השרשור
נראה לך שעוד נניח שבועיים אתה עדיין תאהב אותו?

הבעיה עם טעמי שוקולד שהם יכולים לשעמם מהר
תכלס כן המילק אקסטרים הוא דיי משעמם, אבל הריץ' זה ה-דבר באמת משו בן **(אם חלב בעיקר)

אין על אופטימום.. לא מחליף אותם כבר 4 שנים ברציפות. ניסתי ISO של אינטראקטיב, עזבו שכמעט ולא מרגישים טעם ככיאלו האבקה בלי פחממה וכו' וכו'.. העירובב שלה גרוע במים קרים.. ואם חלב בכלל חייב בלנדר..

הטופי קרמל פצצה .. אחד הטובים עם מים טעם של וופל.

אין על אופטימום.. לא מחליף אותם כבר 4 שנים ברציפות. ניסתי ISO של אינטראקטיב, עזבו שכמעט ולא מרגישים טעם ככיאלו האבקה בלי פחממה וכו' וכו'.. העירובב שלה גרוע במים קרים.. ואם חלב בכלל חייב בלנדר..

אתה מנסה להשוות בין 2 דברים שונים... ה ISO הוא חלבון אייזולט, האופטימום המדובר כאן זה חלבון מי גבינה רגיל. חלבון אייזולט אצל כל חברה יהיה פחות טעים מהליין של אבקות מי הגבינה (הרגילים). מזמין אותך להתנסות ב PRO-WHEY שלנו, בטעם שוקולד, קרם עוגיות או בננה, לא תתאכזב!

• פותח/ת השרשור

עוד מעט צריך להגיע הטופי קרמל עוד כמה ימים הרבה אומרים לי שזה טעים, נקווה למשהו טוב.

במקום להסתכל על הטפל תסתכלו על העיקר וזה איכות החלבון.
בכול מקרה אחרי אימון אתה רעב וצמא רצח , אני דופק בשלוק תשייק לא ממש מרגיש בטעם.

גם אני אהבתי את הטעם למרות שכמו שאמרתי בין כל טעמי השוקולד של אופטימום לא הרגשתי הבדל חחח (יכול להיות שאני לא זוכר כבר את הטעמים כי זה היה די מזמן)

אתה מנסה להשוות בין 2 דברים שונים... ה ISO הוא חלבון אייזולט, האופטימום המדובר כאן זה חלבון מי גבינה רגיל. חלבון אייזולט אצל כל חברה יהיה פחות טעים מהליין של אבקות מי הגבינה (הרגילים). מזמין אותך להתנסות ב PRO-WHEY שלנו, בטעם שוקולד, קרם עוגיות או בננה, לא תתאכזב!

אני לא משווה בין חלבון הוואי לאיזולטץ
רשמתי, בגלל שהחלבון לא מכיל פחממה אז מין הסתם הוא פחות טעים..
אבל זה לא הבעיה
, הבעיה שאבקה לא מתערבבת טוב במים ובחלב בכלל אין מה לדבר..
סוס מנצח לא מחליפים אני אשאר אם האופטימום גולד.

לא יודע. לי האיזו של אינטראקטיב מתערבבת טוב. יש שכבה קטנה של קצף אבל לא משהו משמעותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית