הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עדכונים ותמונות-סייקל חיטוב

Back-Man

משתמש פעיל
386
3
נק' מוניטין:
4,900
386
3
שבועיים לפני סיום הסייקל משקל נוכחי 86-87 ק"ג.
סיימתי אנאבר וטי 3 לפני כמה ימים.
ממשיך עוד שבועיים עם סוסטנון 500מ"ג לשבוע.
ארומסין במינון 12.5 מ"כ ליום.

אירובי כמעט כל יום לפעמים אינטרוולים בסוף אימון כוח ולפעמים פרוטוקול 3 של לייל בצום כמובן.

התמונות משלבים שונים של החיטוב צולמו בלי פאמם וכמובן בלי ייבוש נוזלים וכן הלאה, התמונה בתקריב היא הכי עדכנית מלפני יומיים..

התמונה בנחל היא מהשבוע השני של הסייקל.

קבצים מצורפים

• most muscular 15.6.jpg
    most muscular 15.6.jpg
    KB 28.6 · צפיות: 626
  • most muscular 29.6.jpg
    most muscular 29.6.jpg
    KB 32.1 · צפיות: 655
  • most muscular 2 7.7.jpg
    most muscular 2 7.7.jpg
    KB 31.6 · צפיות: 548
  • most muscular 7.7.jpg
    most muscular 7.7.jpg
    KB 30.3 · צפיות: 530
  • most muscular 10.7.jpg
    most muscular 10.7.jpg
    KB 27.8 · צפיות: 571
  • front lat spread 7.7.jpg
    front lat spread 7.7.jpg
    KB 32.5 · צפיות: 547
  • סתם ורידים.jpg
    סתם ורידים.jpg
    KB 20.1 · צפיות: 605
  • תצלום0006.jpg
    תצלום0006.jpg
    KB 86.3 · צפיות: 591
  • front 2 biceps 7.7.jpg
    front 2 biceps 7.7.jpg
    KB 31.4 · צפיות: 569
  • תצלום0079.jpg
    תצלום0079.jpg
    KB 76.2 · צפיות: 509
נערך לאחרונה:
BACK MAN ציפיתי לטיפה יותר בחיטוב,אבל קוודס טובות מאוד עד מעולה.לא בישביל להרגיז,כנראה פיתחתי ציפיות ליפני כניסה לפוסט.אבל קוואדס אהבתי.

3 שנים ראשונות חייב לחרוש על תוכניות כח,אי אפשר לבנות משהו משמעותי בלי 4 פלטות לפחות.אז (לדעתי) אין מה לריב. אז SS זה ספר שנותן הרגשה של עליונות כלפי(נו) - כל הליצנים וגייז למיניהם,אבל לפחות עונה לציפיות וסטריאוטיפים הקיימים אצל נער שמחפש פיתרון. בולשיט זה לא
נאלץ להסכים

אני לא מדבר על מתאמן מתחיל. אני דיברתי על מתאמן שלוקח חומרים ועושה תוכניות כוח, שהמטרה שלו לפתח גוף..

משה חזה זה גם עניין גנטי.
ככה שלא משנה איזה מחקר תקרא זה לא אומר שזה יעבוד עליך. מחקר זה בסה"כ לקחת קבוצה של אנשים, כל אחד מהם בעל גנטיקה שונה ומבנה שונה. למה נראלך שמה שעובד על אחרים יעבוד עליך?.. אתה צריך לדעת למה הגוף שלך מגיב ולפי הנסיון. ולא איזה מחקר פלצני.

אם לחיצת חזה היית מספיקה, היום כולנו היינו עם חזה גדול ומרשים.. עוד לא ראיתי מתחרה באולימפיה שרק מלחיצת חזה בסיסית בלי פלייס, לחיצות חזה עליון וכו' הציג שרירי חזה מרשמים,הכל אצלכם תאוריה שנבדקה על מספר גורמים לא יודעים ועל מתאמנים לא מקצועים.

גם המחקר שלחיצת חזה עליון, למעשה לא באמת עובדת על שרירי החזה העליון זה חתיכת מחקר טיפשי ומפגר.. החזה העליון אצלי היה בפיגור, ושיפרתי אותו פלאים אם לחיצות,פלייס בשיפוע חיובי. ככה שלא משנה איזה מחקר תציג ותאמין בו מבחינה מדעית אין מחקר שעולה על נסיון.

אם אתה נמצא במאזן קלורי חיובי, תיהיה עליה במשקל הגוף מין הסתם.
וזה שאתה שוב פעם עולה בכוח לא אומר שאתה עולה במסת שריר. יש הבדל בין סיבולת שריר, לעלייה במסת השריר. אם התאוריה שלך כל כך נכונה למה כל המתאמני ה-SS והמנוסים יותר שחיפים ?.. ואני לא מדבר על מתאמנים של 4 חודש,יש בו אנשים שעובדים בתוכניות כוח שנים והם בקושי עם טיפת מסת שריר.

ואני לא מזריק לפי מחקרים מדעים, לפי המחקרים המדעים רוני קולמן וכל הקולגות שלו ממזמן היו צריכים להיות בקבר.

שורה תחתונה, אף מחקר לא יכול לנצח נסיון אישי..

צודק. אין על הנסיון שלך, של קלינה ושל סטס. אתם הכי ס1סים ויודעים הכל.
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=279712&postcount=20
בילדרים זה מקרה אבוד 😵

נו לא הבנתי מה אתה מנסה להציג בזה ?..
כן אתם צחקתם על מה שסטאס עושה כמפתח גוף,ובשיטות שהוא דגל. מה שמצחיק שהוא לא עושה 5X5 והוא כן עובד על החזה עליון, ולא עושה רק לחיצת חזה.. וכל התרגילי ליצנות כמו שאתם אוהבים לתאר, אבל לבנאדם יש תארים והשגים. מה שלך אין.

לא דיברתי על החזה. דברתי עליכם ועל התפיסת הברו סיינס שלכם.
ומצטער שבחרתי תחום אחר להשיג בו תארים והישגים ולא אוננות עצמית.

נו לא הבנתי מה אתה מנסה להציג בזה ?..
כן אתם צחקתם על מה שסטאס עושה כמפתח גוף,ובשיטות שהוא דגל. מה שמצחיק שהוא לא עושה 5X5 והוא כן עובד על החזה עליון, ולא עושה רק לחיצת חזה.. וכל התרגילי ליצנות כמו שאתם אוהבים לתאר, אבל לבנאדם יש תארים והשגים. מה שלך אין.

זה לא מה שהם מנסים להגיד אחי. הכוונה היא שלתכניות כח יש את המקום שלהם גם למפתחי גוף בסופו של דבר שריר חזק יותר הוא שריר גדול יותר. אני מסכים איתך שזה לא אידיאלי לפיתוח גוף. כי אתה צריך לתקוף את השריר מכמה זוויות שונות כמו כן תכניות פעלי נפח גבוה יותר מותחות את רקמת הפשיה טוב יותר (זה העיקרון בתכנית כמחו FST-7) אני חושב שלא צריכים להיות יותר מידי אנאליים בכל מה שקשור לזה. תתאמן חזק תכאל טוב תנוח טוב ותראה תוצאות זה לא כל כך משנה עם תעבוד SS 5X5 או תכניות ווליום כאלו ואחרות. שום דבר לא יעבוד עליך אם לא תהיה התאוששות טובה. אני אשיתי ניסיתי תכניות כל ותכניות ווליום והגעתי למסקנה ששילוב אלמטנים מפה ומפה עובד עלי הכי טוב.
קח לדוגמא מפתח גוף כמו בראנץ וורן. (עזבו עכשיו הזרקות שטויות) יש אנשים שיסתכלו על איך הוא מתאמן והם ירצו להקיא מהטכניקה שלו יחד עם זאת ככה הוא מתאמן כבר שנים ועם תוצאות אי אפשר להתווכח. לא צריך להתווכח על כל דבר זה בכלל לא קשור למחקרים או דברים כאלה. זה עניין של העדפה אישית וניסיון.

עלינו ?.. למה אתה חושב שאתה יודע טוב יותר בגלל מחקר או בגלל שריפטו אמר ?.. אני אומר דבר כזה. לא סטאס,ולא רוני קולמן, וגם לא ריפטו וגם לא מחקר יכולים להגיד מה הכי טוב בשבילך. הנסיון והכרת הגוף זה המחקר המדעי הכי טוב שקיים.
בסה"כ הכוונה שלי היית שמלחיצת חזה בלבד, אי אפשר לבנות שרירי חזה מרשימים. ועדיף לשנות חזרות ולהוסיף עוד תרגיל כמו פלייס לדוגמה ולראות איך הגוף יגיב. ולא ללכת עם הראש בקיר ולהגיד יש לי מחקר אני יודע הכי טוב.... ובאיזה תחום בחרת PL ?... זה גם אוננות עצמית לבוא ולהגיד אני עושה דד ליפט של 230 קילו..

---------- התגובה התווספה ב 13:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:49 ----------

זה לא מה שהם מנסים להגיד אחי. הכוונה היא שלתכניות כח יש את המקום שלהם גם למפתחי גוף בסופו של דבר שריר חזק יותר הוא שריר גדול יותר. אני מסכים איתך שזה לא אידיאלי לפיתוח גוף. כי אתה צריך לתקוף את השריר מכמה זוויות שונות כמו כן תכניות פעלי נפח גבוה יותר מותחות את רקמת הפשיה טוב יותר (זה העיקרון בתכנית כמחו FST-7) אני חושב שלא צריכים להיות יותר מידי אנאליים בכל מה שקשור לזה. תתאמן חזק תכאל טוב תנוח טוב ותראה תוצאות זה לא כל כך משנה עם תעבוד SS 5X5 או תכניות ווליום כאלו ואחרות. שום דבר לא יעבוד עליך אם לא תהיה התאוששות טובה. אני אשיתי ניסיתי תכניות כל ותכניות ווליום והגעתי למסקנה ששילוב אלמטנים מפה ומפה עובד עלי הכי טוב.
קח לדוגמא מפתח גוף כמו בראנץ וורן. (עזבו עכשיו הזרקות שטויות) יש אנשים שיסתכלו על איך הוא מתאמן והם ירצו להקיא מהטכניקה שלו יחד עם זאת ככה הוא מתאמן כבר שנים ועם תוצאות אי אפשר להתווכח. לא צריך להתווכח על כל דבר זה בכלל לא קשור למחקרים או דברים כאלה. זה עניין של העדפה אישית וניסיון.
זה בדיוק הנקודה שלי אחי. אני מסכים!
הנסיון האישי והעדפה האישית ולא לתת למחקר לקבוע לך.. נתת דוגמה מצוינת.

כי בשורה תחתונה גדלים גם מתוכניות כוח, יש אנשים שיגדלו פחות ויש כאלה שיותר.. בגלל זה אסור להינעל רק על תוכניות כוח או BB.. ולתת לנסיון ולא למדע להחליט.

נערך לאחרונה:
תשמע יש מחקרים שמעידים שטווח חזרות כזה או אחר יביא לתוצאות כאלה ואחרות סבבה השאלה היא תכנית שנבנתה ע"פ מחקר כזה מתאימה לך עם נקח לדוגמא תכנית כמו HST שיש מחקר שמגבה אותה. אני אישית אסבול בביצוע תכנית כזאת כי אני אוהב להתאמן עכשיו להתעסק עם כל הדילואדינג דיקומפיזציה וכל השטויות האלה נראה לי מוגזם ואנאלי אני אוהב להתאמן ומצאתי שיטה שמתאימה לי אז אני ממשיך איתה זה לא אומר שאני לא פתוח להצעות ושואף ללמוד כל הזמן.

לא הבנתי מה הקשר לברו סיינס אחי מצטער
שורה תחתונה, אף מחקר לא יכול לנצח נסיון אישי..
עכשיו הבנת? כל בילדר שני חושב שהוא יודע הכל כי עליו זה עובד טוב.
הם מזריקים 8904 חומרים וחושבים שהם גדלים בגלל הגלוטמין.
עלינו ?.. למה אתה חושב שאתה יודע טוב יותר בגלל מחקר או בגלל שריפטו אמר ?.. אני אומר דבר כזה. לא סטאס,ולא רוני קולמן, וגם לא ריפטו וגם לא מחקר יכולים להגיד מה הכי טוב בשבילך. הנסיון והכרת הגוף זה המחקר המדעי הכי טוב שקיים.

זה בדיוק הנקודה שלי אחי. אני מסכים!
הנסיון האישי והעדפה האישית ולא לתת למחקר לקבוע לך.. נתת דוגמה מצוינת.

כי בשורה תחתונה גדלים גם מתוכניות כוח, יש אנשים שיגדלו פחות ויש כאלה שיותר.. בגלל זה אסור להינעל רק על תוכניות כוח או BB.. ולתת לנסיון ולא למדע להחליט.
הכרת הגוף? אתם לא יודעים לכתוב שם של שריר בלי לטעות. ומעבר לשריר או במקרה הטוב עצם אתם לא יודעים מה זה גוף. זורקים לאויר מילים כמו גנטיקה שמנטיקה דיבול ואין לכם מושג מה זה אומר.
אני בטוח שאתה מכיר מקרוב מאוד את הכבד והכליות שלך ויודע מה מצבם בכל רגע נתון. יותר מכל בדיקה מטופשת או כל מחקר שנעשה.

עכשיו הבנת? כל בילדר שני חושב שהוא יודע הכל כי עליו זה עובד טוב.
הם מזריקים 8904 חומרים וחושבים שהם גדלים בגלל הגלוטמין.

הכרת הגוף? אתם לא יודעים לכתוב שם של שריר בלי לטעות. ומעבר לשריר או במקרה הטוב עצם אתם לא יודעים מה זה גוף. זורקים לאויר מילים כמו גנטיקה שמנטיקה דיבול ואין לכם מושג מה זה אומר.
אני בטוח שאתה מכיר מקרוב מאוד את הכבד והכליות שלך ויודע מה מצבם בכל רגע נתון. יותר מכל בדיקה מטופשת או כל מחקר שנעשה.
רגע רגע אחי מתערבבים פה כמה נושאים שונים. בוא נעשה סדר.

אתה לא חייב לדעת את השם של כל שריר או עצם בגוף שלך כדי להגיע לתוצאות. יש תחומים שבהן אין ברירה אלה להכיר מונחים פרמקולוגיים או פיזיולויגים ולדעת איך לקרוא מחקר במידה ואתה באמת רוצה לדעת מה אתה עושה. אבל גם לניסיון אישי כבודו במקומו מונח כלומר לחאר מספיק שנים של אימונים וניסיון עפ תכניות שונות אתה בהחלט יכול לדעת מה עובד עליך יותר או פחות. וזה לא קשור למה אתה מזריק או בולע. אתה יכול להזריק כל החיים ולא לראות תוצאות זה לא קשור כדי להגיע לתוצאות מכובדות צריך להיות עיקבי סבלני ובעל ניסיון וזה לוקח זמן ולא קשור לכמה גרם טסט אתה דופק בשבוע.

אני לא פסלתי נסיון אישי.
אני לא מזלזל בהשגים של סטס/קלינה ואחרים.
הם מזלזלים בכוחו של מדע, חושבים שהם יודעים הכל וזה פטתי.
אתם מכניסים לי מילים לפה מבלי שאמרתי אותן. בנוסף, לא דיברתי על אימונים, דברתי בכלליות על האמרות שהבחור מוציא מהפה.
לא משנה. זה בערך כמו לדבר עם צמחוני על פלאו. גמרתי לבזבז זמן.

אני לא חושב שמה שהוכח מדעית ניתן להפרחה. (הוכח הכוונה ע"י כמה מחקרים והממצאים התקבלו כעובדה מדעית)
ומי שעושה זאת טפש ולא מבין מהחיים שלו. אבל אני לא חושב שזה המקרה פה

אתה לא חייב לדעת את השם של כל שריר או עצם בגוף שלך כדי להגיע לתוצאות. יש תחומים שבהן אין ברירה אלה להכיר מונחים פרמקולוגיים או פיזיולויגים ולדעת איך לקרוא מחקר במידה ואתה באמת רוצה לדעת מה אתה עושה. אבל גם לניסיון אישי כבודו במקומו מונח כלומר לחאר מספיק שנים של אימונים וניסיון עפ תכניות שונות אתה בהחלט יכול לדעת מה עובד עליך יותר או פחות.
זה לא ממש מדויק: ידע והיכרות עם הגוף ומערכת השרירים יכולים לקצר מאד את התהליך ולבנות לך תוכנית אימונים יעילה שהיה לוקח לך שנים להגיע אליה רק בזכות ניסיון.

אני יכול להעיד על עצמי (ואני בטוח שכולם פה יעידו על עצמם) שבזבזתי שנים על אימונים לא יעילים כי לא הכרתי את הגוף ואת התהליכים שקורים. לא שמתי על התאוששות, לא התייחסתי לגודל שריר, לא ייחסתי חשיבות לשרירים קטנים שעובדים כסינרגטיים לגדולים. ידע שווה כוח, וזה נכון בכל תחום.

זה לא ממש מדויק: ידע והיכרות עם הגוף ומערכת השרירים יכולים לקצר מאד את התהליך ולבנות לך תוכנית אימונים יעילה שהיה לוקח לך שנים להגיע אליה רק בזכות ניסיון.

אני יכול להעיד על עצמי (ואני בטוח שכולם פה יעידו על עצמם) שבזבזתי שנים על אימונים לא יעילים כי לא הכרתי את הגוף ואת התהליכים שקורים. לא שמתי על התאוששות, לא התייחסתי לגודל שריר, לא ייחסתי חשיבות לשרירים קטנים שעובדים כסינרגטיים לגדולים. ידע שווה כוח, וזה נכון בכל תחום.

זאת בדיוק הכוונה בניסיון. אני לא אומר שזה לא עוזר ככל שאתה העל יותר יודע ככה תוכל לקצר תהליכים. אבל יש הבדל גדול בין ידע תאורטי למעשי או יותר נכון זמן. יכול להיות שתדע את השם והמיקום של כל שריר ושריר וכל סיב וסיב ויכול להיות שתנסח ע"י המידע הזה את תכנית האימונים שעל פניו נראית מושלמת רק כדי להבין לאחר שאתה מנסה אותה שהיא בכלל לא מתאימה לך. זה מה שנקרה ניסיון וניסיון בא עם השנים וחייבים גם להכשל כדי לצבור את הניסיון הזה לצבור ניסיון לוקח זמן וכל התאוריה שבעולם לא יכולה לשנות את זה. נכון זה מקצר תהליכים נכון שעצה טובה והכוונה היא דבר שלפעמים לא יוסלא מפז אבל עדיין בסופו של דבר תוצאות באות עם הזמן ועם אין את הסבלנות עיקביות וכח רצון להגיע לשם אתה לא תגיע לשם לא משנה כמה הורמונים תפמפם לגוף לשלך. לצערי הרבה מאוד חושבים שזה כן משנה אבל מהר מאוד הם מבינים (רואים) שהתוצאות לא מגיעות וכנראה מדובר ביותר מכמה חומרים הזרקתי בסייקל האחרון שלי.

יאללה,נזרום איתך עד הסוף,אין לי מושג לא בחומרים,לא בתזונה וכמובן באימונים. התוצאות שלי הם רנדומליים וא???...

Uploaded with ImageShack.us
סתם בישביל הקטע- פה כבר שנה וחצי התאמנתי

---------- התגובה התווספה ב 14:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:49 ----------

Uploaded with ImageShack.us

---------- התגובה התווספה ב 14:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:51 ----------

נ.ב. רשאים לצחוק כמה שבא לכם-אל תתביישו,אני איתכם לאורך כל הדרך

זאת בדיוק הכוונה בניסיון. אני לא אומר שזה לא עוזר ככל שאתה העל יותר יודע ככה תוכל לקצר תהליכים. אבל יש הבדל גדול בין ידע תאורטי למעשי או יותר נכון זמן. יכול להיות שתדע את השם והמיקום של כל שריר ושריר וכל סיב וסיב ויכול להיות שתנסח ע"י המידע הזה את תכנית האימונים שעל פניו נראית מושלמת רק כדי להבין לאחר שאתה מנסה אותה שהיא בכלל לא מתאימה לך. זה מה שנקרה ניסיון וניסיון בא עם השנים וחייבים גם להכשל כדי לצבור את הניסיון הזה לצבור ניסיון לוקח זמן וכל התאוריה שבעולם לא יכולה לשנות את זה. נכון זה מקצר תהליכים נכון שעצה טובה והכוונה היא דבר שלפעמים לא יוסלא מפז אבל עדיין בסופו של דבר תוצאות באות עם הזמן ועם אין את הסבלנות עיקביות וכח רצון להגיע לשם אתה לא תגיע לשם לא משנה כמה הורמונים תפמפם לגוף לשלך. לצערי הרבה מאוד חושבים שזה כן משנה אבל מהר מאוד הם מבינים (רואים) שהתוצאות לא מגיעות וכנראה מדובר ביותר מכמה חומרים הזרקתי בסייקל האחרון שלי.
אני חושב שאנחנו אומרים את אותו דבר. ידע וניסיון שניהם חשובים.
יאללה,נזרום איתך עד הסוף,אין לי מושג לא בחומרים,לא בתזונה וכמובן באימונים. התוצאות שלי הם רנדומליים וא???...
אני לא יודע אם זה מכוון אלי, אבל אם כן - איפה הבנת שאני חושב שאין לך מושג?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית