הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5 תרגילי ח-ו-ב-ה למי שרוצה רגליים שריריות וגדולות - הסוד יצא לאור!

• פותח/ת השרשור kaka
  • פורסם בתאריך

kaka

משתמש פעיל
509
1
נק' מוניטין:
424
509
1
לא כל יום עולם האימונים עובר זעזועים כאלה, אבל היום זה קרה.
הסוד הכמוס של התעשייה יוצא לאור, 5 התרגילים שהיו שמורים בסוד אצל העלית של המתאמנים עד היום נגלה לקהל הרחב, הכל בזכות כתבת התחקיר של עיתון מנטה שכל פעם מחדש עושה הכל בשביל לעזור לנו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4093130,00.html

אני מסיק שמיטב המאמנים עדיין באפטר-שוק מההלם כי לא התקבלו תגובות מגורמים כמו מארק ריפטו, קליפורניה כח ומושכי העלית.

נחכה להתפתחות

---------- התגובה התווספה ב 18:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:43 ----------

הכתבה היא ברמה אקדמית כך למי שמתקשה, לקח לי מספר שעות ובסוף הצלחתי לדוג ולתמצת את 5 התרגילים הסודיים:

1. הנפות ברכיים

2. חיזוק אחורי

3. טוויסט לצדדים

4. גם לתאומים מגיע

5. סקוואט (מה זה?!?) עם הגבהה

ולפי מה שהבנתי יש גם דבר שנקרא "המתיחה שאחרי" שנועד למתקדמים כנראה.

אוף למה גילו את הסוד שלנו 🤡
הפייל הרציני הוא שהרגלי מקל אוזניים ששמו שם מראה בעצם כמה "שרירים" מנפחים מהקפיצות באוויר האלה

5-wa.jpg

איזה סטרייט

• פותח/ת השרשור
התפתחות ראשונה: מדיווחים שמצטברים, נראה שמספר מנהלים מהפורום הזה עזרו בכתיבת התחקיר. כנראה שהמנהלים ידעו ואף התאמנו בתרגילים האלה זמן רב, אך הסתירו משאר הפורום. השמות שעלו הם "אש קרה" ו"אל מתוך מכונה"

אני בכלל לא חושב שצריך לעבוד על הרגליים, הרי מה שחשוב זה החזה והבטן.

אה, זה לגברים?

יש שם תרגילים שאני בספק אם הרגליים "עובדות". עבודה בעיניים.
שתיהיו בעניינים זה מה שרוב המאמנים עושים באימונים אישיים שלהם - יותר המאמנות מאשר מאמנים.

בחיים לא התאכזבתי ככה...חשבתי שסוף - סוף יהיו רגליים גדולות....😣

את מה שמופיע במנטה וכמובן מבלי להכפיש חלילה וחס מדריכות האירובי גילו לפני 30 שנה ומעבירות יום יום בסטודיו אז אכן אם אתה רוצה רגליים שריריות תירשם לשיעורי אירובי - מדרגה ותגיע למטרה !!!

נערך לאחרונה:
הנעליים שלו זה הדבר הכי מכוער וגיי בתולדות היקום.

אחרי דובי גל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית