הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תלוש של שוטר מתל אביב, 3 שנים בתפקיד.

תאמת לא ממש יפה העניין אבל גם לא חושב שמגיע להם מעל 7000 או בסגנון (אבל אני מדבר על הערסים במפרט, יש כאלה שמגיע להם גם הרבה יותר).. שונא תערסים האלה..תיראו איזה גרועים הם, באים או לא באים לפי שיקולים שלהם, מתנהגים כמו חרא ובזילזול, וזה לא שהם גם המסמרים הכי ישרים שיש.
רובם בקושי סיימו תיכון,אקדמיה,אוניברסיטה או משהו בסגנון.
בארה"ב זה עולם אחר, הם צריכים לעבור מבחנים דיי קפדניים וללמוד טוב לא כמו בישראל שמקבלים כל נקניק מסכן.
(אני לא מכליל את כל השוטרים אבל יש מן רוב של כאלה ערסים מגעילים שלא קשורים לכלום שם)

אתה לא יודע מה אתה אומר יש ויש. בארץ יש מספיק ניפוי שמי שמצטרף למשטרה עוזב אחרי
כמה שנים בגלל השכר ההתחלתי אחרי כל מה שעבר כדי להצטרף למשטרה.

בצעירותי, עבדתי בחופשים ולפני הצבא בכל מיני מפעלי בעבודה פיזית קשה. הרווחתי יותר מזה אבל עבדתי שעות רבות ובלילות.
אם הם רוצים, הם יכולים לעבוד באיזה מפעל. אבל הם לא רוצים. כי תמיד קל יותר לעבוד משרה שמאפשרת לך להתבכיין.
אני מכיר ים אנשים שעובדים בעבודות אמיתיות, מרוויחים פחות מה "ממוצע במשק (9K~ )" ולא מזיינים את המוח על זה שלא דואגים להם.
ואין סיבה אמיתית שבטלנים יקבלו יותר מערך העבודה שלהם.

הא וואלה, טוב שאתה מחדש לי לא ידעתי שאחות ורופא שעובדים 170 שעות בחודש ובקושי מגיעים ל5 אם בכלל הם בטלנים...

אחר כך אל תתפלאו שתגיעו לבית חולים ותקבלו רופאי בררה, שרק יהרסו לכם תבריאות.

הא וואלה, טוב שאתה מחדש לי לא ידעתי שאחות ורופא שעובדים 170 שעות בחודש ובקושי מגיעים ל5 אם בכלל הם בטלנים...

אחר כך אל תתפלאו שתגיעו לבית חולים ותקבלו רופאי בררה, שרק יהרסו לכם תבריאות.
העיקר זה בחינם!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית