ייעוץ טעימות של אבקות

PeaceLove

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
היי חברים,

אני רוצה לקנות גיינר.
מכיוון שקניתי פעם (פרפקט 3000) בלי לטעום והיה לי מגעיל אני מוכן לקנות גיינר חדש אבל רק במקום שנותנים לי לטעום.
למישהו יש מושג איפה אפשר?

נ.ב: אם אסור לפרסם בפורום אז אני אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי הודעה פרטית.

תודה לכולם!

אין כמעט אפשרות..

אם אתה רוצה גיינר טעים ומנסיון אז לך על סריוס מס של אופטימום בטעם בננה לא תפסיק לשתות.
יש גם את המוטנט גיינר שהטעם טריפל שוקולד שלו פשוט ממכר.
ויש לך כמובן פרו קומפלקס גיינר שהוא הכי יקר.. בכל מקרה הכל בתלוי ביחס לפחממה וחלבון לפי זה תתאים את הגיינר שלך.

אם אתה רוצה לחסוך תקנה אבקת חלבון, סקופ לבלנדר עם שיבולת שועל ויש לך גיינר בייתי.

• פותח/ת השרשור
אני אומר לך מה מפריע לי בפרפקט 3000...
הטעם של השוקו כל כך חזק ומגעיל ואני יודע שיש הרבה שאוהבים את זה!

הטעם של הבננה של אופטימום כל כך חזק גם?
ואפשר לשתות את זה גם עם מים?

ואם הולכים על האופציה של לקנות אבקת חלבון ולהוסיף שיבולת שועל, איזה כדאי לקנות?

לא יודע לגבי פרפקט. אופטימום מתוק וטעים ברמות כן זה עם מים מעדן..

אם אתה הולך על האופציה של אבקת חלבון אז הכל תלוי כמה אתה מוכן להשקיע..
אני בעיקרון ממליץ לך על האופטימום גולד יש מלא טעמים וזה בהרבה יותר חסכוני מגיינר שיש בו בקושי 15 מנות, אתה מקבל 73+ מנות חלבון או יותר, תלוי בטעם.

ואם אתה קצר בכסף אז יש לך אפשרות לקנות אינטראקטיב וכו'

אתה מוזמן לרכוש את הגיינר ממותה שלנו, לא תתאכזב. אין טעימות שאני מכיר לגיינרים בחנויות השונות (לכל החברות). אם אתה רוצה ללכת על משהו בטוח, טעם שוקו בגיינר ממותה לא יאכזב אותך. כחבר LBS יש לך 10% הנחה, לכן קופסה של 4.4 ק"ג תצא לך 340 ש"ח.

בתאבון 😃

טוב אז כן יש טעימות של מוטאנט מאס בחנויות של הס פארם , אני השתמשתי בגיינר הגדול שלהם באמת אחד הטובים עם לא הבסט
מבחינת הטעם העירבוב והגודל האבקה שווה למי שלא מתפשר

עוד גיינר שאהבתי בזמנו הוא הגרייט גיינס של יוניברסל הדבר היחיד שעובד טוב בחברה הזאת טעם וניל מעולה

טוב אז כן יש טעימות של מוטאנט מאס בחנויות של הס פארם , אני השתמשתי בגיינר הגדול שלהם באמת אחד הטובים עם לא הבסט

עוד גיינר שאהבתי בזמנו הוא הגרייט גיינס של יוניברסל הדבר היחיד שעובד טוב בחברה הזאת טעם וניל מעולה

המוטנט שוקולד מעדן קשה להפסיק לשתות אותו..אני זוכר שהייתי כל יום מחכה לסוף אימון לשתות אותו 😛

גם קרם עוגיות טעים אבל פחות.

• פותח/ת השרשור
לכל מי שהגיב -
אני לא קונה יותר בחיים בלי לטעום!
כולם אמרו לי שפרפקט 3000 שוקו טעים ונדפקתי.

איפה נמצא "הס פארם" אחי?

היי חברים,

אני רוצה לקנות גיינר.
מכיוון שקניתי פעם (פרפקט 3000) בלי לטעום והיה לי מגעיל אני מוכן לקנות גיינר חדש אבל רק במקום שנותנים לי לטעום.
למישהו יש מושג איפה אפשר?

נ.ב: אם אסור לפרסם בפורום אז אני אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי הודעה פרטית.

תודה לכולם!
כמו שמישהו פה רשם לך, אין צורך בגיינר. תקנה אבקת חלבון, ותעשה לך שייקים או מאפים אם חלבון, אגוזים, שיבולת שועל, חלב, שמנת, יוגורט, שוקולד, קינמון ובעצם מה לא.

• פותח/ת השרשור
כמו שמישהו פה רשם לך, אין צורך בגיינר. תקנה אבקת חלבון, ותעשה לך שייקים או מאפים אם חלבון, אגוזים, שיבולת שועל, חלב, שמנת, יוגורט, שוקולד, קינמון ובעצם מה לא.

סבבה, אבל עדיין יש צורך לטעום גם אם זה אבקת חלבון....

סבבה, אבל עדיין יש צורך לטעום גם אם זה אבקת חלבון....
דווקא לא! יש לי דלי של אבקה בטעם זוועתי, עד כדי כך שהייתי סותם את האף כשניסיתי לשתות אותה (ועדיין לא עבד). את הדלי הזה אני מנצל באפיה בכל מיני מתכונים שאני מוצא פה. לא מרגישים את הטעם בכלל! מרגישים את כל הדברים שאתה מוסיף, הם הרבה יותר דומיננטיים.

• פותח/ת השרשור
דווקא לא! יש לי דלי של אבקה בטעם זוועתי, עד כדי כך שהייתי סותם את האף כשניסיתי לשתות אותה (ועדיין לא עבד). את הדלי הזה אני מנצל באפיה בכל מיני מתכונים שאני מוצא פה. לא מרגישים את הטעם בכלל! מרגישים את כל הדברים שאתה מוסיף, הם הרבה יותר דומיננטיים.

זה עדיין לא תירוץ מספיק טוב...

אני רוצה לשתות משהו מהר ולכן אני רוצה לקנות את זה - כדי שיהיה לי תוסף מהיר.
זה משהו שאתה קונה ב300-500 שקל ואתה לא רוצה להתאכזב, אחרת יצאת פרייאר...

לכל מי שהגיב -
אני לא קונה יותר בחיים בלי לטעום!
כולם אמרו לי שפרפקט 3000 שוקו טעים ונדפקתי.

איפה נמצא "הס פארם" אחי?

פרפקט 3000 ידועה שזה לא טעים אבל מעלה הרבה שומן
בקשר לחנות תחפש ברשת מוטאנט מאס ואיפה שמוכרים תשאל עם יש טעימות
זה הכי קרוב שאני יכול להגיד כי אסור לפרסם מתחרים

ועם אתה רוצה גינר בכמה טעמים לך על הדימטייז סופר גיינר או משזה לא יהיה
לא ניסיתי אבל זה מגיעה בכמה טעמים

אני ממליץ רק על המוטאנט מאס חד וחלק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית