הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טעמים מקוריים לגלידה

Sgplayer

משתמש מתחיל
35
1
נק' מוניטין:
-70
35
1
אני רוצה להכין גלידה ביתית במכונה שלי. יש לכם רעיונות לגלידות מיוחדות? שאין בגלידריות? נגיד גלידת אוראו.. וכאלה..

איך המכונות האלה?
יוצא טוב?
שווה לקנות?

אתה יכול לעשות גלידת TIMTAM עם עוד כמה דברים בפנים
אתה ממיס אותם שם קצת חלב עם סוכר ותוסיף מה שבא לך ותשים במכונה

Vanilla Copper - Made out of half vanilla ice cream and 2/3 a bounty of copper wiring. It’s a favorite of electricians. See also PVC Pecan and Conduit Confection

Micecream Supreme - Mice found in only the finest knotholes are skinned and ground up in a blender, spun in a centrifuge, then tossed in Tilt-a-whirl, and finally stirred into an already flavorful ice cream. The bones make for a great "rocky road" texture, as well as exhilaratingly excruciating constipation!​

עוד רעיונות פה:
http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Ice_Cream_Flavors_Not_in_the_Top_100
😈

קרמבו, איך עדיין לא כתבת "גלידת קרמבו וחלב אם"?

Vanilla Copper - Made out of half vanilla ice cream and 2/3 a bounty of copper wiring. It’s a favorite of electricians. See also PVC Pecan and Conduit Confection

Micecream Supreme - Mice found in only the finest knotholes are skinned and ground up in a blender, spun in a centrifuge, then tossed in Tilt-a-whirl, and finally stirred into an already flavorful ice cream. The bones make for a great "rocky road" texture, as well as exhilaratingly excruciating constipation!​

עוד רעיונות פה:
http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Ice_Cream_Flavors_Not_in_the_Top_100
😈

שמע,עשית לי את המשמרת!
אני מת פה ואנשים מסביב לא מבינים למה!

הכי מקורי שטעמתי ואהבתי - זה שוקולד מריר -צ'ילי,נדמה לי אכלתי את זה בגרמניה. ואני מכין בבית גלידת חלבון-2 סקופים של בננה של אינטראקטיב או קוקוס וכוס חלב רזה.

ממליץ בחום על אנטיה - גלידריה בפלורנטין פינת סלמה

גלידה מטורפת - מכינים במקום. יש טעמים הזויים לפעמים כמו במבה אדומה, או החטיף הזה פופקורן עם דבש

הכי מקורי שטעמתי ואהבתי - זה שוקולד מריר -צ'ילי,נדמה לי אכלתי את זה בגרמניה. ואני מכין בבית גלידת חלבון-2 סקופים של בננה של אינטראקטיב או קוקוס וכוס חלב רזה.

איך אתה מכין אותה? היום בבוקר ניסיתי להכין במכונת גלידה וזה קפא על הדפנות ותקע את המכונה (שמתי שני סקופים של חלבון וכוס חלב סויה)

ונראה לי אדיר להכין גלידת בוטנים/סניקרס, אכלתי את זה בגלידריה וזה היה מעולה

אכלתי גלידת סניקרס. אחד הדברים הטעימים.

מי שנמצא גם באיזור דיזינגוף שיכנס לאייסברג - גם גלידה איכותית

אפשר לקחת מהם גם רעיונות

בגדול אם הייתה לי מכונת גלידה רעיונות זה הדבר האחרון שהיה חסר, לא? 😛
פשוט לזרוק לשם כל ממתק\עוגה שקיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית