עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה ניקרא סינטול (synthol).
למה מסכן??הוא מסכן אל תקח אותו דוגמה
למה מסכן??
אם הוא אוהב את זה ועד כמה שהבנתי הוא אוהב אז למה שהוא יהיה מסכן?
כמעט כל הבילדרים המקצועיים ברמת אולימפייה מסנטלים, הם פשוט לא מסנטלים בכזו רמה. בד"כ אוהבים לסנטל כתפיים והכי נפוץ תאומים.גם ולנטינו בכבודו ובעצמו לרגע לא חשב שהוא יגיעה לכזה ניפוח בבי ספס, לא זוכר בדיוק אבל משהוא השתבש שם
בעסק , אל תחשוב שללכת עם ידיים כאלה זה נוח בריא או יפה ,אז הוא מסכן לא קטן ,והיה לו סיבוך לא קטן עם העסק הזה.
בזמנו גם מרקוס רולל סינטל עם אני לא טועה .
כמעט כל הבילדרים המקצועיים ברמת אולימפייה מסנטלים, הם פשוט לא מסנטלים בכזו רמה. בד"כ אוהבים לסנטל כתפיים והכי נפוץ תאומים.
בקשר לגרג, הוא פשוט השתמש באותה מחט פעמיים וקיבל זיהום מה שהצריך שאיבה של כל הסינטול + לקחו לו חצי מהבייספס (חתכו). כרגע יש לו יד אחת בלוק ויד שנייה צימוק, נראה כמו ליצן.
לא, סינטול זה כמו סיליקון אם זה שם, זה שם כל החיים עד שאתה לא שואב את זה חזרה. אתה לא מזריק את זה לוריד או עורק, זה מוזרק לשיכבה התת עורית.הסינטול הזה לא קבועה צריך לסנטל כול פעם מחדש כול תקופה?
יש סכנה של סתימת אורכים בזה?
תגיד לי נראה לך שהוא אהב את מה שעשה לעצמו??הוא בעצמו נגעל מזה בסוף זה אחד הדברים הכי דוחים שראיתי.למה מסכן??
אם הוא אוהב את זה ועד כמה שהבנתי הוא אוהב אז למה שהוא יהיה מסכן?
לא יודע, אולי הוא לא אוהב אבל ראיתי בביגאר סטרונגאר פאסטאר הוא לא היה נראה מסכן.תגיד לי נראה לך שהוא אהב את מה שעשה לעצמו??הוא בעצמו נגעל מזה בסוף זה אחד הדברים הכי דוחים שראיתי.