הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ צ'טים

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
אשמח לשמוע על צ'טים , מחפש להוסיף לתפריט שלי עוד איזה אלף קלוריות לא משנה לי מאיפה זה בא .

לדוגמא סניקרס וכדו' , אני מנסה כל פעם להכניס איזה צ'ט אחר , לדוגמא 2 ליטר של מיץ תפוזים סחוט פרימור מכיל 920 קלוריות ו16 גרם חלבון שזה צ'ט נחמד .

אני אשמח לשמוע על עוד חטיפים או משו קל שאפשר להכניס לגוף שמכיל הרבה קלוריות (לא חשוב חלבון אבל כמובן עדיפות)

אה ודרך אגב חלב זה לא קל אז אם אפשר לא מוצרי חלב , חטיפים וכדו' , תודה .

אני במסה הייתי עושה שוטים של שמן זית וחלב, דוחה... אבל יעיל.
אתה יכול לאכול חלווה מסולסלת כזו, היא נמסה בפה ואתה אפילו לא מרגיש שאכלת משהו

בעזהי"ת

🤘 לרדת תוך כמה דקות בודדות על גביע של 750 גרם גבינה לבנה (אוכלים עם כף, כמו מעדן חלב), בתוספת עם ליטר קולה או חלב, נחשב לצ'יט או לפסיכוזה?

תקנה בלנדר קטן ותכין שייקים מטורפים עם ש"ש, חלב, דבש, חלווה, קורנפלקס, ריבת חלב, גלידה, חמאת בוטנים, גבינות. להמשיך?

זה גרנולה - שזה בתכלס שיבולת שועל מעורבבת עם כל מיני דגנים אחרים.
סתם שאלה, אתה לא מאמין ביתרון בריאותי/ערכי כלשהוא בצריכה של פחמימות יותר "טבעיות" נקרא לזה, לעומת דברים כמו סניקרס?
מבחינה קלורית ברור לי שהם זהים, אבל אין השפעה ארוכת טווח אם אתה מבסס את הדיאטה שלך על חרא כזה?

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי כל העניין משו זמין בקלות לא בלנדר ועניינים , ואם אפשר גם לא מוצרי חלב כמו שציינתי .

אני מתכוון משו פשוט כמו שאמרתי עם המיץ תפוזים להיכנס לאיזה סופרמרטק קונה משו ומנסה להוריד אותו כמה שיותר בקלות , מיץ תפוזים , סניקרס וכדו' .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית