הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סייקל?

אני_23

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי לכולם.
אני בן 24 מת"א, גובה 190 משקל (כרגע) 78, מבנה גופי הוא רזה מאוד.

לפני שלוש שנים שקלתי 65 בערך, התאמנתי שנה שלמה ולא עליתי בכלל.

לפני כ8 חודשים בערך עברתי טיפול סייקל (זריקות וכדורים) יחד עם תוספי מזון והצלחתי להגיע למשקל של 81 (בשיא) לאחר מכן עברתי עוד טיפול סייקל בשביל לשמור על הנתונים שהשגתי. באמת הצלחתי לגדול יפה (אך לא מספיק).
(איני זוכר בדיוק את החומרים שקבלתי.)
עברתי בדיקות דם וכבד לבדוק שהכל תקין והכל בסדר. כבר למעלה מ4 חודשים אני לא לוקח סייקלים ולא תוספי מזון וכבר חודשיים שאני לא מתאמן בכלל (!) וירדתי משמעותית במשקל וחזרתי להיות מה שהיתי לפני 3 שנים וקשה לי להסתכל בריא:/:(
אני מעוניין לחזור להתאמן בח.כשר אבל לפי המציאות שאני חי וכמובן הגנטיקה הגרועה שקבלתי מהוריי , אצטרך לשלב את זה יחד עם סייקל.

אשמח לקבל הדרכה ברורה.
תודה מראש.:120ag:

אני לא רוצה להשמע מניאק אבל תן לי לסכם את מה שאמרת :
בלה בלה בלה בלה קיצורי דרך בלה בלה בלה בלה בלה תירוצים.

אוכל - תאכל הרבה,הרבה יותר ממה שאתה אוכל כרגע,בלי תירוצים
תתאמן כבד וחזק,תקרא פה את המאמרים ותראה מה זה להתאמן כבד,אני בטוח שתראה תוצאות,יש פה בני 14 שרואים תוצאות מטורפות,אני בטוח שתהיה מופתע

"הגנטיקה שלי חרא, אני לא רוצה לאכול, חייב סייקל" איזה אוסף של שטויות בחיי. אם אין לך בעיה פסיכולוגית או בריאותית, מחלה פסיכיאטרית וכ'ו אתה לא צריך שום דבר חוץ מאוכל ואימונים רציניים.

עם מה שאתה מתאר אף אחד כאן עם שכל בריא לא ימליץ על ולא יעזור לך עם שום סייקל.

בשנה הראשונה לא עלית בכלל לדבריך, ואז מאותו שלב אפס התאמנת פחות משנה וחצי והתחלת סייקלים? בשביל מה זה טוב? ועוד לאחר מכן הצלחת לרדת הכל...
מה המוסר השכל? אתה כנראה עושה משהו לא בסדר שלא קשור לסייקל. אם אתה כבר מוכן לשלם סכום כסף גבוה על חומרים וכאלה, עשה לעצמך טובה ולך ליועץ מקצועי שיכוון אותך איך לאכול ולהתאמן. למרות שהגנטיקה היא מרכיב עיקרי באיך שאנחנו נראים אי אפשר להאשים אותה בהכל.

אחי אתה צריך להסתכל על הצד החיובי.. יש לך אחוז שומן נמוך בגוף, כזה שקל לך לשמור עליו (אפילו קל מדי) בזמן שאנשים אחרים נלחמים להוריד כל גרם וגרם של שומן..
לגבי בעייית המסה שלך
אתה צריך לפי דעתי גיינר עם המון קלוריות ופחמימות כמו למשל pro-gainer , זה גיינר שבכל מנה שלו יש משו כמו 1500 קלוריות (במידה וערבבת את זה עם חלב) שמתוכם משו כמו 50 גרם חלבון וכל השאר זה בעיקר פחמימות...
מנה אחת כזאת כל יום... ותמשיך לאכול את מה שאתה אוכל.. ותתאמן חזק. אימוני מסה בעיקר, ותימנע מאירובי
.. מקווה שעזרתי :D

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית