מינימוסטר, אני מסכים איתך שיש מקומות שאסור להסתובב בהם לבד. אבל מדובר פה בעיר שקטה ויחסית קטנה, שהערבים ככל הנראה מהסביבה התחילו להשתולל. כבר שמעתי על שתי תקיפות רק השבוע, אחת שממש לוותה בנגיעות בגוף.
מיקי, תודה רבה! נראה לך שהמוכר בחנות יוכל להעביר שיעור מזורז?
יש למישהו שם של ספריי שיש ברשותו והוא ידוע בוודאות כמועיל?
באמת שזה לא קורה הרבה שמסתובבים לבד, אבל בשביל לכסות גם את האפשרות הזאת, עדיף נראה לי להסתובב עם זה באופן קבוע.
כן המוכר חייב להסביר לך על אופן הפעולה של הספריי המינימום שבמינימום, עם כול הכבוד הספריי הזה זה לא משחק וכנל יש לאחסן אותו בצורה בטוחה ולא בשמש עם הדבר הזה מתפוצץ או מתחיל לדלוף בסביבה סגורה זה מסוכן ,יש מצב לפנות בלוק דיריים שלם כן עד כדי כך
עם יש לך או למישהוא עוד שעלות בקשר לגז אני יענה בכייף (השתמשתי בו כמאבטח מספר פעמים )וכרגע הוציאו את הגז משימוש (יש לי אחד פרטי למקרים מחוץ לעבודה)
ועם אתם קונים אז רק את המיכל השמנמן והמרוכז!! לא את הדקים הקטנים זה נגמר מהר ולא אפקטיבי
---------- התגובה התווספה ב 07:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:05 ----------
יש לך רפרנס לזה או שאתה סתם נהנה לכתוב שטויות? 😣
כמו שכתבתי אני כותב את התגובה שלי מניסיון לא קטן עם הספריי
ואני חוזר ואאמר שיש אנשים יוצאי דופן שזה לא כולכך מזיז להם זה נדיר אבל יש, עם אתה בספק תשאל רוב השוטרים יאשרו לך
---------- התגובה התווספה ב 07:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:07 ----------
אינמצב בחיים שברגע שאם יקרה דבר כזה היא תצליח להוציא את זה מהתיק, גם מהלחץ והאינסטינקטים שלה יהיו אחרים מלשים יד בתיק ולנסות להוציא את זה- כך שהתגובה תיהיה מאוחרת, וגם כי יקח לה זמן להוציא את זה בכללי...
פשוט אל תתן לה ללכת לבד בלילה,, למה היא צריכה ללכת בלילה בכלל?(יעני לבד)
אני לא מסכים בכלל, למה בחורה לא יכולה ללכת לבד בלילה כי יש פושעים,נרקומנים ,סודנים,ואנסים וכו..אז זהוא החיים נגמרו לנו באמצע החיים לא!! ועם כבר הגענו לזה ואנחנו פה אז צריך להשתמש בכול האמצעים ולהחזיר תגובה הולמת
---------- התגובה התווספה ב 07:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:11 ----------
שלח אותה לשיעורי קרב מגע.
זה לא יעזור
---------- התגובה התווספה ב 07:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:12 ----------
להסתובב עם זה קבוע זה אחלה, אבל לרוב מה שקובע במקרים האלו זה זמן התגובה - כמה זמן יקח לה להוציא את זה מהתיק, לסובב את סגר הבטיחות, לכוון אל האיש שבא לתקוף אותה להתיז ולהסיט ראש.
לדעתי רובה הלם (שוקר) יכול להיות יותר אפקטיבי, גם דבר יותר גדול מאשר תרסיס פלפל שיותר קל למצוא אותו בתיק וגם מהירות תגובה יותר גבוהה ויש לך קשר עין כל הזמן עם מי שרוצה לתקוף אותך.
השאלה איך החוקיות של הדבר הזה בארץ.
ההבדל הקטן בין ספרי לרובה שוקר או משזהלאיהיה,
בקשר לזמן תגובה כמובן שהכול מצריך ניסיון וכמה חזרות קלות על הפעולה ביבש לרוב יעשו את העבודה וחוץ מזה לא יזיק מדי פעם לתרגל כמה פעמים,לא קל להתבלבל בספרי נורמלי יש לך אחיזה ברורה עם הכיוון של ההתזה ,יתרון לא קטן זה שאתה לא צריך לגעת פיזית בבן אדם כמו עם השוקר יש לך לפחות חצי מטר עד מטר תגובה של התזה ,בנוסף לזה שהספריי יותר נסתר ומפתיעה מרובה שוקר או שוקר רגיל
סתם למחשבה.