הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרסיס פלפל או כל אמצעי הגנה אחר..

• פותח/ת השרשור ivk
  • פורסם בתאריך
מינימוסטר, אני מסכים איתך שיש מקומות שאסור להסתובב בהם לבד. אבל מדובר פה בעיר שקטה ויחסית קטנה, שהערבים ככל הנראה מהסביבה התחילו להשתולל. כבר שמעתי על שתי תקיפות רק השבוע, אחת שממש לוותה בנגיעות בגוף.
מיקי, תודה רבה! נראה לך שהמוכר בחנות יוכל להעביר שיעור מזורז?
יש למישהו שם של ספריי שיש ברשותו והוא ידוע בוודאות כמועיל?
באמת שזה לא קורה הרבה שמסתובבים לבד, אבל בשביל לכסות גם את האפשרות הזאת, עדיף נראה לי להסתובב עם זה באופן קבוע.

כן המוכר חייב להסביר לך על אופן הפעולה של הספריי המינימום שבמינימום, עם כול הכבוד הספריי הזה זה לא משחק וכנל יש לאחסן אותו בצורה בטוחה ולא בשמש עם הדבר הזה מתפוצץ או מתחיל לדלוף בסביבה סגורה זה מסוכן ,יש מצב לפנות בלוק דיריים שלם כן עד כדי כך

עם יש לך או למישהוא עוד שעלות בקשר לגז אני יענה בכייף (השתמשתי בו כמאבטח מספר פעמים )וכרגע הוציאו את הגז משימוש (יש לי אחד פרטי למקרים מחוץ לעבודה)
ועם אתם קונים אז רק את המיכל השמנמן והמרוכז!! לא את הדקים הקטנים זה נגמר מהר ולא אפקטיבי

---------- התגובה התווספה ב 07:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:05 ----------

יש לך רפרנס לזה או שאתה סתם נהנה לכתוב שטויות? 😣

כמו שכתבתי אני כותב את התגובה שלי מניסיון לא קטן עם הספריי
ואני חוזר ואאמר שיש אנשים יוצאי דופן שזה לא כולכך מזיז להם זה נדיר אבל יש, עם אתה בספק תשאל רוב השוטרים יאשרו לך

---------- התגובה התווספה ב 07:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:07 ----------

אינמצב בחיים שברגע שאם יקרה דבר כזה היא תצליח להוציא את זה מהתיק, גם מהלחץ והאינסטינקטים שלה יהיו אחרים מלשים יד בתיק ולנסות להוציא את זה- כך שהתגובה תיהיה מאוחרת, וגם כי יקח לה זמן להוציא את זה בכללי...
פשוט אל תתן לה ללכת לבד בלילה,, למה היא צריכה ללכת בלילה בכלל?(יעני לבד)

אני לא מסכים בכלל, למה בחורה לא יכולה ללכת לבד בלילה כי יש פושעים,נרקומנים ,סודנים,ואנסים וכו..אז זהוא החיים נגמרו לנו באמצע החיים לא!! ועם כבר הגענו לזה ואנחנו פה אז צריך להשתמש בכול האמצעים ולהחזיר תגובה הולמת

---------- התגובה התווספה ב 07:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:11 ----------

שלח אותה לשיעורי קרב מגע.

זה לא יעזור

---------- התגובה התווספה ב 07:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:12 ----------

להסתובב עם זה קבוע זה אחלה, אבל לרוב מה שקובע במקרים האלו זה זמן התגובה - כמה זמן יקח לה להוציא את זה מהתיק, לסובב את סגר הבטיחות, לכוון אל האיש שבא לתקוף אותה להתיז ולהסיט ראש.
לדעתי רובה הלם (שוקר) יכול להיות יותר אפקטיבי, גם דבר יותר גדול מאשר תרסיס פלפל שיותר קל למצוא אותו בתיק וגם מהירות תגובה יותר גבוהה ויש לך קשר עין כל הזמן עם מי שרוצה לתקוף אותך.
השאלה איך החוקיות של הדבר הזה בארץ.

ההבדל הקטן בין ספרי לרובה שוקר או משזהלאיהיה,
בקשר לזמן תגובה כמובן שהכול מצריך ניסיון וכמה חזרות קלות על הפעולה ביבש לרוב יעשו את העבודה וחוץ מזה לא יזיק מדי פעם לתרגל כמה פעמים,לא קל להתבלבל בספרי נורמלי יש לך אחיזה ברורה עם הכיוון של ההתזה ,יתרון לא קטן זה שאתה לא צריך לגעת פיזית בבן אדם כמו עם השוקר יש לך לפחות חצי מטר עד מטר תגובה של התזה ,בנוסף לזה שהספריי יותר נסתר ומפתיעה מרובה שוקר או שוקר רגיל
סתם למחשבה.

אני לא מסכים בכלל, למה בחורה לא יכולה ללכת לבד בלילה כי יש פושעים,נרקומנים ,סודנים,ואנסים וכו..אז זהוא החיים נגמרו לנו באמצע החיים לא!! ועם כבר הגענו לזה ואנחנו פה אז צריך להשתמש בכול האמצעים ולהחזיר תגובה הולמת
לא אמרתי שהיא לא יכולה, אבל אם הם קיבלו התראה שיש ערבים שמחכים לאנוס בנות בלילה, אז לא הייתי נותן\ממליץ לה לטייל בארבע בלילה לבד... גם ככה מה היא צריכה לעשות לבד ברחובות..

מקסימום יהיה איזה Hood fight

ביג דיל...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם מישהו ירצה לאנוס שוקר לא יעזור וגם לא ספריי לפי דעתי.
פעם היתי בתחנה מרכזית והיה מישהו שהתפרע והרביץ לשוטרים אז ריססו עליו ופגע בי גם לצערי,זה לא כזה השפיע עליי,קצת לא נעים אבל לא היה עוצר אותי אם היתי מנסה לאנוס נגיד.
ויש לי שוקר בבית שקניתי ממזמן וניסיתי לבדוק על עצמי,אומנם זה מביא הלם אבל לבחורה אפשר ממש בקלות להעיף אותו מהיד.
הפתרון הכי טוב לא לצאת מהבית בשעות מאוחרות או תקנה לה 2 רוטווילרים וזהו.

גם עלי עף קצת ספריי, אבל על היד או הגוף זה לא כואב כמ ו שמשפריצים לך את זה לעיניים ולפנים.
וגם שוקרים, אפילו היחסית זולים שאפשר לקנות לפעמים בדוכני מציתים וסכינים בשוק יכולים להביא מספיק הלם של עומנם לא לעלף אדם אבל להכאיב לו מספיק.
הרעיון של הכלים האלה הם לא לעלף אדם עד שהוא לא יוכל לפגע בך, זה בשביל 1 משתי סיבות
1) רוב הפושעים יבחרו ללכת להתנפל על אדם אחר שיהיה פחות סיכון וכאב.
2) הם נותנים לך רווח של שניות או דקות(תלוי באדם) לברוח ולמצוא עזרה.

גם עלי עף קצת ספריי, אבל על היד או הגוף זה לא כואב כמ ו שמשפריצים לך את זה לעיניים ולפנים.
וגם שוקרים, אפילו היחסית זולים שאפשר לקנות לפעמים בדוכני מציתים וסכינים בשוק יכולים להביא מספיק הלם של עומנם לא לעלף אדם אבל להכאיב לו מספיק.
הרעיון של הכלים האלה הם לא לעלף אדם עד שהוא לא יוכל לפגע בך, זה בשביל 1 משתי סיבות
1) רוב הפושעים יבחרו ללכת להתנפל על אדם אחר שיהיה פחות סיכון וכאב.
2) הם נותנים לך רווח של שניות או דקות(תלוי באדם) לברוח ולמצוא עזרה.

הבעיה שזה כן פגע לי בפנים,תחושה לא נעימה אבל לא היה עוצר אנס.
ותנסה על עצמך שוקר,אתה תקבל הלם אבל לא מספיק שימנע ממך להעיף אותו מהיד של מישהי.

כמו שכתבתי אני כותב את התגובה שלי מניסיון לא קטן עם הספריי
ואני חוזר ואאמר שיש אנשים יוצאי דופן שזה לא כולכך מזיז להם זה נדיר אבל יש, עם אתה בספק תשאל רוב השוטרים יאשרו לך

הבנתי, אז אתה סתם נהנה לכתוב שטויות. ספריי פלפל משפיע על כולם אין אנשים יוצאי דופן שזה לא משפיע עליהם.

הבנתי, אז אתה סתם נהנה לכתוב שטויות. ספריי פלפל משפיע על כולם אין אנשים יוצאי דופן שזה לא משפיע עליהם.

זה לא שהוא לא משפיע, אפשר לפתח אליו סוג של סיבולת
אסירים בטוחוניים למשל, יש כאלה שזה כבר פחות משפיע עליהם

אתה סתם נהנה לבקש רפרנס לכל דבר.

טוב לדעת:sarcastic:

הכונה שאנס שבא לאנוס זה לא מה שיעצור אותו בדיוק.
זה לא יריה של רובה או מכה עם אלה בראש.
למרות שיש לי גם אלה נשלפת ואגרופן שקניתי פעם,זה יותר יעיל מהספרי והשוקר אבל גם מסוכן יותר.

היית אונס בעיניים עצומות?
זה מעוור אותך, בנוסף זה גם גורם לחנק. אם מרססים מספיק זמן זה יכול גם להרוג אגב, כתוצאה מחנק אם אני זוכר נכון

הכונה שאנס שבא לאנוס זה לא מה שיעצור אותו בדיוק.
זה לא יריה של רובה או מכה עם אלה בראש.
למרות שיש לי גם אלה נשלפת ואגרופן שקניתי פעם,זה יותר יעיל מהספרי והשוקר אבל גם מסוכן יותר.
מעניין אם יש גייז שמנסים לאנוס גברים 😆
באותו הרגע שהוא שם עלי יד הוא טועם את הפסי חנייה :hoel

מעניין אם יש גייז שמנסים לאנוס גברים 😆
באותו הרגע שהוא שם עלי יד הוא טועם את הפסי חנייה :hoel

היה פעם בכלבוטק משהו כזה,מורה נהיגה אנס תלמיד שלו,תמיד אני נזכר בזה כשמדברים על אנס שאונס גבר.

ולkman,לא היתי אונס בעיניים עצומות כי אפשר להעיף לבחורה מאוד מהר את הגז מהידיים,מרגע שהיא השתמשה אפשר בשניה לתת לה מכה ביד ולהעיף,זו לא כזו בעיה.

ולkman,לא היתי אונס בעיניים עצומות כי אפשר להעיף לבחורה מאוד מהר את הגז מהידיים,מרגע שהיא השתמשה אפשר בשניה לתת לה מכה ביד ולהעיף,זו לא כזו בעיה.

אני רואה שממש חשבת על זה לעומק. לתכנן מראש זה חשוב, כמו שלינקולן אמר - I will prepare and someday my chance will come.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית