הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונת "לפני" (פוסט ראשון)

Zangief

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
16
36
0
שלום חברים!
נרשמתי (אחרי הפסקה רבת חודשים מחדר כושר, ושנים מאימונים מסודרים) לחדר כושר ויחד עם זאת נרשמתי לפורום.

קצת פרטים יבשים (במידה וזה מעניין):
משקל לזמן פוסט זה: סביבות 85 קילו
התחלתי SS
תזונה:
low carb diet בנתיים ללא תוספי תזונה

מקווה שהפורום יתרום לי גם מבחינת תוכן וגם מבחינת מוטיבציה!

להלן תמונת הלפני:
18072011ccut.th.jpg
[/URL][/IMG]

נערך לאחרונה:
ברוך הבא.

למה הדדליפט כזה נמוך?

אגב, לא נהוג לפרסם משקלי עבודה (שלא בפורום ל1גים) ללא סרטונים.

• פותח/ת השרשור
סליחה. נערך.
*דדליפט נמוך כי יש לי הרגשה מוזרה בגב העליון בזמן ביצוע התרגיל.

ברוך הבא, מה משקלי העבודה שלך? (עכשיו אתה יכול לרשום בלי סרטונים, מן קטע שכזה).

• פותח/ת השרשור
אה, קסם! אני אוהב קסמים! 👏

אז להלן משקלי עבודה בשנית:
(פור זה רקורד מדובר ב-SS לכן מספר חזרות הוא לכל היותר 5)
סקוואט - 130
דדליפט - 100
שולדר פרס - 60
בנצ' פרס - 120

• פותח/ת השרשור
אמממ....מתח על כל דבר שאפשר להתפס בו, שכיבות שמיכה בשיפוע שלילי, כפיפות בטן, "אקדחים" (כפיפות ברך על רגל אחת) ו HIIT בצורת ריצה.
גובה 180

אני חושב שהוא בסביבות ה-11.
הייתי מציע לך לעלות סרטונים של הסקוואט והדדליפט, נשמע כאילו אלה תרגילים יחסית חדשים לך ואולי נוכל לעזור לשפר משהו.

• פותח/ת השרשור
ריפלקט: זה ישמע מצחיק (או עצוב) אבל אין לי כסף לגדול אז אני מחטב
מר לטיסימוס: כן יחסית חדשים, לא עשיתי סקוואט מעל שנה ודדליפט אני לא זוכר אפילו...
אני בשמחה אעלה סרטונים אלה אחרי שאני אתגבר על הפדיחה לבקש ממישהו שאני לא מכיר לצלם אותי "עושה פוזות בחדר כושר"

הניק שלך זה הומאז' לויקטור זנגייף הגדול מימי הבושידו?!

אם כך - ברוך הבא!
(חוזר בי, ברוך הבא בכל מקרה)

• פותח/ת השרשור
מו: להשמין זה יותר זול מלהתחטב אבל כל עוד אני חי על ביצים, oatz, סלט וטונה זה לא יוצא יותר מדי יקר. IMHO
עומרי: זאנגיף מהמשחק סטריט פייטר 2. (כן, אני חננה רצח) אבל הדמות של סטריט פייטר מבוססת על ויקטור זנגייב מבושידו 👏

אה, קסם! אני אוהב קסמים! 👏

אז להלן משקלי עבודה בשנית:
(פור זה רקורד מדובר ב-SS לכן מספר חזרות הוא לכל היותר 5)
סקוואט - 130
דדליפט - 100
שולדר פרס - 60
בנצ' פרס - 120
מוזר פרס 60 אתה יכול בכיף 80 עם יש לך בנץ פרס 120
אני מקווה שתתחזק למה אתה ענק ממה שרואים עם משקלי עבודה פדיחה חוץ
מהבנץ

נערך לאחרונה:
חיטוב יפה. אבל אני לא מבין למה לא להתחיל לגדול??... יהיה לך רק לאן להשתפר.. במסה אתה אוכל יותר פחממות ופחות חלבון, זה יותר זול מחיטוב.

מוזר פרס 60 אתה יכול בכיף 80 עם יש לך בנץ פרס 120
אני מקווה שתתחזק למה אתה ענק ממה שרואים עם משקלי עבודה פדיחה חוץ
מהבנץ

לא חשוב כמה אתה מרים, חשוב איך שאתה נראה! מה יעזור לו דדליפט גבוה, סתם ירחיב את המותניים.

• פותח/ת השרשור
harder:לא אני לא יכול וממש לא בכיף. אם קראת את האשקול מהתחלה אני חוזר לחדר כושר אחרי הפסקה ארוכה ובא מרקע של אימונים עם משקל גוף. לצערי הרב לא בדיוק קיים תרגיל עם משקל גוף לכתפיים חוץ מלחיצה בעמידת ראש, ואתה צריך תכניקה וכח ראשוני בכדי לעשות תרגיל שכזה. לכן הכתפיים שלי חלשות משאר הגוף.
ולגבי שאר משקלי הפדיחה, אתה צודק אבל עם הזמן למדתי שהפדיחה הכי גדולה זה להפצע כי אתה אידיוט, לעבד את היכולת והרצון להתאמן, ולשבת בבית ולשחק ווארלד אוף ווארקראפט.
אפילו סקוואט עם פלאפון בכיס בתור משקולת תורם לגוף שלי יותר מחצי קילו בן & ג'אריס שאני דופק מול מחשב בזמן שאני מחכה לRAID
😉

בנדה: אני לא הייתי רוצה שזה יהפוך לויכוח על תזונה. אני גם כנראה לא יודע מספיק כדי שויכוח זה יתקיים. עקרונית אין לי שום דבר נגד לגדול עוד...פשוט מעולם לא עשיתי את זה במכוון

מר לטיסימוס: תודה קודם כל. למה דדליפט ירחיב את המותניים?

harder:לא אני לא יכול וממש לא בכיף. אם קראת את האשקול מהתחלה אני חוזר לחדר כושר אחרי הפסקה ארוכה ובא מרקע של אימונים עם משקל גוף. לצערי הרב לא בדיוק קיים תרגיל עם משקל גוף לכתפיים חוץ מלחיצה בעמידת ראש, ואתה צריך תכניקה וכח ראשוני בכדי לעשות תרגיל שכזה. לכן הכתפיים שלי חלשות משאר הגוף.
ולגבי שאר משקלי הפדיחה, אתה צודק אבל עם הזמן למדתי שהפדיחה הכי גדולה זה להפצע כי אתה אידיוט, לעבד את היכולת והרצון להתאמן, ולשבת בבית ולשחק ווארלד אוף ווארקראפט.
אפילו סקוואט עם פלאפון בכיס בתור משקולת תורם לגוף שלי יותר מחצי קילו בן & ג'אריס שאני דופק מול מחשב בזמן שאני מחכה לRAID
😉

בנדה: אני לא הייתי רוצה שזה יהפוך לויכוח על תזונה. אני גם כנראה לא יודע מספיק כדי שויכוח זה יתקיים. עקרונית אין לי שום דבר נגד לגדול עוד...פשוט מעולם לא עשיתי את זה במכוון

מר לטיסימוס: תודה קודם כל. למה דדליפט ירחיב את המותניים?

עם אתה מצליח להרים 120 קילו בנץ מלאים ל5 זה אומר לי שיש לך יד אחורית כתפיים וחזה חזק כך שאין שום סיבה שהפרס שלך יהיה רק 60 זה לא הגיוני אתה תראה שתגיע ל80 בלי בעיה עם הזמן
ומה שלמדת זה נכון בגלל זה לומדים את התכניקה של התרגלים כמו שצריך ובעתיד לא פוחדים להרים כבד סיכון לפיצעות תמיד יש אבל לא סיבה לא להרים כבד

לא חשוב כמה אתה מרים, חשוב איך שאתה נראה! מה יעזור לו דדליפט גבוה, סתם ירחיב את המותניים.
צודק העיקר לא להיות שמן ומגעיל

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אה, אם מדובר בפונקציה של זמן אז במידה ו F(t)=x, כאשר t הוא זמן שלי באימונים ו x הוא התוצאה שלי שולדר פרס אני מניח שקיים t מסויים שבעבורו יהיה x גדול מ 80... אולי אפילו 81! 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית