הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונת "לפני" (פוסט ראשון)

לא יודע מה איתך, אני רואה תוצאות יפות גם בלי דדליפט, ממש לא מעניין אותי להרים דברים כבדים מהרצפה, אני לא הולך לעבוד בהובלות ולא מתחרה עם אף אחד.

שמע, אתה אחד הגאונים. אני רואה תוצאות גם בלי לעשות משהו, מסקנה - המשהו הזה מיותר.

אני לא בטוח שאפילו בהובלות יקבלו אותך.

לא יודע מה איתך, אני רואה תוצאות יפות גם בלי דדליפט, ממש לא מעניין אותי להרים דברים כבדים מהרצפה, אני לא הולך לעבוד בהובלות ולא מתחרה עם אף אחד.

קודם כל - יאללה, תראה לנו את התוצאות היפות ושזה יהיה חוב לראק עד יום ראשון ה-24 (כי כבר יש תוצאות).

דבר שני, בפעם האחרונה שבדקתי, אתה גם לא תלחץ 100 קילו מהחזה שלך בשום סיטואציה בחיים, ואם כן, אתה תבין כמה בזבזת את הזמן בלעשות את זה עם מוט בכזה קוטר.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=14689

אגב, אם אין לך תוצאות יפות אתה צריך רק לבקש את זה מהיקום והוא יתן לך - אבל תבקש כמו שצריך!

שמע, אתה אחד הגאונים. אני רואה תוצאות גם בלי לעשות משהו, מסקנה - המשהו הזה מיותר.

אני לא בטוח שאפילו בהובלות יקבלו אותך.

בדיוק, כשאתה רואה שהכל דופק כמו שעון למה סתם להוסיף דברים???
אני עובד על כל שרירי הגוף גם בלי התרגיל הזה, אם ככה למה להוסיף את זה???
אתה מוזמן לפרט את התוצאות שאני יראה במסת השריר שלי בהנחה שאני יוסיף את התרגיל הזה.
ברור שלא יקבלו אותי, כי אני לא עושה דדליפט.

---------- התגובה התווספה ב 20:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:31 ----------

קודם כל - יאללה, תראה לנו את התוצאות היפות ושזה יהיה חוב לראק עד יום ראשון ה-24 (כי כבר יש תוצאות).

דבר שני, בפעם האחרונה שבדקתי, אתה גם לא תלחץ 100 קילו מהחזה שלך בשום סיטואציה בחיים, ואם כן, אתה תבין כמה בזבזת את הזמן בלעשות את זה עם מוט בכזה קוטר.

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=14689

אגב, אם אין לך תוצאות יפות אתה צריך רק לבקש את זה מהיקום והוא יתן לך - אבל תבקש כמו שצריך!

רק חבל שאני כן דוחק 100 קילו(4 חזרות בערך), ואצלי תוצאות זה במסת שריר לא בכח.
לאחרונה אני מנסה ללחוץ בסגנון של דייב טייט אולי זה ישפר אותי.
יש חוק בחיים שאומר לא להניח הנחות, אתה לא מכיר אותי אז תזרוק סתם דברים לא נכונים באוויר.
אני כבר מקבל את מה שאני צריך- ''פסימיסט רואה בהזדמנות קושי, אופטימיסט רואה בקושי הזדמנות''.

אתה מוזמן לפרט את התוצאות שאני יראה במסת השריר שלי בהנחה שאני יוסיף את התרגיל הזה.

---------- התגובה התווספה ב 20:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:31 ----------

יש חוק בחיים שאומר לא להניח הנחות, אתה לא מכיר אותי אז תזרוק סתם דברים לא נכונים באוויר.
אני כבר מקבל את מה שאני צריך- ''פסימיסט רואה בהזדמנות קושי, אופטימיסט רואה בקושי הזדמנות''.

נו מצוין - אז יש לך חוב לראק, גם בנץ' 100 קילו ל-4 חזרות וגם תמונות שלך שנראה את התוצאות היפות (עד יום ראשון בחצות).

אבל יצאת דביל ולא הבנת את הנקודה שלי בכלל - אין שום דרך בחיים שתשתמש בבנץ' הזה, אז למה לעשות אותו? אתה הולך לעבוד בבנץ'?

הסברתי כבר שהמטרה שלי זאת מסת שריר, אז בנצ' במקרה הזה זה יעזור לי, בא לי להיות שרירי, לא אם כל דבר עושים משהו בחיים, חוץ מזה שספורט זה בשביל הבריאות גם.
ואני לא אחד שמעלה סרטונים, אני לא חייב להוכיח כלום לאף אחד, אם תרצה תבוא לטרגט ברמת גן ותראה אותי מתאמן, אתה מוזמן לתת באן אם בא לך כבר מזמן עברתי את גיל הילדות ככה שזה ממש לא מה שיהרוס אותי.

אתה יכול לדבר כמה שתרצה אבל זה לא ישנה את העובדה שבלי דדליפט אין גב, ורואים את זה ישר. אני מוכן לעשות איתך סיור בכל מכון שתרצה ואני אצביע לך בדיוק על מי עושה דדליפט ומי ילד בנץ' ובייספס.

הסברתי כבר שהמטרה שלי זאת מסת שריר, אז בנצ' במקרה הזה זה יעזור לי, בא לי להיות שרירי, לא אם כל דבר עושים משהו בחיים, חוץ מזה שספורט זה בשביל הבריאות גם.
ואני לא אחד שמעלה סרטונים, אני לא חייב להוכיח כלום לאף אחד, אם תרצה תבוא לטרגט ברמת גן ותראה אותי מתאמן, אתה מוזמן לתת באן אם בא לך כבר מזמן עברתי את גיל הילדות ככה שזה ממש לא מה שיהרוס אותי.

אז אתה סתם אחד שמדבר בלי כיסוי? יעני חרטטן? קפצת בראש ודיברת על משקל, סרטון או באן.
ואתה לא מבין שדדליפט מגדיל אותך כמו שבנץ' מגדיל אותך, אבל בניגוד לבנץ', דדליפט עוד יכול להיות שימושי באופן פונקציונלי בעוד שבנץ' לא.

אתה יכול לדבר כמה שתרצה אבל זה לא ישנה את העובדה שבלי דדליפט אין גב, ורואים את זה ישר. אני מוכן לעשות איתך סיור בכל מכון שתרצה ואני אצביע לך בדיוק על מי עושה דדליפט ומי ילד בנץ' ובייספס.

מתח,פולי עליון וחתירה יספקו עבודה טובה מאוד לגב, אני מוסיף פשיטת גב בכיסא רומי.

אז אתה סתם אחד שמדבר בלי כיסוי? יעני חרטטן? קפצת בראש ודיברת על משקל, סרטון או באן.

אם ככה אז באן, אני אשמח אם תראהלי ציטוט שהשווצתי במשקלי עבודה שאני מרים(אני לא מרים יותר מדי), אמרתי שאני רואה תוצאות יפות אצלי ושאני מרוצה לבינתיים.
כפי שהסברתי לך אני כבר לא בגיל הילדות ככה שאין לי מה להמציא דברים.

אולי פסימיסט רואה בהזדמנות קושי, אופטימיסט רואה בקושי הזדמנות ואופטימטריסט רואה 6:6, אבל איציק - עוד לא קיבלתי תשובה לדבר החשוב באמת - מה ליצן רואה?

אם ככה אז באן, אני אשמח אם תראהלי ציטוט שהשווצתי במשקלי עבודה שאני מרים(אני לא מרים יותר מדי), אמרתי שאני רואה תוצאות יפות אצלי ושאני מרוצה לבינתיים.
כפי שהסברתי לך אני כבר לא בגיל הילדות ככה שאין לי מה להמציא דברים.

אני אסביר לך את השתלשלות הדברים בשביל שלא תחשוב שדופקים אותך: אחרי שכתבת שאתה לא צריך דדליפט כי אתה לא עובד בהובלות, כתבתי לך שאם אתה חושב שתהיה איזושהי סיטואציה בחיים שתצטרך ללחוץ 100 קילו מהחזה שלך אתה טועה, וגם אם זה יקרה (נגיד יפול עליך ארון ששוקל 100 קילו) - אתה תראה כמה הלחיצה של הבנץ' זה חרטה.
אז קפצת ואמרת "תתפלא אבל אני לוחץ 100 קילו", ועוד כתבת שאסור להניח הנחות כשלא מכירים אנשים. אז מאחר שאני לא רוצה להניח שיש לך 100 קילו כי אני לא מכיר אותך, או שתביא סרטון, או שניפרד כידידים (אי אפשר לפתוח אצלנו יוזרים אחרים אח"כ).

זה בסדר, אני לוקח הכל בחיוביות.
אתה יכול כבר מעכשיו לתת באן כי סרטון אני לא יעלה.

זה בסדר, אני לוקח הכל בחיוביות.
אתה יכול כבר מעכשיו לתת באן כי סרטון אני לא יעלה.

חיוביות זה טוב, עם חיובית אפשר להגיע רחוק. לאט לאט ננקה את הפורום מכל הליצנים שפשו בו באחרונה.

אחי יש לך גוף מדהים באמת גבר אבל טיפ מימני תעשה לייזר בגוף ולך לים תשתזף אתה תראה מליון דולר!

יש אנשים שגדלו יפה בלי דדליפט. יש אנשים שגדלים מחצאי סקוואטים. יש אנשים שגדלים בלי תרגילים מורכבים בכלל ( ויש אצלי אחד כזה במכון, הוא שוקל 100 קילו על אחוז שומן דיי נמוך והוא לא על חומרים).

אבל למה שלא תעשה דדליפט? אתה חושב שדדליפט זה לא תרגיל טוב ל- "מסת שריר" ? ואם אתה חושב ככה בבקשה תסביר.
דדליפט תרגיל מעולה שצריך להיות בכל תכנית. ואיך בדיוק דדליפט מרחיב מותניים? זה כמו שאי אפשר לגדל סחוס ואי אפשר לתקן עקמת.

לפותח האשכול אתה ענק
לא כל כך הבנתי איזה תכנית עכשיו סיימת ואיזה אתה מתחיל?

נערך לאחרונה:
ואתה לא מבין שדדליפט מגדיל אותך כמו שבנץ' מגדיל אותך, אבל בניגוד לבנץ', דדליפט עוד יכול להיות שימושי באופן פונקציונלי בעוד שבנץ' לא.

מתי אתה מתאמן שם, נראה איך הבנץ שלך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית