הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע זקוק כרגע ליעוץ/הכוונה ל-אק (Boldenone)

• פותח/ת השרשור a7z
  • פורסם בתאריך
מה אתה רוצה לדעת?

למב דווקא על בולדנון? תן קצת נתונים גיל משקל אחוז שומן כמה שנים אתה מתאמן? כמה סייקלים עשית?

בולדנון נחשב לסטרואיד חלש יחסית העליה איתו היא איטית ואין ספיחת נוזלים ההפשעה הכי משמעותית שלך בולדנון
זה על תחושת הרעב בולדנון ידוע כמגביר תיאבון וסייקל מסה זה מבורך בולדנון יכול לשמש גם בסייקל חיטוב כי העליה איתו היא "נקייה" למרות שלהתמודד עם תחושת הרעב כאשר אתה בחיטוב זה בעיה

• פותח/ת השרשור
אז אפרט ;

בן 25, יותר מ- 95kg על 1.76m עם סכרת במשפחה.

:nono: Masteron הוא זה שגרם אצלי לתיאבון חולני, וכיווץ לי ת'ציוד בצורה מחרידה -- מה שפסל אצלי מראש את כל תערובות הטסטסטורון.

:nono: Deca גרם לתופעת לוואי אחרת בלתי מתקבלת על הדעת.
:nono: Anavar גרם להגברת תיאבון.
:nono: Wini עזר להוריד קצת אבל לא משמעותית, חוצמזה שלא חכם להשתמש בו ארוכות.
:nono: היו עוד תוספים פחות פיקנטים שאין טעם להכביר מילים עליהם.

ו... EQ שהשלתי בעזרתו 13kg בפחות מחודש, אומנם עם ספורט אך בהחלט בלי להוציא ת'נשמה. זה בה-ח-ל-ט הגביר ת'מטבוליזם עם השפעה מינורית (עד כמה שאפשר להגיד זאת...) על הציוד, בלא כל תופעת לוואי אחרת שיכלתי לחוש (בטח שלא הגברת תיאבון).

ובכן EQ הוא בחירתי האחת והיחידה -- יעוץ יותר מעשי הוא מה שאני זקוק לו בימים טרופים אלה.
תודה מראש 🥰

בן 25, יותר מ- 95kg על 1.76m עם סכרת במשפחה.

:nono: Masteron הוא זה שגרם אצלי לתיאבון חולני, וכיווץ לי ת'ציוד בצורה מחרידה -- מה שפסל אצלי מראש את כל תערובות הטסטסטורון.

:nono: Deca גרם לתופעת לוואי אחרת בלתי מתקבלת על הדעת.
:nono: Anavar גרם להגברת תיאבון.
:nono: Wini עזר להוריד קצת אבל לא משמעותית, חוצמזה שלא חכם להשתמש בו ארוכות.
:nono: היו עוד תוספים פחות פיקנטים שאין טעם להכביר מילים עליהם.

ו... EQ שהשלתי בעזרתו 13kg בפחות מחודש, אומנם עם ספורט אך בהחלט בלי להוציא ת'נשמה. זה בה-ח-ל-ט הגביר ת'מטבוליזם עם השפעה מינורית (עד כמה שאפשר להגיד זאת...) על הציוד, בלא כל תופעת לוואי אחרת שיכלתי לחוש (בטח שלא הגברת תיאבון).

ובכן EQ הוא בחירתי האחת והיחידה -- יעוץ יותר מעשי הוא מה שאני זקוק לו בימים טרופים אלה.
תודה מראש 🥰

התופעות שאתה מתאר הם מוזרות בלשון המעטה לא ידוע איך וינסטרול ומסטרון מגבירים תיאבון
דקה אני יכול להבין איזה תופעת לוואי קיבלת:) מה שאומר שגם טרן לא מומלץ לך:)
anavar גם כן לא ידוע שמגביר את התיאבון כמובן שברור שאין טעם להשתמש ב אנבאר וינסטרול או מסטרון אם אתה על אחוזי שומן גבוהים לגבי EQ אם יש לך ניסיון איתו ואהבת את ההשפעה שלו עליך אז איזה יעוץ אתה צריך בדיוק תהייה יותר ספציפי

• פותח/ת השרשור
התופעות שאתה מתאר הם מוזרות בלשון המעטה לא ידוע איך וינסטרול ומסטרון מגבירים תיאבון
דקה אני יכול להבין איזה תופעת לוואי קיבלת:) מה שאומר שגם טרן לא מומלץ לך:)
anavar גם כן לא ידוע שמגביר את התיאבון כמובן שברור שאין טעם להשתמש ב אנבאר וינסטרול או מסטרון אם אתה על אחוזי שומן גבוהים לגבי EQ אם יש לך ניסיון איתו ואהבת את ההשפעה שלו עליך אז איזה יעוץ אתה צריך בדיוק תהייה יותר ספציפי

* Wini דיכא תיאבון ועזר להוריד במשקל, אך לא משמעותית. (מה שכתבתי...)
* דקה-דיק מצחיק מצחיק אך אצלי קרה משהו חמור אף יותר, מה שהתכוונתי ש Deca ו-Primo גרמו לי לאיבוד!!!שיער, שכמובן כבר צמח חזרה ממזמן במלוא אונו ותפארתו.

אז אני צריך EQ, ואם ישנו שמה בחוץ בלנד-טסטסרורון שידוע להשפיע פחות,אם-בכלל על הציוד ארצה לשלב גם אותו. שלחתי לך מייל, אם לא עבד אנא חזור אלי ב- [email protected]
:193ek:MUCHAS GRACIAS:193ek:

גבר אשמח עם תפרט על התופעות לוואי שקיבלת מהדקה?
דקה דיק?שאתה אומר איבוד שיער מה אתה מתכוון? איבוד שיער בראש? בחלקים אחרים בגוף?
איזה מינונים של דקה לקחת בשבוע?

לגבי הEq,זה קיצור של מה?

• פותח/ת השרשור

לגבי הEq,זה קיצור של מה?

אז אתה מדריך כושר? אני שולח לך מייל מיד, אם לא יגיע אנא חזור אלי ב- [email protected]

Deca-Dick זה "מונח" ידוע שדקה משתק את יכולת, לא נפח, הציוד.
הייתי מאוד זהיר - 1/2cc של 250mg (כלומר בערך 125mg) זה מעט מאוד. לאחר כחודש של הזרקה שבועית התחילה לי נשירה מהראש כמובן, בעוד שהשיער בשאר חלקי הגוף דווקא פרח....
זה עבר בערך 3 חודשים לאחר ההשרקה האחרונה. הייתה לי התנסות כמעט זהה עם Primobolan במינונים זהירים גם כן.

לגבי הEq,זה קיצור של מה?

דקה דיק תקבל רק אם רמות הפוג'סטין יעלו שילוב של טסט בדרך כלל יחסה על הבעיה הזאת לגבי נשירת שיער הכוונה היא נשירת שיער בקרקפת התקרחות זה מכוון רק לאלו שיש להם בעיית התקרחות במשפחה אם איך לך בעיה כזאת אז אין לך מה לידאוג

דקה דיק תקבל רק אם רמות הפוג'סטין יעלו שילוב של טסט בדרך כלל יחסה על הבעיה הזאת לגבי נשירת שיער הכוונה היא נשירת שיער בקרקפת התקרחות זה מכוון רק לאלו שיש להם בעיית התקרחות במשפחה אם איך לך בעיה כזאת אז אין לך מה לידאוג

מאוד מלחיץ מה שהוא אמר המינונים שהוא לקח זה בדיחה 125 מלגרם דקה בשבוע? זה כלום איך התופאות לוואי שלו היו כאלו חמורות?

מאוד מלחיץ מה שהוא אמר המינונים שהוא לקח זה בדיחה 125 מלגרם דקה בשבוע? זה כלום איך התופאות לוואי שלו היו כאלו חמורות?
יש כאלה שיותר רגישים לחומר ויש כאלה שפחות כבר דיברנו על זה אחי:79nb:

אז אתה מדריך כושר? אני שולח לך מייל מיד, אם לא יגיע אנא חזור אלי ב- [email protected]

Deca-Dick זה "מונח" ידוע שדקה משתק את יכולת, לא נפח, הציוד.
הייתי מאוד זהיר - 1/2cc של 250mg (כלומר בערך 125mg) זה מעט מאוד. לאחר כחודש של הזרקה שבועית התחילה לי נשירה מהראש כמובן, בעוד שהשיער בשאר חלקי הגוף דווקא פרח....
זה עבר בערך 3 חודשים לאחר ההשרקה האחרונה. הייתה לי התנסות כמעט זהה עם Primobolan במינונים זהירים גם כן.

המינונים של הדקה ממש קטנים חצי סיסי של דקה בשבוע?
כמה זריקות היית נותן בשבוע? 1 או 2?
ולגבי האימיל אין לי
עם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי הודעות פרטיות פה בפורום או להכנס אלי למסנג'ר?

• פותח/ת השרשור

אחי לא להלחץ, כנראה ש-Deca ואנוכי לא נועדנו זה לזה.
אחרי הכל ולמרות הכל, היום מתנוססת מעלי בלורית בלא כל סימני נסיגה. בשביל מה יש Propecia?
הסיכוי שיתפתח אצלך תרחיש דומה הוא קטן !
כל טוב 🤩

אחי לא להלחץ, כנראה ש-Deca ואנוכי לא נועדנו זה לזה.
אחרי הכל ולמרות הכל, היום מתנוססת מעלי בלורית בלא כל סימני נסיגה. בשביל מה יש Propecia?
הסיכוי שיתפתח אצלך תרחיש דומה הוא קטן !
כל טוב 🤩

חח הקטע הוא שמחר אני נכנס לסיקל של סוסטנון דקה
500 סוסטנון בשבוע +400 דקה בשבוע
מפוצל לשני זריקות
לא ממש מתאים לי מפרצים:suicide:

a7z אתה מתאר פה הרבה מאוד תופעות לוואי..אני מכיר הרבה אנשים שגם השתמשו בחומרים האלה ולא קרה להם את מה שאתה מתאר...זה נראה כיאילו אותך זה תוקף חזק כל התופעות האלה..
אם זה ממשיך כך אז אולי תישכול להפסיק אם זה וזהו?
ושל איזה חברה הדקה? היום כמאט ואין דקה אורגינל בארץ הרוב זיופים.

• פותח/ת השרשור
a7z אתה מתאר פה הרבה מאוד תופעות לוואי..אני מכיר הרבה אנשים שגם השתמשו בחומרים האלה ולא קרה להם את מה שאתה מתאר...זה נראה כיאילו אותך זה תוקף חזק כל התופעות האלה..
אם זה ממשיך כך אז אולי תישכול להפסיק אם זה וזהו?
ושל איזה חברה הדקה? היום כמאט ואין דקה אורגינל בארץ הרוב זיופים.

דר' יקר,
נראה לך שבאמת הייתי מכניס לגוף משהו שבמודע גורם לי להקריח ?!
ניסיתי, ברגע שהתחילה הצרה זרקתי ת'דקה/פרימו לפח, זללתי פרופסיה בטירוף והתפללתי שיעבור כמה שיותר מהר 🙄
אחרי הכול זה בסה"כ Trial & Error לכולנו. הכל היה בריטיש-דראגון אוריגינל(בטוח!) לפני יותר משנה.
EQ עשה ת'עבודה בלי תופעות כאלו, והיות ואני מקווה לחזור להשתמש בו שאלתי היא מה מצב הזיופים של החומר הזה בציון ?
תודה

• פותח/ת השרשור
חח הקטע הוא שמחר אני נכנס לסיקל של סוסטנון דקה
500 סוסטנון בשבוע +400 דקה בשבוע
מפוצל לשני זריקות
לא ממש מתאים לי מפרצים:suicide:

איך סוסטנון משפיע לך על הציוד? לא מכווץ עד כדי כאב?
שיהיה בהצלחה ✌️

דר' יקר,
נראה לך שבאמת הייתי מכניס לגוף משהו שבמודע גורם לי להקריח ?!
ניסיתי, ברגע שהתחילה הצרה זרקתי ת'דקה/פרימו לפח, זללתי פרופסיה בטירוף והתפללתי שיעבור כמה שיותר מהר 🙄
אחרי הכול זה בסה"כ Trial & Error לכולנו. הכל היה בריטיש-דראגון אוריגינל(בטוח!) לפני יותר משנה.
EQ עשה ת'עבודה בלי תופעות כאלו, והיות ואני מקווה לחזור להשתמש בו שאלתי היא מה מצב הזיופים של החומר הזה בציון ?
תודה
אם זה היה חומרים של בריטיש דראגון וזה היה ליפני שנה+ אז זה אמור להיות 100% זיוף. כי הם נראלי הפסיקו לייצר,עוד מליפני כמה שנים...ולא נשאר סטוקים..הכל צריך להיות פג תוקף.
יש איזה חבר של חבר שלי שהשתמש בהם ליפני שנה+ הגיע לבית חולים קיבל צהבת.

איך סוסטנון משפיע לך על הציוד? לא מכווץ עד כדי כאב?
שיהיה בהצלחה ✌️
שאתה אומר ציוד למה אתה מתכוון? אשכים\איבר המין אצמו?
ולגבי הסוסטנון עוד לא התתחלתי שככה אני לא יכול להגיד לך איך הוא מגיב לי שם למטה אבל בכול מקרה סוסטנון זה טטסטרון לא צריך להיות בעיה עם הציוד(אני מדבר על האיבר מין אצמו ולא על כיוץ של האשכים) בכלל מעדויות שם חברים אתה כול היום מרגיש כמו שחקן פורנו אתה רואה זקנה ברחוב עומד לך:sarcastic: אותי יותר מדאיג הדקה שיפגע בציוד ובחשק המיני בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית