הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Hi-Tech Pharmaceuticals Lipodrene

• פותח/ת השרשור YONI
  • פורסם בתאריך

YONI

משתמש פעיל
399
0
נק' מוניטין:
-244
399
0
מישהו במקרה מכיר או שמע על המוצר?
חבר שלי הצליח להתחטב איתו ולהוריד כמות מכובדת של מסת שומן ואני שוקל לנסות,
אם מישהו מכיר ויכול לייעץ או לעזור אני אשמח
תודה

• פותח/ת השרשור
ידוע...
פשוט שקלתי לנסות מאחר וגם ככה אני מתכנן בסוף החיטוב להשתמש ביוהמבין ,ואני כרגע באחוז שומן גבוה יחסית ואמרתי אולי ננסה את זה עד שאני ארד למצב שיהיה יעיל לקחת יוהמבין וזהו
ממה שראיתי יש במוצר הזה כמה מרכיבים ממריצים שאני לא מכיר פשוט וראיתי שהכניסו גם יוהמבין נקי שהמינון לא רשום
שמתי את המרכיבים
תודה בכל מקרה

Supplement Facts
Serving Size: 1 Tablet
Servings per Container: 90

Amount Per Serving% Daily Value

Proprietary Blend with Thermo-Rx and Extend-Rx Technology
Acacia Rigidula extract (leaves)(25mg methylsynephrine (yeilding 75mg phenylethylamine alkaloids including b-phenylethylamine, n-methyl-b-phenylethylamine alkaloids: B-phenylethylamine, n-methyl-b-phenylethylamine, and r-beta-methylphenylethylamine), Phenylethylamine HCL, citrus aurantium (25mg synephrine), Theobromine, Green Tea Extract (45mg EGCG), Hoodia extract (cactus), Cassia nomame extract (plant), naringen (fruit), 6,7 Dihydroxybergamottin (fruit), 5-methoxytryptamine HCL, l-5-hydroxytryptophan, Yohimbe HCl. Caffeine (anhydrous) 100 mg557.5 mg*

*Daily value not established.

Other Ingredients: Dextrose, microcrystalline cellulose, hydroxy propyl methylcellulose, stearic acid, magnesium stearate, sodium starch, triacetin, titanium dioxide, FD&C yellow #5 aluminum lake, silica, FD&C yellow #6 aluminum lake.

Hi-Tech Pharmaceuticals Lipodrene™ Directions

Take 1-2 tablets in the morning and 1 tablet after lunch... Do not exceed 4 t

• פותח/ת השרשור
אפדרין הייתי לוקח וסותם את הפה עד היוהמבין תאמין לי אחי, הבעייה שיש מלא זיופים ובלתי אפשרי להשיג משהו נורמלי, ואני לא אקח סיכון בכלל עם זה, לאחוז שומן נמוך יש לי יוהמבין שמור הבעייה שאני לא שם עדיין..
ולפי מה שראיתי מחבר קרוב שלי המוצר הזה עזר\גרם לבנאדם להתחטב בצורה מטורפת יחסית לאיך שהוא היה לפני
אבל אי אפשר לדעת, בגלל זה ביקשתי עזרה לגבי המרכיבים פה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית